Σελιδοδείκτες

Clan Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Clan War

Clan Wars σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα multiplayer παιχνίδι ρόλων, το οποίο βρίσκεται στη μεσαιωνική Σκωτία: αιματηρές μάχες μεταξύ των φυλών ορεσίβιος.

On-line παιχνίδι Clan Wars είναι ένα browser-based, ώστε να μην κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα και δεν θέτει συγκεκριμένες απαιτήσεις συστήματος για τον παίκτη του υπολογιστή. Απλά πρέπει να έχετε μια σύνδεση στο Internet και πρόγραμμα περιήγησης στο Internet τρέχουσα έκδοση.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Clan Wars διαφέρει από τις καταχωρίσεις σε άλλα παιχνίδια. Για να ξεκινήσετε με Clan Wars on-line εγγραφής θα σας ζητήσει να εισαγάγει τον εαυτό σας και να καθορίσετε το φύλο σας, και στη συνέχεια να καλέσετε αμέσως για την κατάρτιση αγώνα. Έτσι, μπορείτε να προσδιορίσετε αν μπορείτε να πάρετε αυτό το είδος του παιχνιδιού ή όχι, και να αισθανθεί τον ενθουσιασμό του μια συναρπαστική μάχη. Μετά τη μάχη, ελέγξτε Clan Wars θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε τα βασικά πεδία στη φόρμα εγγραφής: το όνομα και το φύλο που έχετε ήδη γράψει, μένει να εισάγετε το πλαίσιο e-mail σας και επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης.

Clan Wars online παιχνίδι χτισμένο σε μάχες. Ως εκ τούτου, θα σας δοθεί ένα χαρακτήρα, ο κύριος σκοπός του οποίου - την καταπολέμηση της πιο αποτελεσματικά. Ως εκ τούτου, το έργο σας όταν αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι Clan Wars on-line είναι η σωστή κατανομή των χαρακτηριστικών του, το παιχνίδι που ονομάζεται άρθρα. Ο χαρακτήρας σας θα είναι το

- Force (υπεύθυνη για την αντοχή και punching δύναμη)

- Δεξιοτήτων (πρέπει να υπολογίσετε uvorotlivosti και antiuvorotlivosti)

- Διαίσθηση (υπεύθυνος για ένα κρίσιμο χτύπημα και την ικανότητα να antikritu)

- Ζωή (πολύ σημαντικό για το ποσό της πανοπλίας έχουν φθαρεί)

- Intelligence (απαιτείται για να διαβάσετε ρούνους και σημαντικές σε ορισμένα επαγγέλματα)

Clan Wars online παιχνίδι χωρίζει όπλα σε κατηγορίες, στην οποία αναφέρεται προτιμά όπλα χαρακτήρα: ένα σφυρί, ένα κλαμπ, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι, ένα δόρυ και ένα σπαθί.

Κάθε τάξη έχει τις δικές του συγκεκριμένες επιδόσεις και την ικανότητά του. Οι παλιοί παρακαλούνται να διαβάσουν το φόρουμ παιχνίδι για να αποφασίσει ποια τακτική ταιριάζει πολέμου καλύτερα. Μόλις δύο από αυτούς: την άμυνα και την επίθεση. Σε μία κίνηση, μπορείτε να κάνετε ένα χτύπημα επίθεση και να θέσει μια προστατευτική μονάδα.

Μόλις αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Clan Wars, μαχητής σας θα αποκτήσουν εμπειρία πολεμώντας με ένα bot υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία μάχη είναι διαθέσιμο πριν φτάσετε στο επίπεδο 3. Παρά το γεγονός ότι, αν δεν είστε πολύ ενδιαφέρουσα μάχη με τεχνητή νοημοσύνη, επίπεδο 1 μπορείτε να συμμετέχετε ήδη σε μονομαχίες - ένα σε μια μάχη με έναν άλλο παίκτη. Ένα συν 2 επίπεδα που ήδη μπορεί να είναι μέλος μιας χαοτικής μάχη, κατά την οποία πολεμά, θα τοποθετήσει τυχαία στην ομάδα.

Μετά από κάθε επιτυχημένη μάχη, όταν είσαι σε Clan Wars για να παίξει, ο χαρακτήρας σας θα αποκτήσουν εμπειρία, που επηρεάζει το επίπεδο και να πάρει ups - ειδικά γυαλιά που ενισχύουν τις δυνατότητές σας. Επίσης, σε κάθε αγώνα θα αυξήσει την ικανότητα με τα όπλα.

Από το δεύτερο επίπεδο, μπορείτε να μπείτε σε μία ομάδα και να συμμετέχουν σε ειδικές μάχες clan - οι μάχες για την Guardian. Το νικητήριο κόμμα παίρνει διάφορα τρόπαια, τα βραβεία και μπόνους.

Στο παιχνίδι υπάρχουν πολλές διαφορετικές θέσεις - θέσεις και εδάφη, καθένα από τα οποία φέρει μια λειτουργία παιχνίδι. Αυτό το

- Τράπεζα

- Κυνηγούς Συντεχνία

- Outland

- Δάσος

- Σκούρο ξύλο,

- Λατομείο

- Mine

- Τυχερά σπίτι.

Παίξτε Clan Wars και να κάνετε τον χαρακτήρα σας σχετικά με τα όπλα, πανοπλίες και άλλα πράγματα που θα είναι σε θέση να έχουν 2 επίπεδα. Επαγγέλματα όπως: μάγος, ξυλοκόπος, ανθρακωρύχος, Rockshaper.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάει στο δάσος, μεταλλείου ή λατομείου. Ωράριο λειτουργίας του χαρακτήρα - ώρα. Μπορεί να λειτουργούν εντελώς χωρίς εργαλεία, με το μέσο επισκευαστεί ή πέρα ​​από εργαλείο επισκευής. Εξαρτάται από την εκχύλιση των πόρων στο χώρο εργασίας και την αντίστοιχη αύξηση των δεξιοτήτων.

Αν σας ενδιαφέρει σε αυτό το παιχνίδι με μια καλή ευκαιρία να αγωνιστώ και να νιώσετε την υποστήριξη της φυλής του, το Clan Wars για σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more