Σελιδοδείκτες

CrossFire σε απευθείας σύνδεση (Cross Fair)

Εναλλακτικές ονομασίες: Σταυρός Fair, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, Crossfire, Cross Fire, krosfaer, crossover FIRE, Cross Fire, διασχίζουν δίκαιη

On-line παιχνίδι Σταυρός Πυροσβεστική [_4_ ] ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια οπαδούς Counter-Strike. CrossFire online  shooter multiplayer με καλό gameplay. Εγγραφή CrossFire осуществляется τυποποιημένο σχήμα. Καθορίστε μια έγκυρη διεύθυνση για την έναρξη του ηλεκτρονικού κιβωτίου. Για τους κατόχους της θέσης στο Mail. ru check στο παιχνίδι Σταυρός Πυροσβεστική [ _2_] στη φύση και δεν χρειάζεται - το παιχνίδι θα σας αναγνωρίσει ως χρήστης της υπηρεσίας ταχυδρομείου. Κάποιος πρέπει μόνο να συμφωνήσει με τη χρήση αυτού του e-mail και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης σε αυτό. Για τα υπόλοιπα, θέλει να παίξει Σταυρός Fire online check [_2_ ] επεκτείνει περαιτέρω σε όλη τη συνήθη μοτίβο: εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, να πάρει την ενεργοποίηση.

Ως κλασικό shooter της ομάδας, παιχνίδι Σταυρός Πυροσβεστική σε απευθείας σύνδεση προσφέρει στους παίκτες μια επιλογή - να ενταχθούν στην ομάδα σε μια θετική λειτουργία, ή να συμμετάσχετε τους επιτιθέμενους. Η ομάδα «καλοί» Παγκόσμια κινδύνου - αυτή η ομάδα ειδικού σκοπού, η οποία συλλέγει συνταξιούχους πολεμιστές που μάχονται για την ειρηνική συμβίωση των απλών πολιτών. Ιδεολογική γονέα - Alex Lloyd (ειδικά RAF), ο σημερινός ηγέτης - Αμερικανός επιχειρηματίας Michael Norman, σέβεται ευλαβικά Lloyd θεμελιώδεις αρχές για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τη διατήρηση της ειρήνης της παγκόσμιας κοινότητας. Η ομάδα των ειδικών πρακτόρων Μαύρη Λίστα (ως επί το πλείστον από τις χώρες της Μέσης Ανατολής) δοκιμάστε αυτό πρέπει να αποθαρρύνονται. Ποιος είναι ο ιδρυτής και για λογαριασμό του οποίου είναι η χρηματοδότηση της ομάδας - δεν είναι γνωστή. Εκτελούν εργασίες των διαφόρων ομάδων και των τρομοκρατικών οργανώσεων. Αυτή είναι η ουσία της αντιπαράθεσης παιχνιδιού.

Όσον αφορά τις μεθόδους και τους τρόπους της μάχης. Ακόμη και αν Σταυρός Fire παίξει θα αποφασίσει για πρώτη φορά, θα είναι αρκετά εύκολο στην πλοήγηση, το οπλοστάσιο για την καταπολέμηση της είναι: χειροβομβίδες, πιστόλια, πολυβόλα, τουφέκια και ξιφολόγχη "snack".

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Σταυρός Πυροσβεστική είναι ενδιαφέρουσα, επειδή ότι η ισοπέδωση του χαρακτήρα σας στο κατάστημά σας, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό και τα στοιχεία του εξοπλισμού μάχης, τα οποία οι προγραμματιστές υπόσχονται να ενημερώνει τακτικά. Η συσσώρευση εμπειρίας είναι επίσης σημαντικό, γιατί χάρη σ 'αυτόν, δεν υπάρχει πρόοδος όσον αφορά την κλίμακα της σταδιοδρομίας. Πλέον, όταν αλλάζετε τον βαθμό (φυσικά προς τα πάνω), ο χαρακτήρας αποκτά νέες δεξιότητες και ευκαιρίες. Για παράδειγμα, από έναν αξιωματικό ή λοχία, ότι μπορεί να πυροβολήσει ένα πυροβόλο όπλο, δεν ήταν διαθέσιμα στο παρελθόν.

Από ό, τι άλλο πρέπει να γνωρίζουν όσοι λαμβάνουν παίξει Σταυρός Πυροσβεστική [ _3_] ίσως να αναφέρουμε τις τέσσερις τρόπους παιχνιδιού:

  1. Team Death Match - κλασικό του είδους, εδώ όλες τις δράσεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη του εχθρού?
  2. Αποβολή - που σημαίνει ότι τα προβλήματα του παιχνιδιού ότι το καθεστώς δεν είναι πολύ διαφορετική από την πρώτη, καθώς, εκτός από το ότι κάποιες στιγμές?
  3. Αναζήτηση & Καταστρέψτε - εδώ τα παλικάρια από τη Παγκόσμια Κινδύνου [_3_ ] ανατεθεί μια αποστολή να σώσει ένα αντικείμενο?
  4. Λειτουργία Ghost - Το πρωτότυπο τρόπο παιχνιδιού, εξαιτίας της οποίας για να παίξει το παιχνίδι Σταυρός Φωτιά σε απευθείας σύνδεση θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από ό, τι τις άλλες σκοπευτές της ομάδας. Εδώ οι κακοί από την μαύρη λίστα δίνεται ένα συγκεκριμένο μειονέκτημα - που γίνονται αόρατα. Αλήθεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο μόνο μαχαίρια. Στόχος τους είναι, φυσικά, καταστροφική - Παγκόσμια χτύπημα κινδύνου προστατευόμενο αντικείμενο. Αναγνωρίστε τρομοκράτες θα είναι από ακούγοντας τον ήχο των βημάτων για tobish.

Σταυρός Πυροσβεστική online παιχνίδι αγαπητός εραστές "σκοπευτές" σύμφωνα με το πνεύμα της CS . Σώστε τον κόσμο κοινό από οργανωμένη ομάδα τρομοκρατών - αυτό είναι το καθήκον για την παρούσα geympleera! Μην αναβάλει συναρπαστικές καταδιώξεις και θανατηφόρα μονομαχίες στη συνέχεια να υπογράψει μέχρι τώρα. Game Krosfayr σας περιμένει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more