Σελιδοδείκτες

Εναλλακτικές ονομασίες: Αποικίες σε απευθείας σύνδεση, αποικίες στο διαδίκτυο

Αποικίες παιχνίδι θα πω για την ακμάζουσα Zel'var αποικία, η οποία είναι ένας προορισμός για πολλούς τολμηρούς ψυχές που έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψει το ηλιακό σύστημα, και το παλιό καλό πλανήτη Γη που αναζητούν μια νέα ζωή και καλή τύχη - αλλά όχι όλα να βρουν αυτό που ψάχνουν. Πολλοί ήταν απογοητευμένος και αποφάσισε να γυρίσει στην πειρατεία ακμάζουσα εμπορικών δρόμων μεταξύ των πέντε πλανητών στο παιχνίδι Colony, αποικίες, δυστυχώς, οι ηγέτες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για το εμπόριο του εισοδήματος, προκειμένου να προωθήσει την τεχνολογία και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τους νεοαφιχθέντες άποικοι.

Πριν από την αναπαραγωγή Αποικίες , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, Κάρτα Γραφικών - 128 MB. Αποικίες εγγραφή δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε "Δημιουργία λογαριασμού"?

2. Δώστε ένα όνομα για τον χαρακτήρα σας?

3. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

4. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης, επιβεβαιώστε,

5. Επιλέξτε "Δημιουργία".

Αποικίες παιχνίδι - είναι ένας σταυρός μεταξύ της δημιουργικότητας, τη φρίκη και την περιπέτεια. Game Colony προσπαθεί να είναι όπως καμία άλλη ORPG. Ένας νομάς, δημιουργούν το χωριό και να προστατεύσει τους φίλους του από τα φοβερά πλάσματα που παραμονεύουν στο δάσος - αυτή είναι η δουλειά σας. Μπορείτε να αλλάξετε το τοπίο, εκμετάλλευση ή το κυνήγι για να επιβιώσουν σε αυτές τις συνθήκες Αποικίες online - όλα εξαρτώνται από εσάς. Village Αποικίες παιχνίδι που δημιουργήθηκε και διαχειρίζεται από τους ίδιους τους παίκτες. Το παιχνίδι Αποικίες Σε σύνδεση είναι βασικές εργασίες όπως η γεωργία (κατοικίδια και εκτρεφόμενα ζώα), την εξόρυξη, την κατασκευή κτιρίων (μπορείτε να χτίσετε ένα σπίτι στην ανάλογα με τις ανάγκες σας), της αλιείας, της επεξεργασίας ξύλου και το μαγείρεμα.

Αποικίες σε απευθείας σύνδεση - ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να ελέγχετε πόρους σε απομακρυσμένες θέσεις στο οποίο οι παίκτες ανταγωνίζονται για να κυριαρχήσουν οι εμπορικές πολιτικές και την τεχνολογική ανάπτυξη. Κάθε παίκτης Αποικίες Σε σύνδεση διαχειρίζεται την διοίκηση του πλανήτη με πρόσβαση σε μια μοναδική πηγή πληροφοριών. Για να κερδίσει, ο παίκτης Αποικίες σε απευθείας σύνδεση πρέπει να συλλέξει όσες πιστώσεις αποικιακού εμπορίου πόρων, αναβάθμιση της τεχνολογίας, διατηρώντας διαδρομές ελεύθερου εμπορίου πειρατές, και, ενδεχομένως, να κατευθύνει τις αποφάσεις του Συμβουλίου προς τη σωστή κατεύθυνση .

Στην αρχή κάθε γύρου, οι παίκτες Αποικίες Σε σύνδεση λαμβάνουν εισόδημα από τους ιδίους πόρους της. Συμβούλιο συνεδριάζει για να ψηφίσει, πώς να συμπεριφέρονται σε σχέση με τα τρέχοντα γεγονότα. Το αποτέλεσμα μπορεί να ανταμείψει αυτούς που είναι πρόθυμοι να βάλουν την προσπάθεια σε Αποικίες παιχνίδι ή να τιμωρήσει εκείνους που δεν εφαρμόζονται εκείνες. Παίκτες Αποικίες σε απευθείας σύνδεση μπορεί να σχηματίσει συμμαχίες με σκοπό να επηρεάσει την ψήφο σε ευνοϊκή κατεύθυνση.

Μπορείτε να λάβετε εισοδήματος Αποικίες παιχνίδι με τη βοήθεια των εποίκων, που μερικές φορές έρχονται σε μεγάλους αριθμούς, μερικές φορές μικρές, και χρησιμοποιούνται για να κάνουν πρόοδο σε πέντε τομείς: κοινότητας, των στρατιωτικών, το εμπόριο, τη βιομηχανία και την επιρροή. Μετά την ψηφοφορία, το Συμβούλιο, οι παίκτες Αποικίες σε απευθείας σύνδεση στροφές ή αναβάθμιση των περιοχών αυτών, ή να ενεργοποιήσετε μία από αυτές και να παρέχει ένα καταφύγιο για τους πειρατές σε αντάλλαγμα για τους πόρους. Θα Αποικίες παίξουν και να πωλούν τους πόρους για τα δάνεια προς συνάπτει εμπορικές συμφωνίες πιο συμφέρουσα για σας ή να κάνετε επιπλέον πόρους. Παίκτες Αποικίες να πάρει απευθείας σύνδεση και να πληρώνουν για τους πόρους σύμφωνα με τις εμπορικές συμφωνίες.

Αποικίες παιχνίδι διαρκεί για δέκα επίπεδα. Μπορείτε να κερδίσετε πόντους νίκη με άλλους παίκτες (VPS) από την αποικιακή δάνεια και την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Στο τέλος, ο παίκτης Αποικίες σε απευθείας σύνδεση με τις περισσότερες νίκες είναι ο νικητής.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more