Σελιδοδείκτες

Company of Heroes 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Company of Heroes 2

Η συνέχεια αναμενόμενη από πολλούς παίκτες. Και έπειτα, τελικά, το παιχνίδι Company of Heroes 2 παρουσιάστηκε στο λαό. Βεβαίως, λόγω της εντελώς διαφορετικές απόψεις, οι συμπατριώτες μας στο παιχνίδι αμέσως υπήρξαν αρκετές κραυγαλέες ανακρίβειες. Ορισμένοι πόροι ήταν ακόμη δημοσιεύτηκε αναφορά ζητώντας την απαγόρευση της διανομής του παιχνιδιού στη συντριπτική μετασοβιετικό χώρο. Ωστόσο, παρ 'όλες τις παρατηρήσεις και τις αδυναμίες τους προγραμματιστές που δεν εκτιμούν την υψηλή ποιότητα του παιχνιδιού και άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι απλά αδύνατο. Ναι, και εκτός αυτού, γνωρίζοντας απολύτως ατομική άποψη των Καναδών και Αμερικανών για proistechenie πόλεμο, αυτή η ερμηνεία των γεγονότων, μπορείτε να τους συγχωρήσει (μόνο για τις επιδόσεις υψηλής ποιότητας, φυσικά).

Τώρα θα είστε σε θέση να Company of Heroes 2 play χρησιμοποιώντας την πλήρη Σοβιετική εκστρατεία. Οι παίκτες από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στη Μάχη του Στάλινγκραντ, κοντά στη Μόσχα και να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της σύλληψης του Ράιχσταγκ. Ο κύριος ήρωας του έργου είναι ο κρατούμενος που κάθεται στα γκούλαγκ Sliv Isakovitch. Και κάποια γεγονότα αποκαθίστανται σύμφωνα με τα απομνημονεύματά του. Βεβαίως, στη συνέχεια, όπως εφαρμόζεται στο παιχνίδι όλοι οι μάχες και μάχες από την ιστορική άποψη, και σε ό, τι το φως παρουσίασαν όλες ρωσική επιτρόπους, δεν ανέχεται οποιαδήποτε κριτική, αλλά μην βιαστείτε να κλείσετε Εταιρεία μας Heroes 2 κριτική, αλλά είμαστε υπέρ της τεχνικής καλό παιχνίδι, αλλά COH είναι ακριβώς αυτό.

Πολύ πιο σημαντικό ακόμα είναι το πόσο σωστά, αποτελεσματικά και γρήγορα σε εφαρμογή ένα σχέδιο εκστρατείας. Σε κάθε αποστολή, ο χαρακτήρας θα πρέπει να ενεργήσουν με δύο ή ακόμα και τρία μέτωπα ταυτόχρονα. Το παιχνίδι προσφέρει πολλές αποστολές και καθήκοντα, και κάθε νέο έργο που πριν θα συμβάλει σε μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων. Με κάθε βήμα (όπως θα δείτε, το συντομότερο μπορείτε να κατεβάσετε Company of Heroes 2) απλή και εύκολη με την πρώτη ματιά, η αποστολή θα συμπληρωθεί με νέα καθήκοντα και απρόσμενες παραγγελίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι δεν είναι για τον εξασθενημένο της καρδιάς. Έτσι, εχθρούς και γεγονότα, δυναμικά μεταβαλλόμενο ο ένας τον άλλο σας, δεν θα σας αφήσει να χαλαρώσετε για ένα λεπτό. Για να δείτε αυτό το άτομο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο επίδειξης Company of Heroes 2. Με μια τέτοια ταχεία αλλαγή των γεγονότων θρηνεί τη στρέβλωση ιστορικών γεγονότων απλά δεν έχουν το χρόνο.

Play γίνεται όλο και πιο δύσκολη, επειδή οι προγραμματιστές έχουν αποφασίσει να βελτιώσει την επιβίωση των βαρέως στρατιωτικού εξοπλισμού, έτσι και τώρα για την καταστροφή των δυνάμεων του εχθρού, θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερη ενέργεια. Στο παιχνίδι, το ίδιο όπως και στο προηγούμενο μέρος, θα εμφανιστούν τρεις βασικοί τύποι των πόρων:

1. Άνθρωποι.

2. Καυσίμων.

3. Πυρομαχικά.

Για να δείτε το σχέδιο λεπτομερώς, συνιστούμε COH 2 download.

Σύμφωνα με την παράδοση, μια αναζήτηση που μπορείτε να πάρετε bonus πόντους, δίνοντας περαιτέρω ευκαιρία για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πιο ακριβά πυρομαχικά. Και αν το παιχνίδι Company of Heroes 2 δωρεάν δεν λειτουργεί, δοκιμάστε τον εαυτό σας σε αυτό το παιχνίδι αξίζει - αυτή η ποιότητα του έργου πρέπει να δει κάθε gamer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more