Σελιδοδείκτες

Call of Duty 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Call of Duty 2, ο αριθμός των ειδικών φόρων γραφείου, γάδου2

Παιχνίδι Call of Duty 2 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στον υπολογιστή. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού. Στο Call of Duty 2 γεγονότα συμβαίνουν σε πρώτο πρόσωπο. Σε παιχνίδι Call of Duty 2 δημιουργείται στο στυλ shooter.

Παιχνίδι Call of Duty 2 μπορεί να κατεβάσετε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Κατεβάστε το Call of Duty 2 μπορεί μόνο ενήλικες χρήστες. Για τους ανηλίκους πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι είναι κλειστό.

Μπορείτε να δείτε σχετικά με το παιχνίδι Call of Duty 2 βίντεο. Στο βίντεο, μπορείτε να μάθετε για τον εαυτό σας πολύ χρήσιμες πληροφορίες: μαθήματα, εκδηλώσεις, όπλα και φατρίες.

Παιχνίδι Call of Duty 2 θα σας εξοικειώσει με όλους τους χαρακτήρες μου:

1. Vasily Kozlov είναι ο Κόκκινος Στρατός του 13-ου Φρουροί τμήμα τουφεκιών. Είναι εκπροσωπείται στο παιχνίδι ως ο κύριος χαρακτήρας που ενεργεί στη Σοβιετική εκστρατεία. Θα ξεκινήσει το παιχνίδι για τον χαρακτήρα σχετικά με την προληπτική φάσμα του σοβιετικού στρατού, το οποίο απέχει 30 χλμ. από τη Μόσχα. Συμμετέχει στη μάχη του Στάλινγκραντ.

2. John Davis είναι ένας λοχίας του 7ου θωρακισμένο μου Division. Συμμετέχει στην εκστρατεία της Βόρειας Αφρικής.

3. David Welch είναι ο αρχηγός του 7ου θωρακισμένο τμήμα. Διετέλεσε διοικητής της δεξαμενής στη δεύτερη σκηνή της βρετανικής εκστρατείας. David συμμετέχει σε supertankovyh επίθεση στην εκστρατεία της Βόρειας Αφρικής, καθώς και στο βόρειο-δυτική Λιβύη.

4. Ο δεκανέας Bill Taylor είναι η δεύτερη εταιρεία του "D" στο 2ο τάγμα δασοφυλάκων. Αυτός είναι ο κύριος χαρακτήρας της αμερικανικής εκστρατείας. Bill παίρνει μέρος στην απόβαση στη Νορμανδία ("D-Day"), καθώς και τη μάχη κατά 400 Bergshtayne. Συμμετείχε επίσης στη διάβαση του Ρήνου.

Σε παιχνίδι Call of Duty 2 όπλα διαιρούμενο με την καμπάνια. Όλες οι εκστρατείες έχουν κοινούς τύπους των όπλων, αλλά είναι διαφορετικά μοντέλα

1. Πιστόλι.

2. Courier.

3. Rifle.

4. Τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.

5. Χειροβομβίδες.

6. Gun.

7. Gun.

8. Χειροβομβίδα.

Σε παιχνίδι Call of Duty 2 μπορεί να παίξει σε διάφορες λειτουργίες σε λειτουργία ενός παίκτη και multiplayer. Εξαρτάται από την επιλογή του τρόπου χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

Σε παιχνίδι Call of Duty 2 μηχανικούς, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο torrent, αλλά για αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Σε παιχνίδι Call of Duty 2 pc έχει διάφορες εκστρατείες:

1) Σοβιετική εκστρατεία. Η εκστρατεία αποτελείται από διάφορα επεισόδια. Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την καμπάνια θα πρέπει να εκτελέσει επτά αποστολές. Στο Στάλινγκραντ, είναι όλες οι εκδηλώσεις της εκστρατείας.

2) βρετανική εκστρατεία. Αποτελείται από τέσσερα επεισόδια της δράσης σε αυτή την εκστρατεία. Στις Βρετανικές εκδηλώσεις της εκστρατείας συμβαίνουν σε όλη 13 αποστολές. Εκδηλώσεις στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε τρεις περιοχές της Γαλλίας, της Βόρειας Αμερικής και της Νορμανδίας.

3) Αμερικανική εκστρατεία. Αποτελείται από τρία επεισόδια της δράσης σε αυτή την εκστρατεία. Για επτά αποστολές γεγονότα συμβαίνουν στο παιχνίδι. Στις αμερικανικές εκδηλώσεις της εκστρατείας λαμβάνουν χώρα στο Βερολίνο.

Παιχνίδι Call of Duty 2 παρουσιάζεται με διάφορους τρόπους:

1. Πέναλτι - εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικές τοποθεσίες.

2. Deathmatch Team - εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό των δύο ομάδων.

3. Capture the Flag - θα πρέπει να έχετε σε αυτή την κατάσταση για να συλλάβει τη σημαία των αντιπάλων τους και την προστασία σας.

4. Κεφάλι - ένα νέο τρόπο με τον οποίο δεν πρέπει να δώσει αρπάξει την έδρα του.

5. Αναζήτηση και να καταστρέψουν - αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει είτε να φυτό μια βόμβα ή να αποτρέψει την εκδήλωση αυτή.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more