Σελιδοδείκτες

Call of Duty: Modern Warfare 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Call of Duty: Modern Warfare 3

Game CoDModernWarfare 3 έγινε ο όγδοος κύκλος του θρυλικού έργου Διακριτικό του Duty , η συνέχιση της ένα από τα αγαπημένα πολλών [ _6_] Warfare 2, το τελευταίο μέρος της τριλογίας του διάσημου Σύγχρονες Warfare . Η ομάδα του έργου ανέφερε ότι Warfare 3 θα εξακολουθούν να υπάρχουν το 2010, και μέχρι το τέλος του 2011, μια επίσημη κυκλοφορία του έργου. Έργα σε εξέλιξη έπρεπε να περάσουν αρκετές αγωγές που φρενάρει την εργασία. Ωστόσο, όπως βλέπουμε σήμερα, τελείωσε μια επιτυχημένη παρουσίαση του έργου CallofDuty 8 , παρά τους ισχυρισμούς και άλλα προβλήματα.

Χαίρομαι σύνταξη ταυτόχρονα εργάστηκε για πολλές εταιρείες. Κάθε μία από τις εταιρίες που είναι υπεύθυνες για την εφαρμογή των διαφόρων κομματιών της εργασίας, όπως Raven Λογισμικό - για την ποιότητα του multiplayer.

Κατά τη διάρκεια ανακοινώσεις CallofDuty: Σύγχρονες Warfare 3 [_4_ ] παρουσιάστηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project αποστολές - Μαύρο Σάββατο . Η αποστολή βοήθησε περισσότερο να αποδείξουν σαφώς τις βασικές καινοτομίες του έργου - το τελευταίο υβριδικό θέαμα και χειροβομβίδα 9 - Bang .

Στις αρχές του 2011, οι δημιουργοί του CoDModernWarfare 3 βίντεο ρυμουλκούμενων ξεκίνησαν στο Youtube . Στις διαφημίσεις που προβάλλονται μόνο μερικά σημεία εκκίνησης: Μανχάταν, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο. Γραφικά και μηχανική παιχνίδι προσέλκυσε αμέσως ευγνώμονες gamers. Στη συνέχεια, η αλήθεια είναι, μετά το παιχνίδι στον ελεύθερο κύλισης, οι παίκτες οικόπεδο επικρίθηκε. Ωστόσο, θα χρεώνει για τα προβλήματα που σχετίζονται με τον διαχωρισμό της ομάδας ανάπτυξης και να φτιάξετε το δικό σας συμπέρασμα ότι ό, τι ήταν, και το παιχνίδι ήταν πολύ καλό.

Μόλις αποφασίσετε λήψη CoDModernWarfare 3 και εξέταση προσωπικά, να έχετε κατά νου - πάρα πολύ να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και να προσπαθήσει να καταλάβει ότι δεν είναι απαραίτητο. Έτσι, το παιχνίδι θα δούμε πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Και εκείνοι οι οποίοι έχουν ζητήσει να δώσει το παιχνίδι ένα έργο απόχρωση sci-fi θα ικανοποιηθεί πλήρως.

Σε CoDModernWarfare 3 Play θα είναι το αγαπημένο της συνήθους λειτουργίας των κοινών καθηκόντων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν μια μεγάλη βελτίωση - σκηνές του παιχνιδιού φαίνονται διαφορετικές. Ακόμα κι αν το γεγονός ότι δεν είναι όλες οι θέσεις εργασίας gamers, όπως, είναι αρκετά πρακτικό και χρήσιμο.

Διακριτικό του Duty : Σύγχρονες Warfare 3 - το πρώτο στη σειρά του παιχνίδι στο οποίο έχει χορηγηθεί αριθμός των κατηγοριών των βραβείων. Μια άλλη καινοτομία - τώρα, προκειμένου να βελτιωθεί η CoDModernWarfare 3 Weapon ή χαρακτήρα απόδοση είναι πάνω από όλα και πάλι να γίνει προσωπικά από την άντληση των απαραίτητων χαρακτηριστικών, αντί να αγοράζουν βελτίωση όπως ήταν πριν.

Έχει επίσης προστεθεί αρκετές νέες λειτουργίες του παιχνιδιού - ακριβώς ό, τι χρειάζεστε για το νέο έργο. Ποιος δεν θα πω τι θα ήταν, CallofDuty: Σύγχρονες Warfare 3 - Game [_3_ ] αξίζει την προσοχή, και το γεγονός ότι αναπτύσσεται ακόμη και σε περιόδους συγκρούσεων που λαμβάνουν χώρα στις τάξεις των βασικών developers προσθέτει μόνο σημεία "για" σε κουμπαράς της. Όλα CoD είναι καλής ποιότητας και το όγδοο μέρος του έργου - δεν αποτελεί εξαίρεση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more