Σελιδοδείκτες

Bounty Hounds σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Bounty Hounds σε απευθείας σύνδεση

Bounty Hounds on-line παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των φανταστική multiplayer παιχνίδια ρόλων. Ενέργειες στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον. Έτσι, στο 24 αιώνα, η αιματηρή World War 3, που συμβαίνουν στον κόσμο με πυρηνικά όπλα, έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους ακατοίκητα, και τα μέρη όπου δεν ήταν δυνατό να ζήσει - στα πρόθυρα της κοινωνικής κατάρρευσης. Από τον πόλεμο σε ανθρώπους που Bounty Hounds on-line πήρε το πυρηνικό της πρόγραμμα, το οποίο, παραδόξως, ήταν σε θέση να σώσει την ανθρωπότητα: δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να εγκαταλείψει τη Γη και τα ταξίδια μεταξύ των αστεριών σε αναζήτηση ενός τόπου για να αποκαταστήσει τη ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτών των ταξιδιών που ανταποκρίνονται με άλλες ευφυείς μορφές ζωής.

Ας δούμε, τι χρειάζεται για να παίξει, τι απαιτήσεις συστήματος που βάζει μπροστά μας; Για να παίξετε Bounty Hounds on-line ομαλά χρειαζόμαστε έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6GHz, 2GB μνήμης RAM και μια κάρτα γραφικών Nvidia 9600 GT (512MB) ή Radeon HD 3600.

Εάν ο υπολογιστής μας να πληροί τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού, τότε μπορείτε να αρχίσετε: Bounty Hounds Ηλεκτρονική εγγραφή διαρκεί μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο. Παρά το γεγονός ότι η ρωσική γλώσσα δεν έχει ακόμα χορηγηθεί από προγραμματιστές, ελέγχουμε με χωρίς προβλήματα. Στο αριστερό μέρος της οθόνης στην κεντρική σελίδα της στο επίσημο site, θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της εγγραφής σας. Συμμετοχή στο παιχνίδι Bounty Hounds σε απευθείας σύνδεση μας ζητά να καταλήξει σε ένα όνομα χρήστη (όνομα παίκτη), δημιουργούν (Password) και επιβεβαιώστε έναν κωδικό πρόσβασης (Confirm Password), προσθέστε ένα e-mail (E-Mail), καθώς και να εξοικειωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού και ιδιωτική πολιτική Site - βάλει ένα "τικ". Αριστερά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το πράσινο κουμπί στο κάτω μέρος του προφίλ πεδίου (αποθηκεύσετε τοπικά τώρα), να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή-Bounty Hounds Ηλεκτρονική εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί και μπορούμε να βουτήξει στο συναρπαστικό, συναρπαστικές και μερικές φορές τρομακτικό κόσμο του μέλλοντος.

Μετά την εγγραφή Bounty Hounds on-line παιχνίδι μας προσκαλεί να επιλέξετε μια κατηγορία χαρακτήρα των πέντε

Trooper - και είναι σε θέση να χειριστεί ένα όπλο και να χτυπήσει έναν στόχο από οποιαδήποτε απόσταση. Εμφάνιση χαρακτήρα: πορτοκαλί γυαλιά και ελαφρύ γκρι φόρμα με κίτρινες αποχρώσεις.

Μηχανικός Bio δημιουργεί ένα διαφορετικό παιχνίδι επικίνδυνη παγίδα από την οποία να ξεφύγουν από τον εχθρό σκληρά. Φορώντας κίτρινα γυαλιά και καφέ με μπλε αποχρώσεις μορφή.

Επιστήμονας - melee μαχητής, χειρίζεται με ευκολία τα χημικά όπλα. Στη μάχη δεν είναι προβλέψιμη. Να φοράτε μάσκα και μπλε-μπλε στολή.

Agent ανήκει στην κατηγορία των κατασκόπων, που προσπαθεί να πιάσει τον εχθρό από τη φρουρά. Έχει με μια δέσμη των διαφόρων σύγχρονων συσκευών για την επίθεση. Ντυμένος με γκρι στολή.

Πυροβολικού - πυροβολικό, προτιμά να αγωνιστεί στο μεγάλο εύρος και επαγγελματικά με τα όπλα. Φορώντας κίτρινα γυαλιά και γκρι-μπλε σταθμισμένη μορφή με κίτρινες αποχρώσεις.

Παιχνίδι Bounty Hounds σύνδεση επιτρέπει σε κάθε χαρακτήρα του παιχνιδιού για να πάρει ένα κατοικίδιο ζώο, το οποίο μπορεί να βελτιωθεί στο παιχνίδι, για να αυξηθεί η πείρα και τις ικανότητές του, καθώς και το βάζουμε το σχήμα του. Επιτρέπονται θα είναι πολύ χρήσιμο στον κόσμο του Bounty Hounds σε απευθείας σύνδεση.

Παίξτε το παιχνίδι Bounty Hounds Online θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους οπαδούς του multiplayer παιχνίδια: το παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να διευθύνουν τις μάχες της ομάδας με άλλες ομάδες χρηστών ενάντια στο αφεντικό και πολυμερείς mini-games ενάντια σε άλλους παίκτες.

Το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό, στο ύψος του γραφήματος, και μάλιστα οι προγραμματιστές έχουν δοκιμάσει στα σοβαρά. Αυτό είναι αρκετό για να καθίσει εδώ τζόκινγκ στο Bounty Hounds on-line παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more