Σελιδοδείκτες

Call of Gods

Εναλλακτικές ονομασίες: Call of Gods

Παιχνίδι Call of Gods - είναι ένα online παιχνίδι που είναι μια στρατηγική multiplayer.

Σε παιχνίδι Call of Gods σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να πάρετε κάποια από την πλευρά του Θεού, και να συγκεντρώσει το στρατό του. Μαζί με το στρατό να πάτε σε μια περιπέτεια!

Call of Gods εγγραφής έχει ως εξής:

1. Αναζήτηση παιχνίδι site Call of Gods σε απευθείας σύνδεση.

2. Κάντε κλικ στην αρχική σελίδα κάτω από τη φόρμα σύνδεσης στην ιστοσελίδα του συνδέσμου « Νέα ερχόμενος ; Κάντε κλικ εδώ για να τραγουδήσει μέχρι ».

3. Θα δείτε τη φόρμα εγγραφής.

4. Γράψτε το όνομά σας. Θα πρέπει να αποτελείται από 3 έως 25 χαρακτήρες.

5. Ελάτε επάνω με ένα ειδικό κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε. Θα πρέπει να είναι 6-24 χαρακτήρων.

6. Επιβεβαιώστε την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης σας στο επόμενο κελί.

7. Καταγράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην επόμενη γραμμή.

8. Κάντε κλικ στο κουμπί « Εγγραφή ». Κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την πολιτική της και όλους τους κανόνες.

Παιχνίδι Call of Gods υποθέτει ότι ο υπολογιστής σας έχει τις ακόλουθες παραμέτρους: iOS 4. 0 ή υψηλότερη.

Επίσης, αυτό το παιχνίδι sovestima με το iPhone, το iPod touch.

Παίξτε Call of Gods Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις κατηγορίες:

1. Ξωτικά. Είναι 5% μπόνους σε μονάδες ευκινησία. Ξωτικά απολαμβάνοντας την μεγαλύτερη ιστορία, πάντα θησαυρός έμφυτες ιδιότητες τους - ευγένεια και χάρη. Ακόμα και όταν φυλετική επιβίωσή τους απειλείται εισβολή των δαιμόνων, σχημάτισαν μια συμμαχία με τους ανθρώπους. Λίγο μετά είχε κερδίσει τον πόλεμο, επέστρεψαν στην πρώην θέσεις τους.

2. Άνθρωποι. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει ένα επίδομα 5% για επιτιθέμενες μονάδες. Παρά τις άπειρες δοκιμές, οι άνθρωποι έχουν την αποφασιστικότητα και θάρρος. Με πίστη στην απόλυτη δικαιοσύνη, έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της κάθε έντονη μάχη. Δεν με νοιάζει ο θάνατος, αποδεικνύοντας έτσι την καταπληκτική δύναμη. Παρ 'όλα αυτά, απροσδόκητη εισβολή των δαιμόνων κατέστρεψαν την ευημερία και την λαμπρότητα του ανθρώπινου πολιτισμού, και ρίχνει στην άβυσσο του ανθρώπινου πόνου. Ευτυχώς, σκληρή άνθρωποι ποτέ δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές τους για την επανέναρξη των φυλετικών δόξα και το μεγαλείο.

3. Πτώματα. Έχουν ένα μπόνους 5% στις μονάδες της ζωής. Αδίστακτη και σκληρή, έχουν γίνει πιο ευέλικτο και ισχυρό, ειδικά με μια μεγάλη στρατιωτική εμπειρία. Η εμφάνιση πολλών ισχυρών ήρωες φαίνεται να δείχνουν τη φυλετική αναζωογόνηση τους. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική φιλοδοξία, φυσικά, να οδηγήσει σε ένα νέο πόλεμο στο όνομα της εκδίκησης. Τέλος, οι νεκροί θα επηρεάσει τη ζωή.

Κάθε φυλή δεν έχει τη δική του μοναδική ζώνη εκκίνησης της σε 30 λατ. Regina Deorum φθάνοντας κάθε αγώνα μπορείτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε περιοχή.

Το Call of Gods, μπορείτε να παίξετε αμέσως μετά την εγγραφή. Είστε αποστέλλονται για να πολεμήσουν στο πλευρό του Θεού, η οποία είναι να επιλέξετε!

Call of Gods on-line - είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να παρουσιάζουν ενδιαφέρον μόνο στο όνομά τους. Αλλά ακόμα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα γεμάτη παιχνίδι Call of Gods.

Βυθιστείτε σε αυτό το απίστευτο κόσμο της περιπέτειας, της στρατηγικής και αιματηρές μάχες.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, πώς να εξοικειωθούν με το Call παιχνίδι των Θεών σε απευθείας σύνδεση και να πάρετε μια πολλή διασκέδαση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more