Σελιδοδείκτες

Κωδικός Lyoko

Εναλλακτικές ονομασίες: Κωδικός Lyoko, Code Lyoko Code Lyoko

Game lyoko Κωδικός - ελεύθερη, κοινωνικά και συναρπαστικό στο είδος RPG. Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι το παιχνίδι lyoko Κωδικός απευθείας σύνδεση αρκετά παράξενο. Αλλά είναι απαραίτητο να κατανοήσουν την ουσία και αποδεικνύεται ότι τα πάντα είναι εύκολη και απλή. Μεγάλο στέλεχος δεν έχετε να. Κύρια έμφαση στο παιχνίδι.

Προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η διαδικασία του παιχνιδιού και στη διαδικασία δεν τρέξει σε μια κακή bootable ή κάτι τέτοιο, παρακαλούμε να συγκρίνουν τις καθορισμένες απαιτήσεις συστήματος για την εγκατάσταση του υπολογιστή σας. Τίποτα περίπλοκο γι 'αυτό, μόνο για να έχουν ένα όμορφο

• το μέσο όρο των παραμέτρων του συστήματος του υπολογιστή?

• σύνδεση με το Internet?

• πληκτρολόγιο?

• ποντικιού.

Όπως έτσι. Όπως ήδη να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι κώδικα Lyoko, αλλά στη συνέχεια υπάρχει ένα εμπόδιο στο δρόμο - lyoko Κωδικός εγγραφείτε εδώ πάρα πολύ, όλα εύκολα και γρήγορα. Σας προτείνουμε να δείτε μόνο τις πληροφορίες σας και να θυμάστε, δεν διανέμει τον κωδικό πρόσβασής σας. Η διαδικασία είναι ως εξής:

1. επισκεφτείτε το επίσημο site του παιχνιδιού lyoko Κωδικός?

2. κάντε κλικ στο δείκτη - για να παίξει?

3. επιλέξτε την επιλογή - εγγραφείτε δωρεάν?

4. εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας?

5. δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, που αποτελείται από τουλάχιστον έξι χαρακτήρες

6. αν αποδέχονται τους κανόνες της χρήσης του παιχνιδιού, τότε ελέγξτε το κατάλληλο πλαίσιο γι 'αυτό?

7. στη συνέχεια, κάντε κλικ στο - εγγραφή.

Μπορείτε τώρα να συνεχίσετε με την ψυχαγωγία, και να αρχίσει να παίζει στον Κώδικα Lyoko.

Έχετε ποτέ - θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί έναν κόσμο που υπάρχει στην άλλη πλευρά του κόσμου. Είναι σε αυτό το παιχνίδι θα επισκεφθεί σε έναν παράλληλο κόσμο. Όπως και οτιδήποτε περίεργο, αλλά η ιστορία αρχίζει με το γεγονός ότι οι απλοί φοιτητές που αποφάσισε να διερευνήσει ακριβώς, παραπάτημα από τα υπέροχα πλάσματα, τέρατα. Είναι αναγκαίο να επιβιώσουν. Φαίνεται ότι είστε ένας από αυτούς. Ποιος ακριβώς - που θα επιλέξετε. Κωδικός Lyoko κατασκευαστές παιχνιδιών θα είναι μια επιλογή από τέσσερα μέρη:

• Ulrich?

• TL?

• Yumi?

• Jeremy.

Όπως σε κάθε παιχνίδι, όλοι οι χαρακτήρες έχουν τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Και ηθοποιούς. Είναι όλα μοναδικά, καθένα με το δικό τους τρόπο, το καθένα έχει τις δυνατότητές τους, αναγκάζει την επίτευξη κάθε συγκεκριμένη εργασία.

Το δικαίωμά σας να παίζουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, ενώ την εκτέλεση διαφόρων εργασιών gaming. Γι 'αυτό μπορείτε να πάρετε μια ανταμοιβή. Ο χαρακτήρας σας θα τρέξει επιδέξια, περιηγηθείτε στις στροφές παιχνιδιάρικα ανταποκριθεί σε ασυνήθιστες καταστάσεις. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνει γρήγορα. Όπως σε κάθε παιχνίδι, δεν χρειάζεται μόνο να παίξει, και σκεφτείτε προσεκτικά τα πάντα, σκέφτεστε όπως ένας στρατηγός. Αλλά δεν είναι πολύ παρασυρθεί, επειδή δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται.

Κωδικός Lyoko παιχνίδι στην αγορά αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι ένας βετεράνος, φυσικά. Γραφικά λίγο πρωτόγονη, αλλά η ποιότητα για το επίπεδο, φωτεινό, προκαλεί τέτοια θετικά συναισθήματα. Η μουσική είναι συγκεκριμένες, αλλά ακόμα δεν μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι.

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε χωρίς περιορισμούς ηλικίας, αλλά και πάλι, αν σκεφτούμε καλά, είναι ιδανικό για τους νέους.

Φαίνεται ότι τα πάντα είναι σαφής και γνωστή. Χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας να παίξετε. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία του παιχνιδιού. Σας περιμένουν εδώ. Απολαύστε το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more