Σελιδοδείκτες

Cabal Online

Εναλλακτικές ονομασίες: Cabal Online

Cabal online - είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες από την Κορέα για την ανάπτυξη ESTsoft, η οποία είναι μοναδικά ενδιαφέρονται για τους παίκτες για την εκκεντρικότητα του. Το κύριο «ατού» του παιχνιδιού είναι ένα μοναδικό στυλ του παιχνιδιού με συναρπαστική διαδικασία της.

Προτού να παίξετε το παιχνίδι Cabal Online, θα πρέπει να ελέγξετε αν οι απαιτούμενες απαιτήσεις συστήματος του υπολογιστή για το παιχνίδι. Οι προγραμματιστές πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

- Λειτουργικό σύστημα: Windows 2000/XP?

- Επεξεργαστής: Pentium 3800 MHz

- Βίντεο: GeForce 2 Series 512 MB ή παρόμοια?

- Συμβατό με Direct X 9. 0 ήχο?

- 2 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό σας δίσκο.

Επόμενη υποχρεωτική διαδικασία είναι να εγγραφείτε στο παιχνίδι Cabal Online. Για να το κάνετε αυτό, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού για να επιλέξετε ένα τμήμα Εγγραφή Cabal Online, όπου για να καλύψει βασικές πληροφορίες για τον χρήστη. Εισάγετε τον παρακάτω χρειάζεται:

- E-mail,

- Όνομα χρήστη στο παιχνίδι,

- Κωδικός?

- Όροφος?

- Διαβάστε και αποδεχθείτε το χρήστη.

Και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Cabal - είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα. Μετά τη λήψη, μπορείτε να εκτελέσετε Cabal_Setup. exe, για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας πρέπει να μπει στο παιχνίδι. Σε αυτό το Cabal Online εγγραφή κλείνει και είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική διαδικασία παιχνίδι.

Cabal Online παιχνίδι ξεκινά με την επιλογή του χαρακτήρα. Ο παίκτης θα διαλέξει το είδος της hairstyle, το πρόσωπο και το χρώμα των μαλλιών για τον χαρακτήρα σας. Παίξτε Cabal Online μπορεί να είναι σε μία από τις έξι κατηγορίες:

- Assain?

- Witcher?

- Μάγος?

- Πολεμιστής?

- Βέλη?

- Defender.

Κάθε τάξη έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, έτσι ώστε αρχικά χρειάζονται κάποιο χρόνο για να μάθουν τις βασικές ικανότητες του χαρακτήρα.

Cabal Online παιχνίδι που έχει ένα μοναδικό σύστημα των δεξιοτήτων. Κάθε χαρακτήρας έχει τέσσερα είδη δεξιοτήτων:

- Magic?

- Ειδικά?

- Φυσική?

Το παθητικό.

Μπορεί να αναπτυχθεί κάθε δεξιότητα. Για τη χρήση των δεξιοτήτων προστίθενται τα σημεία διανομής, το οποίο στη συνέχεια πρέπει να επενδύσουν στην ανάπτυξη της κάθε δεξιότητα. Πρέπει να βρεθούν στα βιβλία που μπορείτε να αγοράσετε νέες δεξιότητες. Αρχικά το παιχνίδι Cabal Online έχει μόνο τρεις κάρτες, αλλά, όπως ο χαρακτήρας που θα γίνονται όλο και περισσότερο.

Βοήθεια στο Cabal Online παιχνίδι εξημέρωσε κατοικίδιο ζώο που συνεχώς θα συνοδεύσει χαρακτήρα. Επιλέγοντας ένα κατοικίδιο ζώο είναι αρκετά μεγάλη, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να βρει μια κατάλληλη σύντροφο.

Game σημαντική για το σύστημα μάχης, το οποίο λειτούργησε πολύ καλά. Συμπεριλάβετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις επιθέσεις combo. Γίνονται διαθέσιμες μετά την τριακοστή επίπεδο ανάπτυξης του χαρακτήρα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιθέσεις, θα πρέπει να έχετε το πνεύμα των σημείων που έχουν κερδίσει στη μάχη, την κατάρτιση, χορό, κλπ. κλπ. Ο χαρακτήρας έχει το πνεύμα του 5000 πόντους, και το combo χρησιμοποιείται από πάνω από 450 δεξιοτήτων. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες combos: κακό, καλό, άριστο. Για να επιτευχθεί η μέγιστη δύναμη κρούσης, θα πρέπει να έχετε το χρόνο να πατήσετε το μέτωπο της γραμμής χαρακτήρα λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια του 11 συνεχόμενες επιτυχημένες combos, αυτό θα γίνει γνωστό σε όλους τους παίκτες Cabal. Ωστόσο, με κάθε επόμενη combo μειωμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να πέσουν στη γραμμή.

Κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι μπορεί να ονομαστεί μια μονομαχία, η οποία διαρκεί 3 λεπτά. Ο νικητής της μονομαχίας παίρνει φήμη. Μόλις ένας χαρακτήρας φτάσει στο επίπεδο 52, θα πρέπει να επιλέξετε μια φατρία στην οποία εφάπτονται. Σημαντικές διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι. Όταν ένας παίκτης φτάσει στο επίπεδο 95, είναι δυνατόν να συμμετέχουν στους εθνικούς αγώνες που πραγματοποιούνται κάθε 5 ώρες και διαρκεί μία ώρα. Για τη συμμετοχή στη μάχη, όλοι οι παίκτες θα λάβουν πόντους τιμή, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε τον εξοπλισμό.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης το Chaos Arena, όπου είναι απαραίτητο για να κρατήσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή να μπορούν να συμμετέχουν σε μόνο 7 άτομα.

Όλος ο εξοπλισμός σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να βελτιωθεί, και το όπλο μπορεί να είναι ακονισμένα. Κάθε πράγμα είναι ένας δείκτης που λέει σχετικά με το επίπεδο της βελτίωσης των πραγμάτων.

Έτσι, η φαύλη παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες, το οποίο έχει ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, τα οποία περιλαμβάνουν: το μοναδικό του στυλ, ατμοσφαιρική μουσική και διασκεδαστικό gameplay.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more