Σελιδοδείκτες

COSMICS: Γαλαξιακή Πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: KosMiks, Γαλαξιακή Πολέμου, Cosmics

Game Review Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars σε απευθείας σύνδεση - είναι δωρεάν multiplayer παιχνίδι ρόλων στο οποίο θα πρέπει να ληφθούν στο διάστημα.

Cosmics Online παιχνίδι: Galactic Wars κάνει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τον παίκτη του υπολογιστή

- Υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο internet,

- Επεξεργαστής: Pentium IV-2000

- 512 Mb RAM

- Βίντεο: 64 MB

- Ελάχιστη 700 MB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο

- Ελάχιστη ανάλυση οθόνης: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- Δεν μεσολάβησης και τείχος προστασίας

- Ανοίξτε τη θύρα 5432 για cosmics Adresa. ru

Συμμετοχή στις Cosmics παιχνίδι: Galactic Wars αποτελείται από δύο στάδια:

- Authentication και e-mails σας,

- Παροχή προσωπικών δεδομένων (είσοδος - επιθυμητό όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, φύλο).

Cosmics: Galactic Wars online εγγραφή συνεχίζει κατεβάζοντας τον πελάτη - ένα ειδικό πρόγραμμα που βελτιστοποιεί την κίνηση στο Διαδίκτυο, μειώνει τα λάθη στο παιχνίδι χαρτογράφησης. Πελάτης είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις - Light (μικρό μέγεθος) και πλήρη.

Cosmics: Galactic Wars online παιχνίδι στην αρχή θα ανέβαλε την πλανήτη στον οποίο ζουν, ένας από τους δύο αγώνες: humarty και Aller. Οι αγώνες είναι μακρινοί απόγονοι των ανθρώπων και να ανταγωνίζονται για τον πλανήτη κατάλληλο για κατοίκηση. Ο στόχος σας είναι να βοηθήσει κερδίσει τη φυλή σας.

Όταν παίζετε το παιχνίδι Cosmics: Galactic Wars σε απευθείας σύνδεση, τότε θα σας αρέσει σίγουρα κινούμενα αγώνες. Κατά τη διάρκεια της μάχης, θα επιλέξετε το χτύπημα να προκαλέσουν στον εχθρό. Για τη διεξαγωγή καταπολέμηση επηρεάζουν ενός χαρακτήρα

- Προστασία

- Ευελιξία,

- Διαίσθηση

- Force

- Το βιοτικό επίπεδο,

- Ενέργεια.

Για τη βελτίωση της απόδοσης, τη στιγμή για το πώς μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Cosmics: Galactic Wars είναι δυνατή λόγω της αύξησης του επιπέδου του χαρακτήρα (αυξάνεται το επίπεδο, ανάλογα με την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών), καθώς και μέσω της αγοράς διάφορα είδη πυρομαχικών. Μόλις ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν πριν από την πάλη διάφορα ερεθίσματα που αυξάνουν τις πιθανότητές του να κερδίσει.

Boy, αν παίζετε σε Cosmics: Galactic Wars μπορεί να συμβεί τόσο μεταξύ πραγματικούς παίκτες, ανάμεσα σε εσάς και τον υπολογιστή. Για να ενεργοποιήσετε το τελευταίο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το κυνήγι και θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο χάρτη σας όλα τα κοντινά τέρατα.

Πολύ συχνά θα αγωνιστεί με την αντίθετη αγώνα σε διάφορους τομείς - από την ουδέτερη, τη σύγκρουση στα εδάφη, που έχουν τους δικούς τους κανόνες εμπλοκής.

Game Cosmics: Galactic Πόλεμος σε απευθείας σύνδεση στις πόλεις έχει πολλά σημαντικά κτίρια που είναι λειτουργίες του παιχνιδιού

- Νοσοκομείο (στην οποία θα αναστήσει)

- Κατάστημα (να αγοράσουν διάφορα πράγματα, η διαθεσιμότητα των οποίων ποικίλλει ανάλογα με το επίπεδο)

- Δημοπρασία (μπορείτε να το πουλήσει πάνω από τα πράγματα)

- Τράπεζα (συνάλλαγμα),

- Communication Centre (σε αυτό μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ή να στείλει έναν άλλο παίκτη)

- Φυλακή (που περιέχει το παιχνίδι κανόνες παραβάτες).

Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα Cosmics: Galactic Wars παίξει σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες υπολογιστών που θα σας δώσει μια ποικιλία των αναζητήσεων - έξυπνη εργασία, κατά την οποία είναι αναγκαία και posrazhatsya και να συνθλίψει το κεφάλι του σε γρίφους. Για την εφαρμογή του κάθε quest θα στηριχθεί μοναδικό τρόπαια.

Επίσης, στο παιχνίδι ο χαρακτήρας σας μπορεί να έχει οποιοδήποτε είδος του επαγγέλματος: βιολόγος, γεωλόγος, κυνηγός, psy-generic, μηχανικό, βιοχημικός, δολοφόνος, μηδική. Επάγγελμα μπορεί να πάρει από το τρίτο επίπεδο του χαρακτήρα. Επάγγελμα θα σας φέρει τα χρήματα και τη δυνατότητα να πωλούν τα πράγματα με την παραγωγή τους.

Εγγραφή Cosmics: Galactic Wars θα σας βυθίσει σε έναν κόσμο διαστημικές μάχες μεταξύ των δύο φυλών, και ίσως μέχρι και θα εξαρτηθεί από τη νίκη σας από τους ανθρώπους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more