Σελιδοδείκτες

Borderlands 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Borderlands 2

Επεξεργαστής: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Κάρτα γραφικών: GeForce 8500/Radeon HD 2600

Χώρος στο δίσκο: 13 GB

Borderlands 2 - συνέχεια του δημοφιλούς first-person shooter με άφθονες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του χαρακτήρα με πολλές παραμέτρους τροποποιήσιμο. Αυτή είναι η διαφορά του από τις άλλες σκοπευτές και έκανε το παιχνίδι τόσο δημοφιλές που οδήγησε στην προσαρμογή του παιχνιδιού για ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, κονσόλες, τους προσωπικούς υπολογιστές, επίσης κυκλοφόρησε την έκδοση του Borderlands 2 mac os.

Οικόπεδο

Παιχνίδι Borderlands 2 μας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου τα γεγονότα έλαβαν χώρα το πρώτο μέρος, μόλις πέντε χρόνια αργότερα. Μυστικά αποκαλυφθε'ντα αποθήκευσης. Μερικές τυχοδιώκτη που ονομάζεται Ωραίος ο Jack έχει ιδιοποιηθεί όλα τα εύσημα για την αποθήκη ομάδα των κυνηγών, στον απόηχο της γενικής λατρείας, ήταν σε θέση να καταλάβει την εξουσία στην Hyperion Corporation και ταυτόχρονα να δηλώσει τον εαυτό του το νέο δικτάτορα της Πανδώρας. Σημαντικές αλλαγές ξεκίνησαν πρόσφατα χάρακα, επικαλούμενη την δύναμη πανίσχυρη εταιρεία. Κατ 'αρχάς, ο ίδιος αποφάσισε να απαλλαγούμε από την ανομία, η ρίζα των οποίων ήταν οι πρώτοι άποικοι της Πανδώρας, και ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά, αλλά και να καταστρέψουν κάθε τελευταίο, δεν μπορούσε να έρθει. Borderlands 2 mac - δείχνουν πόσο πολύ μπορούν να είναι άσπλαχνα βιομηχανική κοινωνία, με επικεφαλής έναν τρελό, μια μικρή ομάδα διαφωνούντων. Η κατάσταση και η τολμηρή αλλά τρομερό δικτάτορα επόμενα σχέδια δεν είναι ικανοποιημένοι με τον ήρωα της Πανδώρας αιτούντων ομάδα Αποθετήρια, του οποίου τα πλεονεκτήματα τόσο ξεδιάντροπα διατεθεί φρεσκοψημένο μεταρρυθμιστής. Όμως, ο δικτάτορας μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα και πικραμένη ήρωας πέφτει σε ένα πλανητικό ναυάγιο τρένο Η προσαρμοσμένη. Με αυτό και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας μέσα από τον κόσμο Borderlands 2 mac os. Μπορείτε κατά σύμπτωση, έχουν γίνει ένα από τα πολύ περιστασιακή επιβατική αμαξοστοιχία που εκτροχιάστηκε στις παραγγελίες Beau Jack. Το πρώτο πράγμα που βλέπετε, έρχεται στον εαυτό του, αυτό είναι ένα διασκεδαστικό ρομπότ που σκάβει τον τάφο, εκατό βέβαιος ότι ο πρωταγωνιστής έχει ήδη προχωρήσει στη συνέχεια. Μετά από μια σύντομη επεξήγηση θα σας μεταφέρει στο Guardian Angel, ο οποίος θα σας πω για την αποστολή σας και τι ακριβώς προορίζονται να σταματήσει Ωραίος Jack και δεν δίνουν για να περάσουν τη γενοκτονία τους. Με την ευκαιρία, οι τέσσερις κύριους χαρακτήρες από το πρώτο μεγάλο μέρος επέζησε επίσης, αλλά παίρνουν μέρος στην αποστολή σας, δεν θα, και μερικές φορές θα συναντήσετε σε όλο το παιχνίδι, ως δευτερεύοντες χαρακτήρες.

Gameplay

Gameplay Το παιχνίδι Borderlands 2 είναι εξ ολοκλήρου ληφθεί από το πρώτο μέρος. Μπροστά μας είναι το ίδιο first-person shooter με ένα διευρυμένο πρότυπο. Πριν από το παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τέσσερις μοναδικούς χαρακτήρες (αν έχετε εγκαταστήσει το add-on θα προσθέσει δύο ακόμη χαρακτήρες) έχει τις δικές του δυνάμεις και τις αδυναμίες, τις ειδικές γνώσεις, αυξημένα ποσοστά να χρησιμοποιούν έναν ορισμένο τύπο των όπλων. Διάκριση από το είδος των όπλων δεν εμποδίζει όλα τα είδη της φθοράς σας. Επιλέγοντας οπλοστάσιό σας, να πάτε σε αναζήτηση των θέσεων εργασίας που μπορεί να ληφθεί από μερικούς από τους χαρακτήρες ή τα ειδικά συμβούλια. Εκτέλεση κάθε εργασίας θα φέρει ορισμένα επιδόματα με τη μορφή του χρήματος, την εμπειρία, στοιχεία ή Έρις, ένα σπάνιο κρύσταλλο που απαιτούνται για τη βελτίωση των όπλων ή των δεξιοτήτων. Εκτός από τα μοναδικά μηχανική παιχνίδι και Borderlands 2 διατηρείται οπτικό χαρακτηριστικό στυλ γραφικών καρτούν.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more