Σελιδοδείκτες

Πολιτισμός σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Πολιτισμός σε απευθείας σύνδεση

Πολιτισμός Online - multiplayer, ιστορικό παιχνίδι. Οι κατασκευαστές εταιρεία παρέχει σε όλους τους οπαδούς την ευκαιρία να παίξουν, να είναι στον πραγματικό κόσμο, ένα παιχνίδι, στόχος του οποίου είναι η δημιουργία, την οικοδόμηση της ειρήνης, ένα νέο πολιτισμό. Και όλα αυτά σε απευθείας σύνδεση.

Πολύ ευχαριστημένος που το παιχνίδι Civilization σύνδεση δεν απαιτεί ένα ισχυρό ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Και μόνο τις βασικές απαιτήσεις του συστήματος, όπως:

 • Μέσος όρος των παραμέτρων του συστήματος του υπολογιστή?
 • Η σύνδεση με το Internet.

Επειδή η έκδοση του παιχνιδιού Civilization απευθείας σύνδεση δεν είναι ακόμη έξω στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, φυσικά, οι δημιουργοί δεν έχουν σκεφτεί τη διαδικασία της επισημοποίησης τους παίκτες στη διαδικασία του παιχνιδιού. Αλλά προφανώς η ακολουθία και τα δεδομένα που θα πρέπει να παρέχουν στη διαδικασία - Πολιτισμός Ηλεκτρονική εγγραφή θα έχει ως εξής:

  1. Είσοδος στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Civilization on-line?
  2. Παροχή έγκυρη διεύθυνση e-mail σας,
  3. Εφεύρετε και να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας, που αποτελείται από τουλάχιστον έξι γράμματα ή αριθμούς?
  4. Επανάληψη κωδικού, και μην επαναλάβετε τον κωδικό πρόσβασης σε άλλα δίκτυα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του λογαριασμού σας παιχνίδι?
  5. Μετάβαση στο gameplay.

Μάλλον δεν είναι τόσο απλό θα περάσει αυτό το πρότυπο για κάθε παιχνίδι, με τον τρόπο που θα έπαιζε Civilization Online. Και ίσως να ελέγξετε το λογαριασμό σας θα είναι αρκετά γρήγορη και εύκολη. Αλλά αυτό δεν είναι για εμάς να αποφασίσει μαζί σας.

Τι θα παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση on-line Πολιτισμός δεν είναι απαραίτητο να σκεφτούμε βήμα προς βήμα, δεδομένου ότι αυτό δεν συνεπάγεται την ηλεκτρονική έκδοση αυτή.

Στην αρχή, θα σας προσφέρει τέσσερις πολιτισμού. Στο ποσό αυτό δεν θα τελειώσει όταν περπατάτε κάτω από το παιχνίδι, θα εμφανιστεί πιο πολιτισμό. Ο χαρακτήρας σας δεν θα σταθώ σε ένα πολιτισμό ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν θα γυρίσει αυτόματα στο gameplay, κάθε φορά, όταν θα φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο στόχο, να εκτελέσει μια εργασία σε μια ορισμένη περιοχή.

Επίσης, είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα έρθει σε διαφορετικές εποχές. Εδώ θα είναι έξι

 • Αρχαία ?
 • Κλασική ?
 • Μεσαιωνική ?
 • Renaissance ?
 • Βιομηχανικά ?
 • Σύγχρονες .

Θα δείτε τον κόσμο σε όλα τα χρώματα. Και αυτό θα σας βοηθήσει να υψηλής ποιότητας γραφικά και καλή κίνηση στο παιχνίδι.

Αλλά και πάλι, όπως κάθε παιχνίδι, υπάρχει ένα τέλος στην νίκη του. Η νίκη θα χαμογελάσει μόνο όταν δημιουργείτε ένα ισχυρό πολιτισμό. Στις ευκαιρίες που θα συλλάβει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου ή μία από τις προϋποθέσεις της νίκης - να φτάσουν στην κορυφή της σύγχρονης εποχής και την ανάπτυξη του χώρου Trips.

Προφανώς θα παίξει Πολιτισμός on-line δωρεάν. Είναι ότι για πραγματικά χρήματα, θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εξαρτήματα και τα στοιχεία, ή για να βελτιώσει την ποιότητα του χαρακτήρα για καλύτερο gameplay.

Υπόσχεση ότι το παιχνίδι θα είναι το καλύτερο στο είδος του. Καλά εσείς δεν προσφέρουν πάντα στέκονται πολιτισμό τους, καθώς θα είναι ο δημιουργός του κόσμου.

Αξίζει να το δοκιμάσετε! Φαίνεται ότι το παιχνίδι Civilization on-line θα πρέπει να έχουν ήδη λεγεώνες των οπαδών που επιθυμούν για μια στιγμή να μην αποκλίνουν από τη συναρπαστική διαδικασία.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more