Σελιδοδείκτες

Φυλλώματος

Εναλλακτικές ονομασίες: Botva

Plant online - είναι ένα δωρεάν browser-based παιχνίδι με μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, απλή και φιλική προς το χρήστη interface. Στην ιστορία του αυτό το παιχνίδι αξίζει τα πρόβατα αντιπαράθεση και τους χοίρους, οι οποίοι δεν μπορούν να το κάνουν μέχρι και ... Παίξτε φυτών

Plant online παιχνίδι δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση πελάτη και είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Όλα όσα πρέπει να μπείτε στο παιχνίδι, είναι Botva Εγγραφή: στην αρχική σελίδα επιλέξτε ένα διακομιστή παιχνιδιών (adyn, Dydva, Tytra ή TURBO), πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Σύνδεση" και αυτό το παιχνίδι Εγγραφή Φυτό ολοκληρωθεί. Τώρα, όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή των φυτών, τη μετάβαση σε μια νέα σελίδα, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ένα χαρακτήρα παιχνίδι: να επιλέξετε το αγαπημένο τρόπο και ένα πάτωμα κλάσμα και να καταλήξουμε με το όνομα του χαρακτήρα σας.

Plant online παιχνίδι έχει δύο παρατάξεις, το Barantus (πρόβατα) και Piggy (των χοίρων). Ένας αριθμός των προτεινόμενων χαρακτήρων, δώδεκα σε κάθε κλάσμα ήταν έξι άνδρες και έξι γυναίκες. Κάντε την επιλογή σας σε εμφάνιση μπορεί να είναι τόσο ελεύθερη, και το νόμισμα του παιχνιδιού (πράσινο). Μετά από όλες τις ρυθμίσεις, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε Plant.

Αρχικά Plant προσφέρει online παιχνίδι εκτελέσει την πρώτη εργασία. Για μια ανάθεση θα δοθεί αποζημίωση με τη μορφή χρυσών νομισμάτων. Σχετικά νόμισμα του παιχνιδιού στο παιχνίδι: υπάρχουν τρεις νόμισμα παιχνίδι (γνωστός και ως πόροι) - χρυσό, κρύσταλλα και το λάχανο (πράσινο). Ποιο είναι το νόμισμα;

Gold - αυτό είναι το κύριο νόμισμα του παιχνιδιού το παιχνίδι. Για αυτό το νόμισμα μπορεί να αναπτυχθεί και τα χαρακτηριστικά της αντλίας του χαρακτήρα σας, να αγοράσουν εξοπλισμό και τα πυρομαχικά. Για το χρυσό, είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται στο αγρόκτημα, πρόκειται να παρακολουθήσετε, και ακόμη και ο χρυσός μπορεί να επιλεγεί από άλλους παίκτες?

Κρύσταλλα - το νόμισμα εξορύσσεται σε ένα ορυχείο ή σε ένα ειδικό παιχνίδι μίνι. Με αυτό το νόμισμα, μπορείτε να αγοράσετε τα ειδικά στοιχεία του εξοπλισμού που κάνουν σημαντική συμβολή στη νίκη στη μάχη?

Πράσινοι - το νόμισμα είναι ουσιαστικά ένα πλήρες αναλογικό κρύσταλλα, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε, εξοικονόμηση εαυτό σας από το να χρειάζεται να εργάζονται στο ορυχείο. Αλλά οι παίκτες που είναι σε συντεχνίες μπορούν να κερδίσουν χόρτα, πώληση ειδικών πράγματα στην αγορά σε άλλους παίκτες, ή να κερδίσει στο πόκερ στα οστά στην Ταβέρνα.

Μενού, επιλέγοντας "Χαρακτήρας", θα μπορείτε να αλλάξετε το avatar σας, δείτε στατιστικά, καθώς και να εξοικειωθούν με τις ικανότητες του χαρακτήρα. Αυτές οι ικανότητες

Επίπεδο - δείχνει την πρόοδο της ανάπτυξης του χαρακτήρα?

Δύναμη - προσδιορίζει τη ζημία που γίνεται από τον εχθρό?

Προστασία - ανιχνεύει βλάβες που μπορεί να κλειδωθεί?

Agility - καθορίζει την πιθανότητα διαφυγής από την επίθεση του εχθρού?

Βάρος - να προσδιοριστεί η υγεία και η ταχύτητα της ανάκαμψης του?

Εμπειρογνωμοσύνη - καθορίζει εάν προκαλούν δύο χτυπήματα σε μια σειρά?

Δόξα - αξιολόγηση των ηθικών ιδιοτήτων του χαρακτήρα.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Botva μπορούν να αντέξουν οικονομικά preobretya άρεσε ζώα («κατοικίδια ζώα»), η οποία θα βοηθήσει στη μάχη. Αλλά δεν τραβήξει ένα μικρό απόθεμα της αποταμίευσης.

Το παιχνίδι έχει πολλά είδη πανοπλίες, όπλα, φίλτρα, και μενταγιόν. Καθώς και τα κτίρια που βρίσκονται μέσα στο χωριό (Bench, Sbytnitsa, Blacksmith, Ταβέρνα, Farm, Real Estate, το Ιερό και το Πηγάδι). Επιπλέον, υπάρχει ακόμα το σχολείο, το φρούριο, το λιμάνι, Mine (όπου εργάζεστε), Vodalka (εδώ μπορείτε να βρείτε την περιπέτεια, πρόκληση).

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορεί να αποτελείται Plant Guilds, οι οποίες είναι χωρισμένες σε τάξεις και επαγγέλματα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα επάγγελμα και την τάξη. Εδώ είναι:

Moneybags - η συντεχνία των εμπόρων, ο στόχος - χρυσό?

Εργασιομανής - Guild ανθρακωρύχοι στόχος - κρύσταλλα?

Εργατικοί - Guild αγρότες στόχο - την ευχαρίστηση Farm?

Zhelezyachnik - συντεχνία.

Κάθε συντεχνία στην Botva σε απευθείας σύνδεση, προσφέρει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα και αναδεικνύει το στυλ του παιχνιδιού σας.

Και να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Plant μπορεί να συνδυαστεί με ομοϊδεάτες τους ανθρώπους της φυλής, μέσω της οποίας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κτίριο μαζί, για να διευκολύνει το παιχνίδι.

Ανάμεσα σε δύο φυλές σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Botva, μερικές φορές υπάρχουν πόλεμοι, σε περίπτωση σοβαρής διαφωνίας.

Game on-line Plant αρκετά εκτεταμένη και φυτών μετά την εγγραφή, συνδεθείτε στο παιχνίδι, μπορείτε να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα. Αναπαραγωγή των φυτών θα είναι διασκέδαση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more