Σελιδοδείκτες

Castlevania: Lords of Shadow

Εναλλακτικές ονομασίες: Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow pc - μεγάλο έργο, ένα είδος που χαρακτηρίζεται ως slasher. Προγραμματιστής παιχνίδι έγινε διάσημη MercurySteam εταιρείας, καθώς και η απελευθέρωση του έργου έχουν αναλάβει όχι λιγότερο διάσημο Konami. Ως ένα διάσημο σχεδιαστή παιχνιδιών Hideo Kojima έχει επίσης συμμετάσχει στη δημιουργία αυτού του αριστουργήματος, η αμφιβολία παραμένει - το παιχνίδι είναι πραγματικά κάτι που αξίζει να δείτε. Πριν από αυτό, το παιχνίδι ήταν διαθέσιμο μόνο για το PlayStation και X-BOX, αλλά όχι πολύ καιρό πριν, οι παίκτες σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν το βαρυσήμαντο γεγονός - κυκλοφόρησε Castlevania: Lords of Shadow έκδοση για PC.

Αυτό το παιχνίδι είναι ένα είδος αναβίωσης του Castelvania έργου, γνωστός στην εποχή του σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, η οποία για μια στιγμή περισσότερα από 27 χρόνια! Προγραμματιστές κατάφερε να κάνει ένα θαύμα - ένα αξιοπρεπές RPG παιχνίδι, που σε 2D, ήταν σε θέση να κάνει το τέλειο slasher, ο οποίος έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή του εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς αρκετά.

Συνεχίζοντας Castlevania μας: Lords of Shadow αναθεώρηση, θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως ακριβώς και στο προηγούμενο πρόγραμμα, η δράση ξεκινάει εδώ κατά τις πρώτες ημέρες του Μεσαίωνα. Από την αρχή του παιχνιδιού υπενθύμισε γνωστή ιστορία ανταλλάσσει πόλεμο αίματος μεταξύ Belmont clan και το θρυλικό Δράκουλα. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού - Gabriel Belmont. Όπως φαίνεται Castlevania: Lords of Shadow οικόπεδο, Gabriel διαχειρίζεται όχι μόνο την επιθυμία να απαλλαγούμε από τη γη των σκοτεινά βρικόλακες δυνάμεις τους για να καταστρέψει Dracula κάνουν προσωπικά κίνητρα του. Σύμφωνα με το μύθο, ήταν υπεύθυνη για το θάνατο του Δράκουλα Lady Belmont, και τώρα Gabriel λαχταρά να εκδικηθεί το θάνατό της, το λιώσιμο ελπίδα να επιστρέψει από τη νεκρή αγαπημένη του.

Πολλοί παίκτες ομόφωνα δηλώνουν ότι, στο Castlevania: Lords of θεάτρου σκιών, είναι ενδιαφέρουσα, επειδή τέλεια αναπτυγμένο σύστημα διατήρησης κοντινά και μακρινά μάχες. Αυτή η πτυχή του σήματος και οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, καλώντας τους αγώνες ένα από τα κύρια σημεία του επικαιροποιημένου σχεδίου.

Ξεχωριστά, με λίγα λόγια, θα ήθελα να πω για τέλεια ισορροπημένο σχέδιο παιχνιδιού. Χάρη στην έξυπνη αποστολές και ποιοτικά εκτελούν κόλπα παιχνίδι γίνεται απλά θεαματική δράση. Μπροστά από το παιχνίδι περιμένει έναν τεράστιο αριθμό των αγώνων με τους ηγέτες και τα αφεντικά (και σήμερα τους ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από περίπου είκοσι). Μόλις καταφέρετε να Castlevania: Lords of Shadow download, θα πρέπει να συναντηθεί με τους τιτάνες γίγαντα πάγου και απίστευτο μέγεθος βαμπίρ, ζόμπι και ορκ - με μια λέξη, απλά δεν θα έχουν το χρόνο να βαρεθείτε!

Και, φυσικά, όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι αυτού του είδους, θα πρέπει να αναπτύξει τον χαρακτήρα του και να βελτιώσει τις μαχητικές του ικανότητες και την προστασία, βελτίωση όπλα και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές στρατηγικές του πολέμου.

Για να διαπιστωθεί το αληθές των παραπάνω, μπορείτε να δείτε Castlevania: Lords of Shadow βίντεο ρυμουλκούμενο, τότε θα θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε αυτό το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more