Σελιδοδείκτες

Ταξίδι κρυστάλλου

Εναλλακτικές ονομασίες: Crystal Jurnay, Crystal Journey

Game Crystal Journey - μια φανταστική περιπέτεια για παιδιά

Νέα μαγική ιστορία από τον κόσμο του anime είναι έτοιμη να πει το παιχνίδι Crystal Journey. Η ανθισμένη, πανέμορφη χώρα του Ταλιμόρε βεβαιώνεται από τον αδίστακτο διάβολο με τη στρατιά του ανήσυχων δαίμων. Πολλοί ελαφροί ιππότες γυαλίζουν την πανοπλία τους και ακονίζουν τα σπαθιά τους για να ενεργοποιήσουν τα αμυντικά αντικείμενα κάτω από την αδιάκοπη επίθεση του εχθρού.

Οι αναστηλωμένοι κόσμοι επέτρεψαν στους κατοίκους του Talimor να κάνουν ένα διάλειμμα από τον πόλεμο. Αλλά, θυμόμαστε την παράλογη επίθεση του εχθρού, παρέμειναν σε εγρήγορση και αυτό είναι καλό, επειδή οι σκοτεινές δυνάμεις άρχισαν να κινούνται ξανά. Πήραν την ήττα τους ως προσβολή και θέλουν να πάρουν εκδίκηση.

Ο διάβολος έχει αναπτύξει μια νέα τακτική, αποφασίζοντας να δώσει το πιο οδυνηρό χτύπημα στο βασίλειο - να απαγάγει την χαριτωμένη πριγκίπισσα Αλίκη, ενώ αφόρητα παγιδεύει πεταλούδες, τραγουδώντας ένα αστείο τραγούδι. Ένα γλυκό κορίτσι πρέπει να σωθεί - μόνο έτσι ο Talimor θα είναι και πάλι ευτυχισμένος. Έχουν ήδη χυθεί αδιάφοροι και γενναίοι πολεμιστές, έτοιμοι να παίξουν το Crystal Journey, που αγωνίζονται να εκφοβίσουν το κακό.

Ακολουθήστε και εγκαταστήστε down

Οι γενναίοι άνθρωποι θα είναι ευπρόσδεκτοι στο παιχνίδι περιπέτειας του προγράμματος περιήγησης. Τα μενού και οι διάλογοι είναι στα ρωσικά και αυτό θα διευκολύνει την κατανόηση των καθηκόντων που γενναιόδωρα πασπαλίζονται. Έχετε μια επικίνδυνη εκστρατεία και μια αναπόφευκτη συνάντηση με φοβερούς δαίμονες, παίρνοντας διαφορετικές μορφές - ένα γιγαντιαίο φρύνο, ένα ροζ πουλί και έπειτα κάποιο άγνωστο κτήνος.

Κατά την αρχή, κάθε συμμετέχων περιμένει την εγγραφή στο Crystal Journey ή μια προσφορά για να συνδεθεί μέσω του Facebook ή του VKontakte με το υπάρχον όνομα, όπου μπορείτε:

 • Talk
 • Βρείτε στο forum
 • Βρείτε πρόσθετες πληροφορίες
 • Απάντηση σε ερώτημα
 • Μάθετε σχετικά με διαγωνισμούς και βραβεία
 • Αποκτήστε ένα βραβείο για ενεργή προώθηση στο πεδίο παιχνιδιού

Επιλέγουμε έναν χαρακτήρα και πηγαίνουμε στο σαλόνι ομορφιάς της Ροδανού για να του δώσουμε μια πρωτότυπη εμφάνιση. Το σαλόνι βρίσκεται στην πόλη Windrain, η οποία βρίσκεται στους λόφους του ανέμου. Η μεταμόρφωση θα ξεκινήσει μόνο μετά την ολοκλήρωση της αναζήτησης "Ομορφιά". Μετά την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας, θα λάβετε ένα δώρο από το Rhone - κουπόνια στο εργαστήριο μεταμόρφωσης.

Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία τυχαίας επιλογής και στη συνέχεια να αφαιρέσετε το "πουλί" στο στοιχείο "Εμφάνιση" και θα δείτε όλες τις αλλαγές. Είναι απαραίτητο να προσεγγίσετε σοβαρά τον δημιουργικό μετασχηματισμό, αφού μόνο τα κουπόνια που λαμβάνονται ως δώρο σας δίνουν το δικαίωμα δωρεάν επίσκεψης στο σαλόνι. Εάν αργότερα θέλετε να διορθώσετε κάτι, θα είναι δυνατή μόνο έναντι αμοιβής.

Εργαλεία διαχείρισης

Ήρθε η ώρα να αναπνέετε τη ζωή στον ήρωα σας. Είναι έτοιμος να ρίξει τον εαυτό του στο πεδίο της μάχης, αλλάζοντας κινδύνους και εμπόδια στο δρόμο. Δεν αρκεί να το εξοπλίσετε με μια απότομη λεπίδα, θα πρέπει να διαχειριστείτε επιδέξια όλες τις κινήσεις και τα δάχτυλά σας θα έχουν κάτι να κάνουν, επειδή ο έλεγχος δεν είναι μόνο το ποντίκι, αλλά και το πληκτρολόγιο.

Το

Teaching digest θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με όλα τα κουμπιά και σύντομα θα βρείτε αυτόματα οποιοδήποτε κλειδί και επιπλέον δεξιότητες με λειτουργίες εισάγονται σταδιακά, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε εύκολα στην καινοτομία. Το πλήκτρο διαστήματος είναι το πιο απαιτητικό κλειδί και τα γράμματα σημαίνουν χρήσιμες δεξιότητες.

 • Βλέπουμε τους διάλογους και επιβεβαιώνουμε την επιλογή
 • Χώρος με το επάνω βέλος για να ανεβείτε στις σκάλες
 • Χώρος με το κάτω βέλος - πάει κάτω
 • Χώρος με το βέλος κατεύθυνσης (αριστερά / δεξιά) - κανονικό άλμα
 • Διπλό διάστημα με βέλος κατεύθυνσης - Long Jump
 • Δεξιότητες και τράπεζες: q w e r t a f f g h
 • Το
 • Enter ξεκινά μια αυτόματη μετακίνηση στο σημείο δράσης ή την παράδοση της ολοκληρωμένης εργασίας

Μάθετε τη διαχείριση του iPlayer Crystal Journey, συνομιλείτε με φίλους, συμμετέχετε σε μάχες PVP, καταστρέφετε όλα τα τέρατα και απαλλάξτε την Alice, ώστε να μπορεί να πάει στην μπάλα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more