Σελιδοδείκτες

Πυρήνας Masters

Εναλλακτικές ονομασίες: Πυρήνας Masters

Πυρήνας Masters online - ελεύθερη πελάτη multiplayer είναι ένα φανταστικό παιχνίδι στο στυλ του MOBA. Δυναμικές μάχες, ρεαλιστικά 3D γραφικά, μια μεγάλη ποικιλία από κλάσεις χαρακτήρων, πολλές ενδιαφέρουσες αποστολή, μια σταθερή επιλογή των τρόπων παιχνιδιού - όλα τα πλεονεκτήματα του έργου από την κορεατική στούντιο Soft Big Bang. Οι έμπειροι χρήστες μπορούν να δουν τις ομοιότητες με τα παιχνίδια όπως το League of Legends και DotA 2. Οδήγηση ήρωες, οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για κάποιο πυρήνα. Πριν θα πρέπει να στέκεται στόχο - να συλλάβει πολλά σημεία, όπως ο ήρωας σκότωσε τους αντιπάλους. Πριν παίζετε, μέσω των οποίων πληρούν τις πιο αφάνταστη πλάσματα απολαύσετε αντίθετο ρεύμα σε πολύχρωμο θέσεις, χυθεί όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια σε συναρπαστικές μάχες, να αυξήσουν το επίπεδο της αδρεναλίνης στο αίμα και να είναι σε θέση να αποδείξει σε όλους γύρω εξαιρετικές ικανότητες της. Πυρήνας Masters μπορεί να παίξει τόσο αυτοτελώς όσο και σε συνεργασία με άλλους χρήστες. Είστε ελεύθεροι να επιλέξουν πώς να διασκεδάσετε σε αυτό περιπετειώδη κόσμο.

Πυρήνας Masters εγγραφή είναι ένα απαραίτητο βήμα που οδηγεί στο σύμπαν παιχνιδιού. Θα πρέπει να ενημερώσετε οπωσδήποτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το όνομα του λογαριασμού και να καταλήξουμε με έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Μετά από αυτό θα είναι διαθέσιμο Πυρήνας Masters κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη παιχνίδι στο PC σας. Είναι ωραίο ότι είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Απαιτήσεις συστήματος για το έργο πολύ χαμηλό και αν έχετε έναν υπολογιστή, μπροστά από το μέσο όρο των παραμέτρων - Καλώς ήρθατε στο χώρο αξέχαστη περιπέτεια!

Λοιπόν, πώς να παίξει Πυρήνας Masters θα είναι ένας από τους χαρακτήρες πρέπει να είναι η πρώτη για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο. Επιλογή, πρέπει να πω, μεγάλη. Όπως πολλοί ως 25 διαφορετικούς χαρακτήρες σε αναμονή για τους ιδιοκτήτες τους. Χαρακτήρας ελέγχου δεν μειώνεται σε ανόητη τρέχει γύρω-γύρω και να συμμετέχουν στις μάχες. Θα πρέπει να αναπτύξουν θάλαμό σας και ακολουθήστε τις παραμέτρους άντλησης. Η δυνατότητα μιας κατηγορίας αποκαλύπτεται σταδιακά και μπορείτε να θαυμάσετε μόνο το πόσο ισχυρό και παντοδύναμο ίδιο μπορεί να είναι αρχικά μέτρια ήρωας. Επιπλέον, όλα τα επιτεύγματά σας ενθάρρυνε τα βραβεία, έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε το νόμισμα του παιχνιδιού και να αποκτήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στο gameplay χρησιμοποιεί διαφορετικά όπλα και ξόρκια εφαρμοστεί μηχανική. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα εκεί.

Παιχνίδι Πυρήνας Masters αποτελείται από πολλές κάρτες, οι οποίες κυμαίνονται σε πολύ συμβαίνει σε αυτούς και εκδηλώσεις. Και το παρόν καθεστώς, επιτρέποντας να παίξει τον τρόπο που θέλετε. Για παράδειγμα, θα είστε σε θέση να απολαύσετε τις συνήθεις αγώνες PvP, συναρπαστικό PvE καθήκοντα, τρόπους παιχνιδιού για λίγο, στην οποία συμμετείχαν μέχρι 8 παίκτες σε ένα χάρτη, καθώς και τη λειτουργία συνεργασίας 4x4. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο πυρήνας - αυτός είναι ο κύριος στόχος σας. Ο μεγαλύτερος αριθμός τους, τόσο το καλύτερο. Εκτός αυτού, δεν έχετε μόνο τη συγκέντρωσή τους ελεύθερα, πρέπει πάντα να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τις επιθέσεις του εχθρού και να ανησυχείτε για την αποθήκευση τη δική τους ζωή. Με την ευκαιρία, τους αντιπάλους και να προσπαθούν να καταστρέψουν τον πυρήνα που μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να ελέγξετε επίσης. Και σε αντίποινα, γιατί να μην βλάψουν τους εχθρούς;

Νόμος μαζί πολύ πιο εύκολο από ό, τι προσπαθεί να επιτύχει ο ίδιος. Ενωθείτε με εκείνους που μοιράζονται τις φιλοδοξίες σας και να ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες για το πρωτάθλημα σε τόσο δύσκολες αντιπολίτευση. Θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι κατώτερη από τους ανταγωνιστές της, εκτός από απολύτως δεν χρειάζεται να πληρώσει για την ευχαρίστηση του να είναι ένα συμμετέχοντα θερμαινόμενη μάχες. Αν για κάποιο χρονικό διάστημα τώρα έχετε παρατηρήσει ότι οι δραστηριότητες αναψυχής έχει γίνει θαμπό και αναζητούν έναν τρόπο για να βελτιώσει τις συνθήκες, Πυρήνας Masters πρακτικό θα σας βοηθήσει! Προσπαθήστε να το παίξετε για να βεβαιωθείτε ότι το έργο είναι που αξίζει την προσοχή σας! Μπορούμε μόνο να σας ευχηθώ καλή τύχη

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more