Σελιδοδείκτες

Chibiki

Εναλλακτικές ονομασίες: Chibiki

Chibiki online - ελεύθερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο είδος της φαντασίας, η οποία έχει αποκτήσει μια τεράστια ακολουθία σε όλο τον κόσμο.

On-line παιχνίδι Chibiki φέρνει τον παίκτη του υπολογιστή τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

· Windows XP / Vista / 7

· Υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο internet ,

· Επεξεργαστής: Intel P4 3 GHz και άνω

· RAM 1 GB RAM

· Κάρτα Γραφικών: Geforce FX 5800 και άνω

· Τουλάχιστον 5 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο

· DirectX 9. 0c και άνω

Συμμετοχή στο παιχνίδι Chibiki είναι τρία απλά βήματα. Το πρώτο βήμα είναι

· Για να επιλέξετε το επιθυμητό όνομα χρήστη - το όνομα με το οποίο θα γνωρίζουν το παιχνίδι?

· Εισαγωγή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

· Πρέπει να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη και να διαβάσετε τους κανόνες του παιχνιδιού

· Και πληκτρολογήστε τους αριθμούς από την εικόνα.

Εγγραφή Chibiki συνεχίσει επιβεβαίωση του κωδικού. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού - ένα ειδικό πρόγραμμα που βοηθά στην προβολή γραφικών και ελαχιστοποιεί τα λάθη. Το μέγεθος των πελατών - περίπου 1,5 GB. Chibiki online εγγραφή είναι πλήρης, και είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα εκπληκτικά φωτεινές, κινούμενα σχέδια κόσμο.

Chibiki online παιχνίδι που βασίζεται στο εξαιρετικά δημοφιλές μυθιστόρημα στην Κίνα Zhu Xian . Ξεκινώντας να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Chibiki, θα βρεθείτε σε έναν κόσμο όπου δύο παρατάξεις αντιτίθενται

· Η αληθινή δόγμα

· Αιρετικοί .

Θα πρέπει να επιλέξετε ποιο κόμμα θα κρατήσει τον χαρακτήρα σας. Και οι αιρετικοί, και οι υποστηρικτές του αληθινού δόγματος έχει τρία μαγικά σχολεία.

Μια αληθινή διδασκαλία είναι:

· Ναός καθαρό σύννεφο . Οι υποστηρικτές του μπορεί να χρησιμοποιήσει μαζική μαγικές επιθέσεις, σε συνδυασμό και συνολική εχθρών σκοτώσει ισχύος

· Μονή ουράνια ήχο - θεραπευτές αυτό το ιερό, βοηθοί για να επιτεθεί μαχητές?

· Σέχτα θυμίαμα έχει την πιο ισχυρά ξόρκια, εκτός αντισταθεί με επιτυχία δηλητήρια.

Αιρετικοί μπορούν να επιλέξουν για τον εαυτό σας ένα από τα παρακάτω σχολεία:

· Crane βασιλιάς φαντάσματα μαχητές τα οποία είναι διάσημη για την πρόκληση σημαντικής φυσικής καταστροφής και ανθεκτικά στη μαγεία?

· Guild ακακία μπορεί να γίνει αόρατος και να αναστήσει τους συμμάχους τους, και, επίσης, αγαπούν να χρησιμοποιούν επιθέσεις που προκαλούν σωματική βλάβη?

· Σχολείο ιερό μάγισσα - εξαιρετικά σοβαρές αντιπάλους που έχουν ισχυρή κατάρες και καλή ικανότητα για να επιτεθεί.

Παιχνίδι Chibiki σε απευθείας σύνδεση προσφέρουν μοναδικό χαρακτήρα σας Βοηθός - κατοικίδιο ζώο. Pet βοηθά τον κύριό του σε μάχη, που διαθέτουν ειδικές ικανότητες. Μπορεί επίσης να επιθυμεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε υποδοχής, ωστόσο, εάν το επίπεδο της δέσμευσης είναι αρκετά υψηλή. Pet μπορείτε να έρθετε σε έναν αγώνα ή έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις εργασίες για έναν αρχάριο για να πάρει την ανταμοιβή του.

Το παιχνίδι έχει ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα μάχης, το οποίο δεν είναι κατώτερη από τα καλύτερα παιχνίδια αυτού του είδους. Καταπολεμά περάσματα, και η νίκη εξαρτάται από τις επιλεγμένες τακτική, καθώς και σχετικά με το επίπεδο και τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα και το κατοικίδιο ζώο σας. Όταν παίζετε Chibiki, μπορείτε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην αυτόματη λειτουργία, χρησιμοποιήστε τις πρώτες βοήθειες κατά τη διάρκεια της μάχης για την αποκατάσταση της εξουσίας του. Μαζικές μάχες παίκτες ενάντια σε παίκτες - εκατό των συμμετεχόντων σε κάθε πλευρά, δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Όταν παίζετε το παιχνίδι Chibiki σε απευθείας σύνδεση, τότε δεν θα πρέπει να χάσετε. Με κάθε νέο επίπεδο πριν θα ανοίξει νέες ικανότητες και δυνατότητες. Αποστολές - ειδικά καθήκοντα κατά την εκτέλεση των οποίων θα πρέπει να αγωνιστούμε και να συνθλίψει το κεφάλι του στο αινίγματα - ενημερώνεται κάθε πέντε επίπεδα.

Κατά ότι θα Chibiki παιχνίδι, θα είστε ευχαριστημένοι με μια μεγάλη κοινωνική διάσταση του παιχνιδιού. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να βρει έναν σύντροφο στο παιχνίδι, και όλες οι παραλλαγές της αλληλεπίδρασης με άλλους παίκτες που.

Μέσα σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να πάρετε στον κόσμο, που θυμίζουν κινούμενα σχέδια anime και να μην είναι σύντομα σε θέση να σχίσει τον εαυτό του μακριά.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more