Σελιδοδείκτες

Company of Heroes

Εναλλακτικές ονομασίες: Company of Heroes

Σήμερα ερασιτέχνες στρατηγικό παιχνίδι shooter Company of Heroes ήταν κάπως στο περιθώριο εν αναμονή του νέου δεύτερου μέρους. Αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε όλα τα επιτεύγματα είναι το πρώτο μέρος του έργου. Μετά από όλα, ένας από τους λίγους που κατάφεραν να κερδίσουν βραβεία πιο μανιώδεις κριτικούς gaming. Οι προγραμματιστές δεν εγκαταλείψει τους απογόνους τους να φροντίσουν τον εαυτό τους και συνεχώς επιδοθούν στους παίκτες νέες προσθήκες στην πιο ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα αποστολές. Πρόβλημα πολλές εταιρείες που αναπτύσσουν παιχνίδια για τον πόλεμο είναι ό, τι κάνουν όλοι πάρα πολύ τραγικό. COH παιχνίδι άμεσα με τις στρατιωτικές στρατηγικές, με επιτυχία κατάφερε να ενσαρκώσει τη σοβαρότητα του χρόνου και να μην το παρακάνετε με την τραγωδία. Στο τέλος, δεν είναι ανάρμοστο να gamers έξω εξαιτίας ενός υπολογιστή με μια δυσάρεστη ιζήματα, είναι απλά ένας υπολογιστής παιχνίδι.

Το έργο αυτό μπορεί να ονομαστεί πραγματικά όμορφο, παρά τη φρίκη της εποχής, η οποία εμφανίζεται σε αυτό. Στην πραγματικότητα, οι δημιουργοί του παιχνιδιού κατάφερε να κάνει το αδύνατο - μια νέα ενδιαφέρουσα εργασία σε φαινομενικά τετριμμένη θέμα (αδύνατο να μην σημειωθεί το γεγονός ότι το 80% των καλών παιχνιδιών να αναπτύξουν τα θέματα του πολέμου).

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, Company of Heroes, θα πρέπει να προ-buy. Το κόστος του παιχνιδιού στην επίσημη ιστοσελίδα σήμερα είναι περίπου $ 40. Η κύρια ουσία του παιχνιδιού - την ανάπτυξη. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε μαζικά κτίρια, και στη συνέχεια τη βελτίωση της δομής τους. Επιπλέον, ο χαρακτήρας σας θα έχουν τη δυνατότητα εξόρυξης πόρων - δεν είναι ακριβώς μια τυπική λύση για τη στρατιωτική στρατηγική. Και, φυσικά, θα βρείτε πολλές θέσεις εργασίας έγκειται κυρίως στη σύλληψη σημεία ελέγχου.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες εκδηλώσεις που προηγείται από έναν κύλινδρο σε Company of Heroes. Βίντεο μοιάζουν με το πεδίο εφαρμογής και το περιεχόμενό τους μοιάζουν με αμερικανικές ταινίες του πολέμου. Καθορισμός ένα μπαρ δίπλα στο βίντεο, οι δημιουργοί του παιχνιδιού έπρεπε να αντέξει την πλήρη κινηματογραφική παιχνίδι μέχρι το τέλος. Γι 'αυτό το παιχνίδι, μερικές φορές αισθάνεστε σαν ένα συμμετέχοντα στην ταινία.

Μόλις μπορείτε να κατεβάσετε Company of Heroes, θα δείτε και μόνοι σας ότι οι περισσότερες αποστολές, έχουν σχεδιαστεί για μεμονωμένες διαδρομές, κάπως σαν τις ιστορίες του αμερικανικού σινεμά.

Σε όλες τις εξελίξεις του προγράμματος θα εξαρτηθεί άμεσα από τις αποφάσεις και τις στρατηγικές που εφαρμόζονται. Έτσι, κάνοντας μια λάθος κίνηση, μπορείτε να χάσετε μερικές δεκάδες χτισμένο μονάδες και αντίστροφα. Πολλοί παίκτες δεν αρέσει αυτή η ανάπτυξη, και με τη σειρά του θα βρείτε σε αυτή την ιδιαίτερη γοητεία, προκαλώντας πιο σοβαρά για το παιχνίδι σε γενικές γραμμές και για την ανάπτυξη των στρατηγικών.

Για να κατεβάσετε το παιχνίδι της Εταιρείας Heroes μπορείτε απλά να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Πριν από περιμένετε ένα σοβαρό παιχνίδι που μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους για μακρά βράδια του χειμώνα.

Και δεν θα πρέπει να συγχέουμε το γεγονός ότι το παιχνίδι Company of Heroes δωρεάν μέχρι να πετύχουμε. Το έργο αυτό είναι πραγματικά αξίζει το αιτούμενο ποσό, δεν θα το μετανιώσετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more