Σελιδοδείκτες

Bloodmoon

Εναλλακτικές ονομασίες: Bloodmoon

Bloodmoon online - φανταστική browser-based multiplayer παιχνίδι ρόλων. Έργο της Playa Games GmbH στο δημοφιλές στυλ Βαμπίρ ευχαριστήσει τους χρήστες κυρίως ρεαλισμό. Χάρη στην υψηλής ποιότητας γραφικά 2D zipping γεγονότα προτού κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, διότι φαίνεται ότι τα πάντα είναι πραγματικά συμβαίνει. Bloodmoon αρχίζουν να παίζουν, θα σας βυθίσει στη δίνη της αξέχαστες περιπέτειες. Θα περιμένουμε μια αιματηρή μάχη που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο. Πολλοί παίκτες είναι πραγματικές πιθανούς αντιπάλους σας, έτσι ώστε ένα πρόβλημα με το οποίο για την καταπολέμηση ποτέ δεν θα συμβεί. Επιπλέον, θα πρέπει να συγκριθεί με τους μισητούς δυνάμεις του εχθρού, να πάει ένα τεράστιο ποσό των επικίνδυνων δοκιμών. Μεγάλη ποικιλία από τις πιο διαφορετικές περιπέτειες δεν θα σας αφήσει να καθίσει για ένα λεπτό. Την εκτέλεση διαφόρων εργασιών, έτσι ώστε να αναπτύξουν και να δυναμώνει. Ξεκινώντας άπειρους μαχητής δρόμο σας σε αυτό το συγκεχυμένο κόσμο, σύντομα θα είναι σε θέση να αναλάβει την υπερηφάνεια και τη δόξα, και τις πιθανές ευκαιρίες. Χιλιάδες παίκτες από όλο τον κόσμο έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Μην χάσετε την ίδια ώρα και να αναρωτιέσαι! Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας είναι πλούσια!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι απαιτήσεις του συστήματος να μην καθίστανται εμπόδιο για την υλοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων. Μπορείτε να περάσετε το gameplay ακόμα και με ελάχιστη διαμόρφωση του υπολογιστή. Φυσικά, υπό τον όρο ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με το Διαδίκτυο, αλλά επίσης και ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης. Επιπλέον, χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα και δεν πρέπει να κατεβάσει. Πόρτα στον ζοφερό κόσμο του ανοικτού Bloodmoon απλή εγγραφή. Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, απλά συμπληρώστε μερικά εκπαιδευτικά πεδία αντίστοιχη μορφή. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης. Με την ευκαιρία, θα πρέπει να συμφωνούν απόλυτα με τους κανόνες και τις γενικές διατάξεις του σχεδίου ήδη μια φορά αποφάσισε να παίξει Bloodmoon.

Έτσι, αυτό που απαιτείται από τον αρχάριο παιχνίδι Bloodmoon στην πρώτη θέση; Φυσικά, επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία. Παιχνίδι Moon Blood προτίθεται να χρησιμοποιήσει αυτές τις κατηγορίες ως βαμπίρ, λυκάνθρωπους και τους κυνηγούς. Κάθε παράταξη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και, φυσικά, διαφορετικές επιθυμίες. Μπορούν επίσης να έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Αλλά όποιος κι αν γίνει, θα είναι εξίσου συναρπαστικό! Αφού κάνετε την επιλογή σας, θα αρχίσετε να δημιουργήσει αναστάτωση και να αναπτύξει τον χαρακτήρα σας. Να θυμάστε ότι η αύξηση οδηγεί σε διεύρυνση της γκάμας των ευκαιριών.

Η πρώτη του δουλειά MMORPG μπορείτε να πάρετε στο κάστρο. Στη συνέχεια, ο ήρωας πηγαίνει στον τόπο χρεώνονται αναζήτηση. Αλλά μην περιμένετε να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς περιστατικό πετύχει. Συνάντηση με ένα μεγάλο και τρομερό αρουραίου που αναδύεται με την πύλη μπορεί να είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για όσους δεν αρέσουν οι εκπλήξεις. Αλλά η γενναία καρδιά και την ικανότητα να αντιδρά σωστά σε ασυνήθιστες καταστάσεις για να βοηθήσει να νικήσει το κακό πλάσμα. Η νίκη εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά, έτσι ώστε άμεσος στόχος σας είναι να βελτιώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάχες γίνονται αυτόματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς να επιτίθενται ο ένας στον άλλο για την κάλυψη των ανταγωνιστών και την ευθυμία για ήρωα σας! Σε αυτή την κατάσταση, το κύριο πίστη στην τύχη!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα χρησιμοποιούν διαφορετικά πράγματα. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε καταστήματα ειδικότητας. Και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, και όλα τα είδη των potions και αιματηρή πέτρες. Για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε και να αυξήσει το alter ego του ήρωα πρέπει να εκτελέσουν όσες αποστολές. Κάθε επιτυχία - ανταμείβει με τη μορφή του χρήματος και της εμπειρίας. Πηγαίνετε για το! Θέλετε να αισθάνονται σίγουροι;

VBloodmoon σε απευθείας σύνδεση έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε μια συντεχνία. Μπορείτε να επιλέξετε για τον εαυτό τους ένα από τα υπάρχοντα συντεχνίες ή να κανονίσετε ένα νέο. Ως μέλος της συντεχνίας, θα επικοινωνούν συνεχώς με τους φίλους σας μέσω ενός ειδικού δικτυακού τόπου. Θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να λαμβάνουν πολύτιμες συμβουλές, για να εκφράσουν την άποψή τους.

Έργου γίνεται όλο και πιο δημοφιλής όχι μόνο λόγω της όλα τα αγαπημένο θέμα των βρικολάκων, αλλά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, οι προγραμματιστές υπόσχονται να βελτιώσουν τη δημιουργία τους, ικανοποιώντας τους χρήστες νέες λειτουργίες. Παιδιά από τη Γερμανία ξέρει πώς να ευχαριστήσουν τους ταξιδιώτες του Διαδικτύου, δείτε μόνοι σας! Απολαύστε το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more