Σελιδοδείκτες

Κατάρρευση

Εναλλακτικές ονομασίες: Κατάρρευση

Σύμπτυξη - το παιχνίδι που πληροί όλες τις καλύτερες παραδόσεις των αγωνιστών που πραγματοποιούνται από τρίτους. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού gamer μπορεί να χρησιμοποιήσει μερικά βασικά είδη των melee. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στους δοκιμάσει την τύχη του με ένα πυροβολισμό και πλάσματος όπλα. Όπως συνιστάται από έμπειρους παίκτες που έχουν ήδη έπρεπε να ασχοληθεί με το παιχνίδι, είναι αρκετά αποτελεσματικά και αποδοτικά είναι energoudary.

Όλα τα βασικά βήματα του έργου είναι στη συντριπτική σύγχρονο πραγματικό κόσμο. το παιχνίδι μας λέει για την τύχη των εναλλακτικών ιστορία της ανθρωπότητας. Ο κύριος χαρακτήρας ονομάζεται Rodan ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί για να φτάσετε στο κέντρο της ανωμαλίας. Έτσι ήταν σε θέση να ολοκληρώσει την αποστολή του με δική τους ώμους της, μόνο εν μέρει.

Στο παιχνίδι θα πρέπει να καταρρεύσει, το ενδεχόμενο τα γεγονότα που συμβαίνουν μετά την ανωμαλία δεν γκρεμίστηκε χιλιάδες μικρά σωματίδια, και από αυτό έσπασε πολλά νέα τέρατα. Ωστόσο, Rodan και επέζησε. Τώρα ο ήρωας είναι μεταξύ των τέρατα, εγκληματικές συμμορίες και το στρατό. Κύρια αποστολή του - να απαλλαγούμε από αυτή την κόλαση.

Priotkroem μικρό πέπλο της μυστικότητας και να σας πω ότι η κατάρρευση - ένα παιχνίδι που θα μας δείξει τα γεγονότα που συμβαίνουν μετά την τρομερή καταστροφή που συνέβη το 2013. Μετά από αυτό, το μεγαλύτερο μέρος της γης έχει αλλάξει, τώρα μοιάζει περισσότερο με κάποιες μυστηριώδεις ανωμαλίες ζώνη που υπήρχε προηγουμένως μόνο στις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και νουβέλες. Σχεδόν όλη η ζωή στη γη έχασαν τη ζωή τους, οι άνθρωποι ήταν τρελός, και η πραγματική αιτία του συμβάντος δεν μπορούσε να βρει ένα.

Για το παιχνίδι ξεκίνησε και θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Collapse και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί το παιχνίδι θα είστε σε θέση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Από εκεί θα μάθετε ότι η λεγόμενη ζώνη αποκλεισμού φαίνεται τρομερό δαίμονες. Και οι κάτοικοι της πόλης, συνειδητοποιώντας ότι για να αντιμετωπίσει αυτή τη δύναμη δεν μπορεί να επιλέξει απλά φράκτη γης σοβαρά - να θέσει πλάκες από σκυρόδεμα, η περιοχή γύρω από τα ναρκοπέδια για να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε, όπου είναι δυνατόν όπλα αυτόματη απάντηση.

Collapse να το κατεβάσετε μόνο ένα υψηλής ποιότητας γραφικά. Όλα τα χρώματα μεταφέρονται σωστά, δημιουργεί ειδικά ατμοσφαιρική διάθεση. Θα πρέπει να εκτελούν τα καθήκοντα και τις αποστολές, παίζοντας Rodan. Ισχυρό χαρακτήρα που είναι προικισμένο με υπερφυσικές δυνάμεις. Ζει στη ζώνη αποκλεισμού, επειδή κατά το χρόνο που οι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να εκκενώσει έγκαιρα. Έχοντας δει τον, έχουν έρθει να καταλάβουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι σε θέση να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και να αποκαταστήσει την τάξη.

Μηχανική του παιχνιδιού είναι απλή, μπορεί να γίνει κατανοητό από τον πυροβολισμό στην κατάρρευση του ρυμουλκούμενου βίντεο: ο κύριος χαρακτήρας έχει διαφορετικά όπλα στον εχθρό, οπλισμένοι με μαχαίρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπαθί, και εκείνων που πυροβολεί απαραίτητο να "ανταποδώσει". Οι κανόνες αυτοί θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την επιτυχία γρήγορα στο παιχνίδι. Σίγουρα το έργο θα σας δελεάσει να μείνει. Μην πιστεύετε εμένα, ελέγξτε για τον εαυτό σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more