Σελιδοδείκτες

Bombiki

Εναλλακτικές ονομασίες: Bombiki

Bombiki παιχνίδι είναι ένα συναρπαστικό κινούμενα παιχνίδι στον υπολογιστή. Αυτό το παιχνίδι απαιτεί δεν λήψη, και σαν ένα σκουλήκι παιχνίδι.

Game Bombiki εγγραφής είναι πολύ γρήγορη και δεν θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να καθορίσετε Bombiki σε απευθείας σύνδεση

 1. Email του.
 2. Κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Bombiki παιχνίδι στο οποίο μπορεί να αγωνιστεί με τους παίκτες με μια μυστηριώδη όπλα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το πληκτρολόγιο σας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο το ίδιο.

Θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι Bombiki εναντίον ισχυρών τέρατα, ασκούν Μικρό Αγρόκτημα στα φυτά, καθώς και να ξεκινήσει μια σχέση.

Amazing χαρακτήρες anime, φωτεινά, πολύχρωμα κοστούμια θα αγαπήσουν όλα τα κορίτσια, και την άριστη ειδικά εφέ και σκηνές δράσης voskhittelnye θα ικανοποιήσουν κάθε άνθρωπος.

Game Bombiki να σας βοηθήσει με τις αποζημιώσεις για να περάσετε το χρόνο σας!

Play Bombiki Θα είναι να γνωριστείτε με μια σειρά από χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

 1. Cute χαρακτήρες: χαριτωμένο χαρακτήρες, οι οποίες γίνονται σε στυλ anime κάνουν το παιχνίδι πιο θεαματικό. Χάρη σ 'αυτούς το παιχνίδι, πολύχρωμα και φωτεινά. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές στολές του χαρακτήρα του, το οποίο δίνει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα.
 2. Μάχη Λειτουργίες: Μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία από τρόπους μάχης, για παράδειγμα, για την καταπολέμηση άλλους παίκτες ή να προκαλέσει τα πιο ισχυρά τέρατα των εκστρατειών.
 3. Μουσική συνοδεία: το παιχνίδι έχει μια χαλαρωτική μουσική και ηχητικά εφέ στη μάχη, που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό και ελκυστικό.
 4. Ασυνήθιστη Weapon: Θα πρέπει να αγωνιστούμε με τη βοήθεια των βαλβίδων αέρα, τούβλα, ψυγεία, shuriken και όχι μόνο.
 5. Εξαιρετική ειδικά εφέ: κάθε χαρακτήρας έχει τα όπλα και τις ενέργειές τους που έχουν ορισμένα ειδικά εφέ. Αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι πιο πολύχρωμο.
 6. Εξοπλισμού Κτίριο: αυτό το παιχνίδι είναι ένα προηγμένο σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν, να βελτιώσει και να επικολλήσετε στολίδι στο εργαλείο. Αυτό κάνει ο παίκτης περισσότερο.

Παιχνίδι Bombiki σε απευθείας σύνδεση κάθε χαρακτήρας έχει ορισμένα χαρακτηριστικά:

 1. Δύναμη - ένα μέτρο της πλήρους δύναμης μάχης του κάθε χαρακτήρα. Δύναμη εξαρτάται από τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά.
 2. Επίθεση - ένας δείκτης που αυξάνει την πιθανότητα των ζημιών που προκαλούνται από τον χαρακτήρα σας, αλλά μειώνει την ταχύτητα επίθεσης.
 3. Agility - ένα μέτρο που επηρεάζει την ταχύτητα επίθεσης του χαρακτήρα σας και αυξάνει τον ενεργειακό της εφοδιασμό.
 4. Προστασία - ένα μέτρο που μειώνει τη βλάβη και βελτιώνει την υγεία.
 5. Τύχη - ένα μέτρο το οποίο επηρεάζει την ικανότητα να αντιμετωπίσει με επιτυχία ζημιά στον αντίπαλό σας, αγνοώντας την υπεράσπισή του.
 6. Ζημία - είναι η αρχή, ότι μπορεί να προκαλέσει τον εχθρό σας στη μάχη.
 7. Shield - ένα μέτρο που μειώνει τη βλάβη.
 8. Υγεία - ένα μέτρο του ανώτατου ποσού των σημείων υγείας.
 9. Ενέργεια - ένας δείκτης που καταναλώνεται κατά τη χρήση των δεξιοτήτων και των κινημάτων.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more