Σελιδοδείκτες

Black Mirror 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Black Mirror 2, μαύρο καθρέφτη 2

Επεξεργαστής: Pentium 4/Athlon XP 1. 5 GHz

RAM: 512 mb

Βίντεο: 256 MB μνήμης

Χώρος στο δίσκο: 6 GB

Black Mirror 2 - το δεύτερο μέρος από τα δημοφιλή παιχνίδια στο είδος της κλασικής περιπέτειας, που αναπτύχθηκε από μια μικρή γερμανική παραγωγή της ομάδας Cranberry. Συνέχιση του παιχνιδιού δεν μας αποκαλύπτουν όλα τα μυστήρια κρυμμένα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πες μας μια εντελώς νέα ιστορία της ζωής του την κατάρα του Gordons, ατυχείς ιδιοκτήτες σκοτεινό και μυστηριώδες αρχοντικό. Black Mirror 2 παιχνίδι κράτησε μεταβιβάσιμη ζοφερή ατμόσφαιρα και το περιβάλλον του προκατόχου του.

Οικόπεδο

Αν οι δημιουργοί του πρώτου μέρους του παιχνιδιού στροβιλίζεται γύρω από την όλη ιστορία με το ίδιο όνομα και τα κτήματα από την αρχή ρίψη παίκτης στο παχύ των πραγμάτων, μυστηριώδη, μυστικιστική και τρομακτική, οι συγγραφείς αποφάσισαν να συνεχίσουν λίγο το άλλο τρόπο, πριν ο παίκτης σταδιακά αποκαλύπτοντας ανατροπές. Σε μαύρο καθρέφτη 2 αρχίζει από όλα αβλαβή μπροστά μας είναι μικρό και πολύ ωραία πόλη, όπου, όπως φαίνεται, η μεγαλύτερη ενόχληση είναι γκρινιάρης κύριος πρωταγωνιστής. Και κανείς από την αρχή δεν είχαμε πει για τα βουνά των πτωμάτων ή φοβερή κατάρα, μόνο μια καμένη ασφάλεια, η οποία πρέπει να διορθωθεί πηγαίνοντας προς τα κάτω στο υπόγειο. Σοβαρές στροφές στην αρχή δεν θα βρισκόμαστε μπροστά σε μια κανονικός τύπος, Darren Michaels θα περιπλανηθείτε στην όμορφη πόλη, να γνωριστείτε με εξίσου υπέροχο λαό του, και εφιαλτική οικογένεια Gordons θα συναντήσουμε εκτός από τα κιτρινισμένα φωτογραφίες. Αλλά είναι προς το παρόν, σε ένα σημείο στο παιχνίδι Black Mirror 2, τα πάντα ενεργοποιημένη ανάποδα και τα γεγονότα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται με τρομακτική ταχύτητα. Εδώ τραγικά επικεφαλής ήρωας στο νοσοκομείο χάνει τη μητέρα του, και ένας μυστηριώδης ξένος, με τους οποίους συναντηθήκαμε στη φυλακή και το τοπικό αστυνομικό τμήμα έχει να μας πει κάτι τρομερό και τρομακτικό. Βήμα-βήμα Μαύρος Καθρέφτης 2, το παιχνίδι μόλις πρόσφατα μας φάνηκε το φως και την ηλιακή ενέργεια, θα υπερβάλλουν, καλύπτοντας όλο το ομίχλη του φόβου και γενική καχυποψία.

Gameplay

Σχέδιο το παιχνίδι, όπως και πολλά παιχνίδια αυτού του είδους, ανάγεται στην επίλυση των μυστηρίων της αδιάκοπη, ξετυλίγοντας το παζλ και να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που ξεπροβάλλουν καθώς η ιστορία εξελίσσεται. Το κύριο πράγμα σε μαύρο καθρέφτη 2 είναι αναμφισβήτητα η ιστορία, θα πρέπει να κάνει ο παίκτης περνούν το χρόνο εντοπισμού τονισμούς στους διαλόγους, βλέποντας τα βίντεο και τις αναμνήσεις των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Όπως είναι σύντομα σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως όλες τις ανατροπές και τις στροφές της ιστορίας, όλη η τεχνική πλευρά του παιχνιδιού οι ίδιοι υποχωρούν στο παρασκήνιο και η απόφαση θα είναι η επόμενη παζλ δεν είναι απλώς άλλο ένα δύσκολο παζλ, αλλά ένας τρόπος για να μάθετε τι είναι το επόμενο βήμα μας προσφέρουν ένα παιχνίδι Black Mirror 2.

Περιπέτεια 2. 0

Μαύρος Καθρέφτης 2, το παιχνίδι είναι γεμάτο με κλασικά όπως και για όλα τα μέλη του συγκεκριμένου είδους παιχνίδι, και σημαντικές καινοτομίες ότι η αναζήτηση δεν είναι τόσο κοινή πρακτική. Ο καθένας που έχει παίξει ποτέ σε αποστολές, θα μπορούσε να δει τη λογική ασυνέπεια των κινήσεων για την επίλυση όλα τα παζλ, όταν μια σειρά από απλό νερό γίνεται μια πολύπλοκη αλυσίδα των δράσεων με τους κάδους αναζήτησης, καλά προσαρμοσμένο για να διορθώσετε αυτό πολύ καλά, όταν θα ήταν πολύ ευκολότερο να πάρει νερό σε κοντινή απόσταση ανοικτής θάλασσας ή σιντριβάνι. Εδώ είναι τα λογικά περιστατικά, αν υπάρχουν, δεν είναι τόσο προφανές και το σύνολο του gameplay δεν επηρεάζεται πολύ. Εκτός από όλα τα απαραίτητα εγγενείς στο είδος των παιχνιδιών αποθηκεύονται σχεδόν στην αρχική του μορφή - κλειδαριές και χρηματοκιβώτια, συλλέγοντας χρήσιμα πράγματα, στη συνέχεια, τη μετατροπή τους σε μονάδες εργασίας, επισκευή σπασμένα, όλα αυτά θα είναι σε αφθονία εδώ.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more