Σελιδοδείκτες

Clash of the Dragons

Εναλλακτικές ονομασίες: CoD

Παιχνίδι Clash of the Dragons είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που συνδέεται με τα παιχνίδια καρτών.

Στο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Clash της καταχώρισης Dragons γίνεται μέσω ειδικής ιστοσελίδας του παιχνιδιού Clash of the Dragons, καθώς και μέσα από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο στο Internet - Facebook. Εγγραφή σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Clash των Dragons έρχεται στην αγγλική γλώσσα.

Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό Clash παιχνίδι των Dragons Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει τις ακόλουθες ενέργειες:

1) Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Clash of the Dragons. Μόλις πάτε στο site θα δείτε μια φόρμα σύνδεσης στο λογαριασμό σας.

2) Σε αυτή τη μορφή, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο «Εγγραφή» για να εγγραφείτε.

3) Στη συνέχεια, προτού Μετά το κλικ, η ίδια φόρμα εγγραφής. Συμπληρώστε προσεκτικά.

4) Στην πρώτη σειρά, εισάγετε το Email σας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας).

5) Στη συνέχεια, επιλέξτε τη δεύτερη σειρά με κωδικό πρόσβασης (κωδικός πρόσβασης). Πρόκειται για την ασφάλεια των προσωπικών τους σελίδων δεν μπορεί να πει κανείς.

6) Στη συνέχεια, γράψτε Usename (όνομα χρήστη σας).

7) Διαβάστε τους όρους, που βρίσκονται κάτω. Αν είστε ικανοποιημένοι με τα πάντα σε αυτά, να τα επισημάνετε. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί του ποντικιού πάνω από τα κύτταρα, τα οποία είναι αντίθετα από τις διατάξεις αυτές.

8) Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Εγγραφή».

Τώρα θα θεωρούνται εγγεγραμμένος χρήστης ενδιαφέρουσα και διδακτική Clash παιχνίδι με τους Δράκους.

Παίξτε το παιχνίδι των Clash οι Dragons Μόνο οι χρήστες που έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα. Λόγω του γεγονότος ότι η διαφωνία παιχνίδι των Dragons είναι ένα online παιχνίδι browser-based, θα πρέπει να δοθεί η μεγαλύτερη προσοχή για να συνδεθείτε στο Internet, θα πρέπει να είναι υψηλή.

Ρυθμίσεις συστήματος PC ή το laptop πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά μέσο όρο.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε το avatar σας.

Σε απευθείας σύνδεση Clash παιχνίδι του Dragons παίζετε, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις κατηγορίες:

1) όπλο με βάση - είναι καταπολέμηση της κατηγορίας.

2) Magic-βάση - αυτή η κατηγορία έχει μαγικές δυνάμεις.

Με όπλο με βάση περιλαμβάνουν τους ακόλουθους χαρακτήρες:

1) Φύλακες - είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του melee. Αυτή η σταθερή στάση τάξη μαζί με τους συμμάχους της κατά τη διάρκεια της γραμμής και αψηφά κάθε επίθεση εχθρούς που τολμούν να τους επιτεθούν.

2) Assassins - ακολουθήστε το μονοπάτι των μαχαιριών. Προτιμούν να κάνετε απότομες, απρόσμενες επιθέσεις - και να παραδώσει με αδίστακτη βία και πονηριά ταχύτητα και ακρίβεια.

Magic Magic-με βάση την κατηγορία περιλαμβάνουν:

1) Pyrelords - χρησιμοποιεί μαγεία της τέχνης, και βασίζεται σε μυστικές δυνάμεις του, όταν η μάχη μαίνεται. Αγαπούν ιδιαίτερα να χειραγωγήσουν φλόγα, χρησιμοποιώντας ένα καταστροφικό στοιχείο για την επίθεση και την άμυνα.

2) Δρυίδες προτιμούν να ζουν στην άγρια ​​φύση και να περάσουν τις μέρες τους στην επικοινωνία μας με τη φύση. Αλλά όταν η μάχη τους αποκαλεί, και οι εχθροί πρέπει να καταστραφεί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεράστια δύναμη.

Clash of the Dragons online - αυτό είναι ένα παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις. Είσοδος Clash of the Dragons δωρεάν και να απολαύσετε το παιχνίδι!

 

Σύγκρουση των online εγγραφή Dragons