Σελιδοδείκτες

Κοσμική Break

Εναλλακτικές ονομασίες: Κοσμική Break

Παιχνίδι Cosmic Break - δωρεάν multiplayer shooter τρίτου προσώπου με ρεαλιστικά 3D γραφικά, σχεδιασμένο σε στυλ anime. Οι ενέργειες των χαρακτήρων, η οποία θα παρουσιαστεί πάντα για να αγωνιστεί με τον άλλον, είναι ρομπότ. Στο πεδίο της μάχης, μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα εναντίον 30 παίκτες το ίδιο ποσό. Οι χρήστες για να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα, να πάρει τα όπλα και να αποφασίσει για τη λειτουργία που θα παίξει CosmicBreak. Ποιο θα είναι το ρομπότ εξαρτάται από τη φαντασία σας. Μετά περιορισμοί δεν συμβαίνει τίποτα και μπορείτε να διαχειριστείτε το μοναδικό χαρακτήρα που γεννήθηκαν φαντασιώσεις σας. Υπάρχουν, βέβαια, η πρόταση να χρησιμοποιήσετε ένα από τα διαθέσιμα 50 μοντέλα που έχουν ήδη συλλεχθεί. Αλλά αν δεν σας αρέσει, να ανασηκώσουν τα μανίκια σας και να χρησιμοποιείτε περισσότερα από 300 τμήματα, Φέρτε, που θα είναι πολύ ακριβό σχετικά με την καρδιά σας. Στη συνέχεια, επιλέγοντας μία από τις τρεις υπάρχουσες φατρίες, θα οδηγήσει το ρομπότ σε ατελείωτες μάχες. Οι στόχοι είναι σαφής - να επιβιώσει σε ζεστό μάχες για να κερδίσει και να πάρει μια καλά άξιζε βραβείο. Όχι μόνο ότι, θα παίξει CosmicBreak δωρεάν, έτσι και για κάθε μάχη θα στηριχθεί μορίων αξιολογήσεως, εικονικά χρήματα και όλα τα είδη των χρήσιμων αντικειμένων όπως τα ανταλλακτικά για το ρομπότ. Πηγαίνετε για το! Επιτυχία - το αποτέλεσμα της προσπάθειας σας!

Εγγραφή CosmicBreak θα σας μεταφέρει στην υπέροχη, όμορφη, γεμάτη από δυναμικές εκδηλώσεις του κόσμου. Το μόνο που έχετε να κάνετε - είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στην επίσημη ιστοσελίδα. Συμπληρώστε την κατάλληλη πεδία όνομα, κωδικό, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πληκτρολογήστε το παιχνίδι θα είστε σε θέση να μέσα από το Facebook, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού είναι απαραίτητο να καθορίσετε το όνομα ενός άλλου φόρουμ. Αφού όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα ανεβάσετε CosmicBreak σε απευθείας σύνδεση και να απολαύσετε το πιο ενδιαφέρον gameplay.

Εταιρεία CyberStep, Inc , Η οποία βρίσκεται από τον ανάδοχο του έργου, προσπάθησε να διαθέσει το προϊόν και ως εκ τούτου, οι απαιτήσεις συστήματος δεν σοκάρει άνθρωποι είναι τρελός. Για gameplay θα χρειαστείτε τα παρακάτω ρυθμίσεις στον υπολογιστή: λειτουργικό σύστημα των Windows (2K/XP/Vista/7)? Επεξεργαστή Intel Pentium III 1. 2 GHz? DirectX 9 συμβατή. 0, μνήμη RAM 256 MB. Όπως και για τη σύνδεση στο Internet, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 128 kbps.

