Σελιδοδείκτες

Πόλη των Transformers

Εναλλακτικές ονομασίες: Πόλη trasformery

Πόλη των Transformers σε απευθείας σύνδεση - αυτό είναι ένα νέο δωρεάν client online παιχνίδι MMORPG τελευταία γενιά των Transformers, που δημιουργήθηκε με βάση τη δική του μηχανή γραφικών του. Αυτό το παιχνίδι γίνεται στο είδος του Sci-Fi, όπου η τεράστια μητρόπολη μετατρέπεται σε ένα μέρος της στρατιωτικής δράσης, και τα τεράστια ανθρωποειδή ρομπότ έχουν γίνει πλήρη ihnimi κατοίκους.

Έτσι, έρχονται στο παιχνίδι θα πρέπει να περάσει Πόλη των Transformers εγγραφής. Θα χρειαστεί να εισάγετε το e-mail, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Και στη συνέχεια να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού.

Εγγραφή Μετά την πόλη παιχνίδι Transformers, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα svogo χαρακτήρα: πρώτα επιλέξτε το πάτωμα, στη συνέχεια, επιλέξτε μια κατηγορία χαρακτήρων (τους στο παιχνίδι 6 και όλοι τους έχουν πάνω από 80 δεξιότητες), τότε μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας και να ορίσετε svogo το όνομά του. Σημείωση των χαρακτηριστικών vashogo χαρακτήρα, 23 κομμάτια τους και όλοι θα είναι σημαντικό στη μάχη. Λοιπόν, κατ 'αρχήν όλα. Τώρα ας δούμε πιο αναλυτικά στο υφιστάμενο online παιχνίδι City of Transformers τάξεις, οι οποίες αναφέρθηκε

Assault - αυτό το ειδικό σώμα με σώμα ανέπτυξε δύναμη και την υγεία. Άριστη γνώση των διαφόρων κοπής και μειώνοντας τα όπλα?

Ghost - είναι γρήγορο, ευέλικτο, και το μυστικό χαρακτήρα. Κατέχει τα δίδυμα πτερύγια?

Τεχνικός - είναι ένας πλοίαρχος κυμάνθηκε όπλα και διάφορα είδη της σκοποβολής.

Μπορεί φωτιά εκρήξεις και να θέσει τους αντιπάλους στις παγίδες τρόπο μπούφος?

Psionics - μπορεί να επηρεάσει τους εχθρούς από απόσταση και να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά η καταστροφή ξόρκια και να ακινητοποιήσει τους?

Defender - μπορεί να θεραπεύσει τους συμμάχους (ακόμη και το σύνολο του ομίλου), και βοηθητικά αύρα ανύψωσης χαρακτήρες?

Technomage - επηρεάζει τους εχθρούς, τους επιβάλλει τέτοια αποτελέσματα όπως: δηλητηρίαση, τη διάβρωση, την απώλεια του ελέγχου του νου, μειωμένη αντίσταση, είναι σε θέση να καλούν σε βοήθεια ανδροειδή.

Έτσι, είστε στο παιχνίδι. Στην οθόνη θα δείτε εκπαιδευτικό μήνυμα που θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά. Παγιδευμένη σε ένα από τα 2 μικρά στρατόπεδα ανάλογα με την κατηγορία, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε με το NPC (NPC), το οποίο θα πρέπει να αναλάβει τη δουλειά.

Σε όλο το παιχνίδι City of Transformers σε απευθείας σύνδεση, θα σας προσφέρει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες, ποικίλες και ενδιαφέρουσες εργασίες, τα οποία χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες: Main, Side, Καθημερινή και Serial.

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αναζητήσεις στο online παιχνίδι City of Transformers, θα πάρετε μια ανταμοιβή του πρώτου μετασχηματιστή. Αλήθεια, αυτός δεν θα έχουν αρχικά μεγάλη δύναμη και δεν μπορεί να μεταφέρει επιβάτες, αλλά πριν από την πρώτη εχθρός σας θα μοιάζει gangbusters. Σκοτώνοντας τέρατα και ολοκληρώνοντας αποστολές, θα λάβετε τακτικά τρόπαια και τα βραβεία.

Παιχνίδι Πόλη των Transformers σε απευθείας σύνδεση, θα αγωνιστούν εχθρούς και την προστασία του Matrix, η οποία κρύβει πολλά μυστικά. Όλες οι εκδηλώσεις θα ξεδιπλωθεί σε 21 περιοχές του πλανήτη, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία των δοκιμών και του κινδύνου. Αλλά δεν είναι όλα παίζουν Πόλη των Transformers θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το φεγγάρι, το φεγγάρι Amikrona, ακόμη και κατά το παρελθόν ή το μέλλον.

Εάν γνωρίζετε ένα από τα μυστικά του Matrix, μπορείτε να ελέγξετε μετασχηματιστές (που στο παιχνίδι για περισσότερα από 50 είδη). Κάθε μετασχηματιστής στο παιχνίδι Πόλη των Transformers σε απευθείας σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε ένα από τα οχήματα (κάθε τάξη έχει το δικό του είδος της μεταφοράς), το AeroMobile, Aerobayk περπάτημα ή AIM.

Παίξτε online παιχνίδι City of Transformers θα είναι διαθέσιμες 11 επαγγέλματα, με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε πόρους για την παρασκευή των διαφόρων ειδών ekipirovok, ελιξίρια, τσιπς, ακόμα και το δικό τους μετασχηματιστές. Στο εμπόριο Πόλη των Transformers σε απευθείας σύνδεση αγορά παιχνιδιού και την προτεινόμενη δημοπρασία.

Εδώ μπορείτε να αποτελούν συντεχνίες, επιπλέον, στην πόλη των Transformers παιχνίδι μπορεί να πάρει τον εαυτό σας τα κατοικίδια ζώα (πάνω από 50), η οποία θα είναι πάντα μαζί σας, αλλά δεν βγαίνουν ποτέ στη μάχη. Στο παιχνίδι, υπάρχουν και άλλα αντικείμενα που μπορείτε να αλληλεπιδράσετε: μηχανικές και ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, τηλεμεταφορείς πεδίο πόρους ...

Θέλετε να δοκιμάσετε; Γίνετε Πόλη των Transformers να σας δώσει αυτή την ευκαιρία!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more