Σελιδοδείκτες

Καλλιέργειες σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: πολιτισμών σε απευθείας σύνδεση, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι πολιτισμών, πολιτισμός νικήσει σε απευθείας σύνδεση, πολιτισμούς 2 σε απευθείας σύνδεση

Αν σας ενδιαφέρει η πορεία του πολιτισμού, αν σχεδιάζετε για την αρχαία ιστορία των Βίκινγκς, και αν θέλετε να είστε στη θέση του ένας από αυτούς, τότε το ελεύθερο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται multiplayer online παιχνίδι Πολιτισμών [_1_ ] στο είδος στρατηγικής - αυτό είναι ό, τι χρειάζεστε. Απολαυστική interface του παιχνιδιού, καλά που χαρακτήρες, πολύχρωμα κτίρια - αυτό είναι που κάνει το gameplay ευχάριστο για το κοινό. Επιπλέον, το παιχνίδι είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ρωσόφωνους χρήστες και δεν απαιτεί πολλούς πόρους του υπολογιστή. Για να παίξετε το παιχνίδι Πολιτισμών σε απευθείας σύνδεση, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή

·                    Με το λειτουργικό σύστημα των Windows 98/ME/2000/XP/Vistax32/Seven

·                    ПроцессорIntelPentiumIII 1 GHz

·                    Μνήμη 256 Mb

·                    Βίντεο 64 MB

·                    Σύνδεση στο Internet

·                    Browser

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χωρίς εγγραφή Πολιτισμών Σε σύνδεση παιχνίδι δεν θα λειτουργήσει. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, επειδή η καταχώριση στο παιχνίδι Πολιτισμών Σε σύνδεση πρότυπο και δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή". Μετά από αυτό ένα τυποποιημένο έντυπο εγγραφής, όπου θα πρέπει να εισάγετε:

·                     Όνομα

·                     Email

·                     Ελάτε και επιβεβαιώστε έναν κωδικό πρόσβασης

·                     Διαβάστε και αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter. Σε αυτή στις Πολιτισμών online εγγραφή είναι πάνω, και μπορείτε αμέσως να μπει στο παιχνίδι.

Στην αρχή θα πρέπει να επιλέξετε τον κόσμο του παιχνιδιού από τα τέσσερα διαθέσιμα

·                     Νόβγκοροντ

·                     Μόσχα

·                     Καζάν

·                     Tagil

Τότε Πολιτισμών σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σας ζητά να προσδιορίσετε τον αγώνα του χαρακτήρα παίκτη.

Παιχνίδι τους δύο

·                     Βίκινγκς

·                     Ασιάτες

Μετά την επιλογή ενός αγώνα μπορείτε να πάρετε στη σελίδα δημιουργίας χαρακτήρα, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να παίξεις το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Πολιτισμών Σε σύνδεση . Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις έξι προτεινόμενες εικόνες (3 άνδρες και 3 γυναίκες), και στη συνέχεια να προσαρμόσει το για τον εαυτό σας επιλέγοντας το χρώμα και το στυλ του χαρακτήρα. Ω ναι, μην ξεχάσετε να καταλήξουμε με το όνομα του ήρωά του. Όλα αυτά είναι τώρα δυνατό να παίξει Πολιτισμών Σε σύνδεση . Στην αρχή του παιχνιδιού για να σας θα τεθεί επικεφαλής ενός χαρακτήρα παιχνιδιού που θα σας βοηθήσουν να ασχοληθεί με τη διαχείριση του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι θα πρέπει να αναπτύξει τον ήρωα σας, στέλνοντας τον στη μάχη, αλλά ας μην ξεχνάμε σχετικά με την ανάπτυξη του χωριού.

Όλα τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις στο χωριό χτισμένο από έναν συνδυασμό τεσσάρων βασικών πόρων που μπορεί και πρέπει να παράγει

·                     Tree

·                     Πέτρα

·                     Σίδερο

·                     Gold

Επιπλέον, το παιχνίδι εξακολουθεί να παρουσιάζει σημεία της επιστήμης που θα χρειαστούν για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και γυαλιά αντικατοπτρίζει τη διάθεση των κατοίκων - που είναι υπεύθυνη για τη βελτίωση των κτιρίων. Αναπτύσσουν αυτόνομα όλους τους πόρους του ήρωα του Πολιτισμών Σε σύνδεση θα είναι δύσκολο, οπότε θα πρέπει να προσλάβετε τους Βίκινγκς που θα είναι χρήσιμα όχι μόνο για την άντληση πόρων.

Το παιχνίδι διαθέτει τρεις τύπους όπλων για κάθε κατηγορία

·                     Ax

·                     Bow

·                     Sword

Το παιχνίδι διαθέτει συνολικά πέντε χαρακτηριστικά του ήρωα

·                     Force

·                     Agility

·                     Luck

·                     Mind

·                     Endurance

Για κάθε νέο επίπεδο ο ήρωας παίρνει 1 πόντο, και για το έργο του σε ειδικά κτίρια μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του

Με , που εκπονήθηκε στο λατομείο

Mind αναπτυχθεί στο εργαστήριο αλχημιστής

Endurance μελέτη για ορυχείο σιδήρου

Χρυσωρυχείο που αλιεύονται τύχη

Agility που λαμβάνονται στο πριονιστήριο

Παιχνίδι Πολιτισμών σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να επιλέξετε χαρακτήρες, όπως:

·                     Πολεμιστής

·                     Berserker

·                     Shooter

Γουόριορς χρησιμοποιούν ένα one-handed όπλο και ασπίδα. Όταν ένας πολεμιστής είναι στο σπίτι, θα είναι χρήσιμο για να εργαστούν σε ένα πριονιστήριο και λατομείο να αναπτύξει δείκτες της δύναμη και την ευκινησία.

Berserkers προτιμούν τα δύο χέρια άξονες που λαμβάνουν πολλή προσπάθεια. Ως εκ τούτου, για να Berserker δεν κάθεται στο σπίτι βαρεθεί, θα είναι χρήσιμο για να εργαστούν στο λατομείο.

Βέλη χτυπήσει το στόχο σε απόσταση, και γι 'αυτό θα πρέπει να διατηρήσει τις δεξιότητες και να χτυπήσει το κρύο μυαλό. Ως εκ τούτου, όταν ο παίκτης στο σπίτι, θα είναι χρήσιμο για να εργαστούν στο εργαστήριο του αλχημιστή.

Παιχνίδι Πολιτισμών σε απευθείας σύνδεση θα σας προσφέρουν διεξάγει μάχες με τέρατα, αλλά όχι μόνο, όπως η μάχη ενάντια σε άλλους παίκτες στο παιχνίδι που παρέχονται. Εκτός από τη δυνατότητα να δημιουργήσει συμμαχίες με τους φίλους σας και φυλές με τη σειρά του, να πάρει όλο το νησί στη διάθεσή σας.

Εγγραφή Πολιτισμών Σε σύνδεση θα ανοίξει μπροστά σας την ευκαιρία να βουτήξει στον άγνωστο κόσμο της διασκέδασης, που ταξιδεύουν με φίλους που έχετε την ευχαρίστηση.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more