Σελιδοδείκτες

Ο δρόμος μέσα από το χάος: Οι δημιουργοί των Κόσμων

Εναλλακτικές ονομασίες: Chaosroad

Online Game δρόμου μέσω Chaos - δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή rpg είδος της φαντασίας. Από την ίδρυσή της το 2005, το παιχνίδι έχει καταφέρει να ενδιαφέρουν ένα ευρύ κοινό και έχει γίνει μια multi-user. Έχει όλα όσα παίκτες όπως: ανάπτυξη του χαρακτήρα και της αυτοκρατορίας με το γούστο σας, εκτελώντας ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας προσπάθεια να ταξιδέψει στον κόσμο, η επιλογή των επαγγελμάτων, επικές μάχες, τη δημιουργία των φυλών. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να κάνουν μηνιαίο πάγιο! Δρόμος μέσα από το παιχνίδι Χάος on-line διαθέσιμα, αν έχετε μια σύνδεση στο internet και ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. Κατεβάστε το παιχνίδι πελάτη δεν απαιτείται. Πάρτε σε αυτό το υπέροχο κόσμο, θα βοηθήσει δρόμο μέσα από το χάος των online εγγραφή. Μην νομίζετε ότι θα πάρει πολύ χρόνο. Συμμετοχή στο παιχνίδι δρόμο μέσα από το χάος - απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Μπορείτε να πάρετε στην κεντρική σελίδα του χαρακτήρα με την οποία να παίξει και να αρχίσει δρόμο μέσα από το Χάος. Διαβάστε το προσεκτικά, καθώς επίσης και να λύσουμε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, η οποία μπορεί να βελτιώσει τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Δρόμος μέσω χάους θα πρέπει να αποφασίσει με ευχαρίστηση. Πάρτε τάση μπορεί να ενταχθεί στην clan, που αγοράζονται από τους εμπόρους ή να πάρετε μια ανταμοιβή για ορισμένες υπηρεσίες. Σκεφτείτε τι προσφέρει η επιλογή δρόμο μέσα από το χάος online παιχνίδι
1. Σκούρο τάση - οπαδούς της Μεγάλης Σκούρο επιρρεπείς σε βαμπιρισμού. Αντλώντας δύναμη από το αντικείμενο της λατρείας, μπορεί να ρουφήξει τη ζωτικότητα του θύματός του.
2. Φωτεινό τάση - χαρούμενα υπαλλήλων μεγαλοπρεπές φως. Έχουν καλή υγεία, τόσο γρήγορα αποκαταστάθηκε μετά από βλάβη.
3. Παρίες Guard - οι κάτοικοι του κόσμου, με σκοπό την παρακολούθηση της συμμόρφωσης με τη σειρά. Argus που απαιτεί όλα τα τηρούν τους νόμους.
4. Ουδέτερη τάση - στρατιώτες, που μένουν στην άκρη ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως.
5. Outcasts - παραβάτες των κανόνων του παιχνιδιού, η οποία είναι μια κατάρα. Δεν σέβονται τους άλλους παίκτες τις συνεχείς εξαπατήσεις.
6. Θεοί - μυστικοπαθής μεγαλοπρεπή πλάσματα, επιθυμίες που είναι δύσκολο να κατανοηθεί.
7. Έμποροι - βιοτέχνες κάνουν τα χρήματα κυριολεκτικά από το τίποτα. Κάθε παίκτης μπορεί να παρέχει όλα τα απαραίτητα για την τελευταία καταβάλλει μέρος της ψυχής του.
Η κύρια ασχολία στο παιχνίδι - που κατέχουν αγώνες. Σύστημα PvP είναι πολύ δημιουργοί σκέψης. Δρόμο μέσα από το χάος των online μέσων που εμπλέκονται σε αυτό το είδος της μάχης, μονομαχίας, συμβατικές μάχες, πολλές μικρές και από τοίχο σε τοίχο. Μονομαχία - μια μονομαχία των δύο παικτών να λάβει μέρος στο οποίο είναι δυνατόν σε κάθε επίπεδο. Οι συμβατικές μάχες είναι ουσιαστικά οι ίδιες μονομαχίες, μόνο εδώ νομισματική στοιχήματα. Pile-μικρή - ομάδα μάχης, στην οποία ο διακομιστής καθορίζει τη σχέση σας με ένα από τα μέρη. Αλλά στον τοίχο σε τοίχο μάχη μπορείτε ήδη να επιλέξετε με ποια πλευρά θα πολεμήσουν. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με διάφορες συσκευές. Απογραφή στο παιχνίδι είναι τα πυρομαχικά, μαγικά συστατικά, φίλτρα και τα πράγματα.
Να διασκεδάσουν και να κάνουν ένα διάλειμμα από τις εξαντλητικές μάχες, μπορείτε να περπατήσετε γύρω από τους λόγους. Επισκεφθείτε κτίρια που θα δείτε στο δρόμο σας. Μετά από να παίξει το παιχνίδι μέσω του δρόμου Χάος on-line, θα, με τα καταστήματα, αγορά, ταχυδρομείο, τράπεζα, ένα σιδηρουργείο, ένα ναό, το δικό μου. Τα καταστήματα και οι αγορές, για παράδειγμα, θα είναι σε θέση να αγοράσουν τα απαραίτητα πράγματα. Στο σιδηρουργείο podremontiruete ένα σπασμένο πυρομαχικά. Με ταμιευτηρίων συσσωρεύουν κεφάλαια και ταχυδρομείου σε άλλους χαρακτήρες. Το ορυχείο συλλέγει επίσης πολύτιμους πόρους. Και αυτό δεν είναι μια πλήρης λίστα των κτιρίων που θα βρείτε έναν κόσμο της διαφορετικότητας σε αυτό το μοναδικό παιχνίδι!
Δρόμος μέσα από το παιχνίδι Χάος γίνεται πιο ενδιαφέρουσα με την αύξηση των επιπέδων. Θα πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία. Μεταξύ των επιπέδων υπάρχουν ups - ένα είδος μια στάση στο επόμενο επίπεδο. Κάθε Apom μια ανταμοιβή με τη μορφή μετρητών ή πρόσθετα άρθρα. Επίπεδα Προώθηση ανοίγει νέες ευκαιρίες. Και ό, τι ήταν αρχικά διαθέσιμο, γίνεται πραγματικό.
Ενώστε τον κόσμο γεμάτο χάος αυτή τη στιγμή και να είστε σίγουροι ότι λυπάμαι απλά δεν έχουν! Απολαύστε το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more