Λοιπόν, αν οι διατυπώσεις που εγκαταστάθηκαν, είναι ώρα να επιστρέψουμε στην παράλληλη διάσταση που ονομάζεται Space Abode. Παγιδευμένη στο μακρινό μέλλον, θα πρέπει να επιλέξετε μια πλευρά, για τις οποίες δεν κρίμα να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους και να αρχίσουν να συλλέγουν την ενέργεια του σύμπαντος που θα βοηθήσει να αναβιώσει ένα από τα αρχαία Άρκοφ (για το δικαίωμα να υπάρχει και ότι έχετε αποφασίσει για την καταπολέμηση της), έτσι ώστε αυτός με τη σειρά του ενεργοποιήσετε νίκησε Χάος κατέλαβε την εξουσία. Μπορείτε να καταλάβετε την ουσία του το ίδιο το παιχνίδι, και ό, τι έπεσε στη θέση του, ας γυρίσουμε στην προϊστορία. Σε έναν κόσμο όπου θα ήταν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αναρχίας. Προ-υπάρχουσες αγώνα των τεράστιων ρομπότ, μετά το ξύπνημα λήθη, ανακάλυψε μια φοβερή εικόνα: το βασίλειο του τρομερού χάος. Αρχαία Άρκοφ που ήρθε στη ζωή μόνο τρεις. Είναι δύναμη, σοφία και θάρρος. Αλλά η δύναμη του όλα αυτά βρίσκονται στα πρόθυρα της εξάντλησης. Επειγόντως χρειάζονται ενέργεια στο σύμπαν, αλλά δεν είναι αρκετό για τους τρεις γίγαντες. Οπαδοί του καθενός από τα ρομπότ ξύπνησε αποφάσισε πάση θυσία να αποκατασταθεί η φυσιολογική ζωή είναι το είδωλό του. Κόμπους κουραστική αγώνα. Μετά από κάθε παράταξη πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει Χάος ρομπότ και θα πρέπει να επιβιώσουν με οποιοδήποτε κόστος. Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων, δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το ένα στο άλλο, και η κοσμική ενέργεια, η οποία είναι τόσο απαραίτητη για κάθε ένα από τους κατοίκους της φανταστικό κόσμο, γίνεται ο κύριος ένοχος της έριδος.

Έτσι, σε αυτό το παιχνίδι είναι τρεις Ένωση: Bradin, όπου το θάρρος και την πίστη πάνω απ 'όλα, Wizard, οι οπαδοί των οποίων θεωρούνται τα πιο έξυπνα και αγώνες προτιμούν να βασίζονται σε μια καλά μελετημένη στρατηγική και Dostreks ο οποίος πιστεύει ότι οποιαδήποτε επιμονή μπορεί να σπάσει τη χρήση ωμής βίας. Αφού κάνετε την επιλογή σας, μια άλλη στρατηγική που μπορείτε να πάρετε το πρώτο σετ ρομπότ. Ναι, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το δικαίωμα, CosmicBreak παίξετε θα ελέγχουν όχι ένα, αλλά πολλά ρομπότ. Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε όλη την ομάδα, που βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό γκαράζ. Και από τον τρόπο, μεταξύ των ρομπότ μπορείτε να επιλέξετε έναν καπετάνιο. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν τέσσερις τύποι των ρομπότ, και διαφέρουν χαρακτηριστικά. Έτσι, Air ρομπότ διαθέτουν ισχυρότερους επιταχυντές και εξαιρετική ευελιξία. Ρομπότ Earth Τύπος απαράμιλλη σε κοντινές μάχες και διαφορετική ικανότητα να κινηθούμε γρήγορα. Ρομπότ τύπου Πυροβολικού λάμψει κατά τη διάρκεια κυμαίνονταν επιθέσεις. Ένας τύπος Web ανίχνευσης Υποστηρίζει την πιο ισορροπημένη και να έχουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η ικανότητα να επισκευάσει τους συναδέλφους. Επιπλέον, όλες οι διαφορετικές διαστάσεις των υφιστάμενων ρομπότ. S, M & L - αυτό είναι τρία μεγέθη, η οποία πρέπει απλώς να ληφθεί υπόψη κατά την αναβάθμιση, καθώς και κατά την επιλογή όπλο.

Game CosmicBreak προσφέρει στους χρήστες τους τρόπους, όπως Arena, Αποστολές και Αναζητήσεις. Κάθε ένα από αυτά είναι ενδιαφέρον το δικό του τρόπο και ό, τι έρθει, δεν θα βαρεθείτε! Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να κάνετε chat με άλλους παίκτες. Υπάρχουν γι 'αυτό ιδιαίτερη φωνή και το κείμενο συνομιλίας. Με λίγα λόγια, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε το χρόνο σας είναι πλούσια για να δώσει ένα πολύ διασκεδαστικό! Έχετε μια καλή διάθεση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more