Σελιδοδείκτες

Candy μετρητά

Εναλλακτικές ονομασίες: Candy Candy χρήματα cache

Αν έχετε παίξει ποτέ ένα παλιό αγαπημένο πολλών Diamond Dash, αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως με το γούστο σας. Παιχνίδι Candy Cash εγγενώς πολύ παρόμοια με την ΑΔ. Το παιχνίδι έχει οριστεί σε ένα ψιλικατζίδικο. Θα πρέπει να πουλήσει περισσότερα γλυκά και, φυσικά, να πληρώνομαι για αυτό. Για να πουλήσει, θα πρέπει να αφαιρέσετε μια αλυσίδα από τρία ή περισσότερα γλυκά του ίδιου χρώματος. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να βρείτε την αλυσίδα, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Στο αριστερό μέρος της οθόνης μπροστά σας θα εμφανιστεί μια κλίμακα χρόνου. Συνεχώς εξεύρεση μιας αλυσίδας με την ίδια καραμέλα, θα παρατείνει το χρόνο σας, αν σκέφτεστε και δεν λειτουργούν, ενώ εξαφανίζεται σταδιακά. Όταν ο χρόνος γίνεται προς τα κάτω σήμα, η περιοδεία τελειώνει. Σε γενικές γραμμές, Candy Cash online - εξαιρετική προσφορά από προγραμματιστές Plinga Παίξτε για ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό χόμπι.

Εάν έχετε προηγουμένως είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παιχνίδια Plinga, τότε βιάζεται να χαρεί ότι η διαδικασία εγγραφής θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο, ή μάλλον θα είναι απών κατ 'αρχήν - μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τα παλαιότερα καταγεγραμμένα στοιχεία. Αν είστε νέος και η πρώτη γνωριμία με Plinga Play, τότε Candy εγγραφή Cash είναι δεσμευτική. Όλα έλεγχο του παιχνιδιού είναι στα αγγλικά, αλλά ούτε καν να γνωρίζουν τη γλώσσα μπορεί διαισθητικά μαντέψει τι πρέπει να κάνουμε. Αν θέλετε να προ-δοκιμάστε το παιχνίδι, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μπλε κουμπί στο κάτω μέρος του εντύπου της άδειας «Δοκιμάστε το», μετά την οποία θα είναι διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση.

1. Εάν είναι επιθυμητό, ​​οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν με το Facebook λογαριασμού σας, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το κατάλληλο κουμπί. Αν προτιμάτε να εγγραφείτε με την παραδοσιακή μέθοδο, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Θα δείτε τη φόρμα εγγραφής, συμπληρώστε αυτή την ανάγκη να παίξει στο Candy Cash, στον όροφο που ονομάζεται «Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», όπως ίσως δεν θα είναι δύσκολο να μαντέψει, θα πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου σας.

3. Επόμενη στη σειρά που ονομάζεται «Όνομα Χρήστη» γράφουν σύνδεσής σας, έτσι ώστε το σύστημα θα συνεχίσει να στραφούν σε σας, καθώς θα καλέσει το χαρακτήρα του παιχνιδιού σας στα περισσότερα παιχνίδια (μερικοί ήρωες μπορεί να δώσει επιπλέον ονόματα).

4. Παραδοσιακά, το πεδίο «Κωδικός» συμπληρώστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Προσπαθήστε να επιλέξετε τα πιο ασφαλή κωδικό πρόσβασης για να παίξει το παιχνίδι Candy Cash ήταν ασφαλές και αξιόπιστο, και έχετε την ειρήνη του μυαλού ότι κανείς δεν μπορεί να σπάσει σε κουτί σας.

5. Για το σύστημα να συνεχίσει τη διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας χρήστη για το έργο αυτό. Συμφωνώ με όλους τους κανόνες που μπορεί να χτυπάει στη γραμμή «Αποδέχομαι τους όρους ...».

6. Αν θέλετε να εγγραφείτε στο site, βάλτε το πουλί στο πλαίσιο «Στείλε μου e-mail ...», αν όχι - χάσετε το κουτί.

7. Έτοιμοι; Κάντε κλικ στην επιλογή «Εγγραφή».

Αυτό το παιχνίδι - ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε, απλά μια καλή στιγμή για ένα καλό παιχνίδι. Εκτός από την αναπαραγωγή Candy Μετρητά για δωρεάν, γιατί να μην πάρει μια τέτοια ευκαιρία;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more