Σελιδοδείκτες

Fight Club

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχη

Fight Club Online - browser-based multiplayer online παιχνίδι, δωρεάν, είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών της ΚΑΚ. Αφού οι προγραμματιστές έχουν κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι, αμέσως έγινε το πρότυπο για τη σύγκριση των άλλων ομοειδών προϊόντων παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και πιθανώς πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ήδη ότι ένα παρόμοιο πρότυπο στον κόσμο τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Fight Club και παραμένει σε αυτήν την ημέρα. Είναι όλα, δεδομένου ότι ο αριθμός των παιχνιδιών που είναι ένα ακριβές αντίγραφο αυτού του παιχνιδιού αυξάνεται κάθε μέρα, αλλά αυτό δεν θα κατέβαλαν γιγάντιες προσπάθειες των προγραμματιστών, οι δημιουργίες τους δεν είναι ακόμη σε θέση να ανταγωνιστούν με το Fight Club. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Fight Club μπορεί κάθε gamer που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, δεν ηλικίας ή εδαφικούς περιορισμούς. Αυτό κάνει το παιχνίδι πολύ δημοφιλές όχι μόνο στην ΚΑΚ, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Fight Club δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε - να εισάγετε το όνομα του λογαριασμού και τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης ασφαλή πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, τη διεύθυνση e-mail σας θα λάβετε ένα e-mail που επιβεβαιώνει ότι η εγγραφή ολοκληρώθηκε Fight Club.

Game Fight Club σύνδεση θα ανοίξει μπροστά σας ένα κόσμο γεμάτο από τον αγώνα και τον ανταγωνισμό, στην οποία δηλητηριάζουν νίκη και η ήττα ψυχραιμία. Η ιστορία του παιχνιδιού δεν έχει σχεδόν καθόλου, και όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι - μια άγρια ​​μάχη μεταξύ των χαρακτήρων φαντασία: γενναίους στρατιώτες και γνωρίζοντας πολλά για τη μαγεία μάγοι.

Κλάσεις του συστήματος στο παιχνίδι περιέχει τίποτα περιττό. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις ειδικότητες του χαρακτήρα σας - ο σοφός μάγος, ένα ισχυρό πολεμιστή ή predpriimchivovogo έμπορο. Fight Club online παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας, ωστόσο επιλέγουν να το κάνουν.

Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξη του χαρακτήρα σας δεν είναι πολύ διαφορετικό από αιμορραγία σε πολλά από αυτά τα online παιχνίδια. Έχετε τα γυαλιά βελτίωση των δεξιοτήτων του χαρακτήρα που θα είναι διαθέσιμο για διανομή και παράλληλα στη βελτίωση προστατευόμενός του παιχνιδιού σας. Από το κύριο διαθέσιμες είναι τέσσερις τύπους των χαρακτηριστικών που επηρεάζουν το πώς να συμπεριφέρονται σε έναν αγώνα ήρωα σας: αντοχή, την ευκινησία, τη δύναμη και τη διαίσθηση. Επιπλέον προς αυτές τις παραμέτρους suschestvuyutesche ειδικά χαρακτηριστικά που ονομάζονται ελίτ.

Agility - αυτό είναι αυτό που σας κάνει να αποφύγει τα χτυπήματα του σώματος του αντιπάλου σας και με πολλούς τρόπους - το κλειδί για την επιβίωση στον αγώνα.

Δύναμη επηρεάζει άμεσα και τη δύναμή σας και να καθορίζει τον τρόπο με ισχυρές φυσικές επιθέσεις θα προκαλέσουν ήρωα σας. Αυτή επηρεάζει επίσης το είδος των όπλων και πανοπλίες θα είναι σε θέση να φορέσει προστατευόμενός σας.

Διαίσθηση - την ικανότητα να προβλέψει εκ των προτέρων τις ενέργειες του αντιπάλου του, και είναι στο παιχνίδι Fight Club είναι ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα. Λοιπόν, αντοχή - ένα μέτρο της kollichestva ζωή σας και μια ένδειξη του πόσο μεγάλο ένα σακίδιο μπορεί να είναι δικοί σας με τον εξοπλισμό.

Μόλις φτάσεις στο επίπεδο τέσσερα, θα είστε σε θέση να μελετήσουν την ευφυΐα, την έβδομη - θα είναι σε θέση να αντλεί σοφία σχετικά με το δέκατο - πνευματικότητα. Το δέκατο τρίτο επίπεδο θα έχουν τέτοια χαρακτηριστικά που θα ισχύει κατά τη δέκατη έκτη - ελευθερία, και η δέκατη ένατη perosnazhu σας ανοίγει αυτήν την παράμετρο, όπως η θεότητα. Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι παίζουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Fight Club είναι εύκολη και ενδιαφέρουσα, αλλά όλες αυτές οι ψευδαισθήσεις διαλύθηκαν αμέσως μόλις αρχίσετε να παίζετε.

Γνήσιο σύστημα μάχης που χρησιμοποιούνται στα προγραμματιστές παιχνιδιών Fight Club που χρησιμοποιείται αρκετά σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι και έχει επανειλημμένως υποστηρίξει ότι μπορεί δικαίως να θεωρείται ένα από τα καλύτερα που δημιουργήθηκε ποτέ στην εγχώρια και ξένη igroproma.

Game Battle είναι ένα βήμα προς βήμα το συντομότερο σας δίνεται το δικαίωμα να κάνει μια κίνηση, θα πρέπει να επιλέξετε το μέρος του σώματος για να επιτεθεί και την περιοχή στο σώμα σας, η οποία θα προστατεύει. Υπάρχουν τέσσερις βασικές περιοχές: Ώρα, το σώμα, τα πόδια και το κεφάλι. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα μπλοκ σε κάθε ζεύγος των περιοχών που θέλετε να προστατεύσετε.

Μάχες διαφέρουν επίσης ως προς το είδος της χρήσης βίας. Μπορούν να είναι καθαρά σωματική, μαγικά ή ομάδα. Για τους αρχάριους, παρέχεται ένα ειδικό είδος των αγώνων, που τους επιτρέπει το συντομότερο δυνατό να καταλάβουν όλη τη σοφία του παιχνιδιού.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more