Σελιδοδείκτες

BS - Blood and Soul (Blood and Soul)

Εναλλακτικές ονομασίες: Αίμα και ψυχή, την ψυχή και το αίμα, την ψυχή και τη θάλασσα πορνεία

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι BS (Blood and Soul) - MMORPG αποκαλυπτική θέματα. Παράδεισος και κόλαση ενώνονται σε μεγάλη αντιπολίτευσης, οι ίδιοι άνθρωποι παγιδεύτηκαν ανάμεσα στις δύο πυρκαγιές. BS online παιχνίδι - είναι θεαματική μάχες του τάγματος πολέμους και τουρνουά, και σε καιρό ειρήνης - απασχόληση αγαπημένο επιχειρήσεων, την οικονομική ανάπτυξη και την ... αγάπη. Αλλά πριν σας πω για τη λυρική πλευρά της BS σε απευθείας σύνδεση, ας προσδιορίζει τις τεχνικές πτυχές. Έτσι, οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τον υπολογιστή σας: το λειτουργικό σύστημα - Microsoft Windows xp SP3 32/64bit, Microsoft Windows Vista 32 bit, Microsoft Windows 7 32/64 bit? Επεξεργαστής - Pentium 4 2. 0 GHz ή ισοδύναμο? RAM από 512Mb? Κάρτα γραφικών που υποστηρίζει DirectX 9c (256Mb μνήμης από).

Συμμετοχή στο BS παιχνίδι είναι δυνατή με διάφορους τρόπους: μπορείτε να συνδεθείτε ως χρήστης ενός κοινωνικού δικτύου "Vkontakte" ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην πλατφόρμα παιχνίδι GameNet. Για το τελευταίο, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού "play for free" και συμπληρώστε τη φόρμα - εισάγετε τη διεύθυνση του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης, και να αποδεχθεί τη συμφωνία χρήστη. Έτσι, BS σας σε απευθείας σύνδεση ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Λοιπόν, ελέγξτε BS πίσω; Τότε, καλώς ήλθατε στο συναρπαστικό κόσμο των παιχνιδιών «Blood and Soul». Πριν ξεκινήσετε να παίζετε το BS, θα πρέπει να επιλέξετε το διακομιστή. BS σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που τρέχει σε πολλούς διακομιστές - Θεός και Elysium, και νεότερα servers Tario και απόλυτα.

Επόμενη ασχολούνται με τη δημιουργία ενός χαρακτήρα. Θα σας ζητηθεί να τέσσερις κατηγορίες των ηρώων:

• Πολεμιστές - αγγελιοφόροι του God of War Volant, είναι υπό την προστασία των ιερών ζώων?

• Βέλη - κομψό και apt γυρίσματα πλάσματα που Θαμώνες θεά Dibon?

• Μάγοι - θεός της δικαιοσύνης Agenona μαθητές είναι μυημένοι στα μυστικά του σύμπαντος ρέει χρήση μαγείας?

• Βάρδοι - εμπνευσμένη μούσα Arisfeey μουσικοί που η μουσική τους μπορεί να αναβιώσει, να θεραπεύσει ή να καταστρέψουν.

Κάθε τάξη τα όπλα τους, τα χαρακτηριστικά τους, τις δεξιότητες, και τα τρία υποκαταστήματα της ανάπτυξης: Warrior Master-Paladin, Shooter Ghost-Ranger, Mage βροντών Priest, Bard Απόστολος Guardian. Εκτός από αυτούς τους χαρακτήρες, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το πιο όμορφο εαυτό σας, θα πρέπει να τεθεί επικεφαλής ενός βοηθού - Elf (επίσης μπορεί επίσης να επιλεγεί). Θα εξελιχθεί με το χαρακτήρα σας σε αυτό το στοιχείο, το οποίο θα εκλέξει σ 'αυτόν. Καθώς μεγαλώνουν, ξωτικό σας θα φέρει πόντους εμπειρίας. Το κύριο πράγμα είναι να μην ξεχνάμε ότι «είμαστε υπεύθυνοι για όσους εξημέρωσε" - να παρακολουθήσουν τον, ζωοτροφών, να φροντίσει και θα επωφεληθούν επίσης από αυτό.

Εκτός από τα επιτεύγματα στην κατηγορία του για να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση BS αξίζει για αργότερα 20 επίπεδα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην «θεία εταιρεία" tobish γίνει θεός. Όμως το θείο αξιοπρέπεια θα κερδίσουν - εκτελέσει μια σειρά από εργασίες (το όνομά τους εδώ εισαγωγικό) που σας επιτρέπουν να κερδίσετε πόντους και τα αστέρια πίστη. Σε επαρκείς ποσότητες, και μπορούν να ανταλλαχθούν για τα οφέλη του να είναι ένας θεός.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση BS τόσο συναρπαστικό ώστε κάθε νέο επίπεδο (καλά, κάπου περίπου δώδεκα από αυτούς) είναι ο ήρωάς σας φέρνει νέες ευκαιρίες. Μετά την 20η, θα γίνει ένας θεός, και μετά την 50η μπορείτε να πάρετε το δεύτερο εξάμηνο, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, και επισήμως - να παντρευτούν εδώ είναι μια καλή παράδοση. Δημιουργήστε το οικογενειακό περάσει ειδική «οικογένεια» αναζητήσεις, να πάρει ανταμοιβές, και πολλά άλλα - να επικοινωνούν σε χωριστές συνομιλίας τους.

Αλλά πώς θα καμία διασκέδαση για να παίξει BS για την ανάπτυξη του χαρακτήρα, μην ξεχάσουμε την κύρια αποστολή - για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, συντεχνίες, κλπ. κλπ. Πάλεψε για τον κόσμο που έχετε δημιουργήσει, για εκείνους που ήταν κοντά και αγαπητό σε σας στον κόσμο «Blood and Soul».

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more