Σελιδοδείκτες

Δώρο

Εναλλακτικές ονομασίες: Dar Bogov, δώρο των Θεών

Δώρο των Θεών Online - ένα δωρεάν multiplayer online role-playing game, που είναι ένας άξιος αγωγού προϊόν τυχερών παιχνιδιών. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα ειδικό μαγικό κόσμο του Dar. Αυτός ο κόσμος είναι στα πρόθυρα μεταξύ ζωής και θανάτου, επειδή οι κάτοικοί του γνώρισε πρόσφατα πρωτόγνωρη καταστροφική δύναμη στην καταστροφή του που ονομάζεται "Καρά". Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει πολεμούν μεταξύ τους θεότητες δεξιά και αριστερά χέρια.

Συμμετοχή στο παιχνίδι δώρο των Θεών είναι πολύ απλή και δεν θα πάρει πολύ από το χρόνο σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε - είναι να εισάγετε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για την πρόσβαση στο παιχνίδι και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το οποίο αργότερα θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι η εγγραφή ολοκληρώθηκε δώρο από τους θεούς. Μετά από αυτό, θα πρέπει να επιλέξουν το δικό τους προστάτη θεού, ο οποίος είναι ένας πραγματικός μέντορας. Η επιλογή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πορεία του να γίνει και το χαρακτήρα σας. Θεοί Left Hand - θεοί των δυνάμεων του κακού, ο θάνατος, η αιώνια βάσανα και τρομερή σκληρότητα. Σε αντίθεση με αυτούς, οι θεοί Δεξί χέρι - θεούς της αρμονίας, καλοσύνης και της δικαιοσύνης. Ανάλογα με την επιλεγμένη πλευρά, πριν να ανοίξετε την ευκαιρία να γίνει ένας μαθητής της Θεοτόκου, ή η γιορτή του Defender, ή αλλιώς Terror Καταστροφή ή θλίψη, αν αποφασίσετε να επιλέξετε το μονοπάτι του αριστερού χεριού. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η επιλογή του προστάτη μπορεί να κάνει μόνο μία φορά.

Παίξτε δώρο των Θεών θα, χωρίς εξαίρεση, κάθε, επειδή το παιχνίδι είναι αρκετά απαιτητική για τις προδιαγραφές του προσωπικού υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεστε - έναν υπολογιστή με ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδέεται με το World Wide Web.

Ευχάριστα ευχαριστημένος γραφικό στοιχείο στο παιχνίδι. Θα εκτιμηθεί από ακόμη και των πιο έμπειρους παίκτες. Οι χαρακτήρες και τα κτίρια που με μεγάλη λεπτομέρεια, και η ομορφιά των τόπων δεν μπορεί να σταματήσει να αναρωτιέται, ακόμη και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού. Εν ολίγοις, τα οποία είναι συστατικά του μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην οποία βυθίζεται χωρίς τη θέλησή τους να ξεκινήσουν να παίζουν. Μια αίσθηση σαν να είστε στην αλήθεια να πάρει με αυτό το πιο υπέροχο μαγικό κόσμο.

Δώρο των Θεών online παιχνίδι που θα ικανοποιήσουν κάθε παίκτη ενδιαφέρον και την ποιότητα σχεδιασμένο σύστημα μάχης. Έτσι, η νίκη στη μάχη εξαρτάται από το πόσο καλά μπορείτε να συνδυάσετε τα γνωστά είδη των επιθέσεων σας ή ειδικές ικανότητες του χαρακτήρα. Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι ότι, υπό την αιγίδα του κάθε θεότητα περνά αγωνίζομαι. Στην αρχή, που αγωνίζεται με τους συνομηλίκους τους αντιπάλους του, αποφασίζει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της μάχης τύχη, αλλά με την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας, μπορείτε να πάρετε όλο και περισσότερο έλεγχο πάνω αποτελεσματικότητα της μάχης οι συσπάσεις σας. Δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η χρήση του χαρακτήρα σας, γιατί αυτό εξαρτάται άμεσα από το ύψος της ζημίας που θα αντανακλώνται μέσω ταχυδρομείου αλυσίδα της ποιότητας ή ένα καλό κράνος.

Το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η παρουσία των λεγόμενων δώρα - ειδικές ικανότητες λάβει χαρακτήρα, αν ακολουθεί το δρόμο της άψογα θεός προστάτης του. Κάθε ένας από τους θεούς δίνει εντολή στους οπαδούς του είναι ένα μοναδικό σύνολο των «δώρων». Μέσα από αυτό το παιχνίδι το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση είναι πολύ ενδιαφέρον δώρο από τους θεούς.

Νομίσματα που το παιχνίδι δώρο των Θεών παρέχει online χαρακτήρα - ένα ασημένιο νόμισμα. Γι 'αυτούς, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε για το θάλαμο ποικίλο εξοπλισμό και τα όπλα του. Silver επίσης μπορούν να δαπανηθούν για άλλα χρήσιμα και σημαντικά πράγματα στο ταξίδι του ήρωα. Το δώρο των θεών για να παίξει γίνεται πιο ενδιαφέρουσα με κάθε νέο επίπεδο που λαμβάνονται, επειδή με την αύξηση της χαρακτήρα, αυξάνεται σταθερά πολλά χαρακτηριστικά της, όπως, για παράδειγμα, την επίθεση ή την άμυνα.

On-line παιχνίδι δώρο των Θεών - είναι το μόνο που είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να χαλαρώσει όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή και να πάρετε μια μεγάλη χαρά από το online ψυχαγωγία. Και ακόμα περισσότερο, αν άρχισε να παίζει το παιχνίδι δώρο των Θεών με τους συντρόφους τους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η επιβάρυνση καλά συναισθήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα το παιχνίδι που σας παρέχονται!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more