Σελιδοδείκτες

Bloodline: Heroes of Lithas

Εναλλακτικές ονομασίες:

Bloodline: Heroes of Lithas είναι ένα παιχνίδι RPG για κινητές πλατφόρμες. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά, όλα φαίνονται όμορφα στο παιχνίδι, τα εφέ κατά τη διάρκεια της μάχης είναι πολύ χρωματιστά. Η μουσική, καθώς και η φωνητική δράση των χαρακτήρων, βοηθούν στη δημιουργία της ατμόσφαιρας. Σίγουρα θα απολαύσετε το Bloodline: Heroes of Lithas, εδώ πρέπει να εξερευνήσετε έναν τεράστιο φανταστικό κόσμο επικεφαλής μιας ομάδας πολεμιστών.

Πηγαίνετε στον κόσμο του Λύθα και προσπαθήστε να γίνετε ο Υψηλός Φύλακας αν μπορείτε. Μετά από αυτό πρέπει να ταξιδέψετε πολύ για να αποκαταστήσετε την τάξη στον κόσμο της φαντασίας.

Σε έναν τεράστιο χώρο παιχνιδιού, ζουν πολλές διαφορετικές κούρσες.

Εδώ είναι μερικά από αυτά:

  • Lycans
  • Δαίμονες
  • Ημίθεοι
  • Ξωτικά
  • Orcs

και πολλά άλλα.

Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων ενός ηγέτη, μόνο εσείς μπορείτε να ηγηθείτε μιας ομάδας από διάφορα πλάσματα.

Συλλέξτε μια ομάδα που αποτελείται από ισχυρούς εκπροσώπους διαφόρων φυλών. Προσπαθήστε να την κάνετε μια ομάδα που αποτελείται από μαχητές διαφορετικών στυλ. Για να κερδίσετε τους εχθρούς, πρέπει να έχετε τόσο μαχητές που ειδικεύονται σε μάχες μεγάλης εμβέλειας όσο και ισχυρούς πολεμιστές που δεν φοβούνται τη μάχη από κοντά. Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς μονάδες υποστήριξης και μάγους.

Όλοι οι μαχητές χωρίζονται κατά βαθμό, όσο περισσότερα αστέρια, τόσο πιο πολύτιμος είναι ο πολεμιστής μπροστά σας. Μαζεύοντας θραύσματα, μπορείτε να βελτιώσετε την κατάταξη οποιουδήποτε μέλους του κόμματός σας.

Μάθετε πώς ζουν εκπρόσωποι διαφόρων πολιτισμών του κόσμου της Litas, πώς τους συμπεριφέρεστε θα καθορίσει πολλά στο μέλλον.

Προσπαθήστε να εξερευνήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές. Μόνο έτσι μπορείτε να βρείτε κατάλληλους μαχητές για την ομάδα σας και να αποκτήσετε τα πιο πολύτιμα αντικείμενα και όπλα. Κάθε πολεμιστής στην ομάδα σας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά χαρακτήρα, καθώς και μοναδικές ικανότητες που μπορείτε να αλλάξετε και να ενισχύσετε.

Επικοινωνήστε με διάφορους χαρακτήρες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Θα έχετε ακόμη και την ευκαιρία να κάνετε μια ρομαντική σχέση.

Καταστρέψτε εκδηλώσεις χάους στον κόσμο, μην αφήσετε τη διαμάχη μεταξύ διαφορετικών φυλών να καταστρέψει αυτόν τον μαγικό κόσμο.

Όλα τα επιτεύγματά σας θα παρουσιαστούν ως τρόπαια στην κύρια αίθουσα της φυλής σας.

Το σύστημα μάχης είναι απλό. Οι μάχες γίνονται αυτόματα. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε πότε και ποια από τις ειδικές επιθέσεις θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της μάχης και να εμπλακείτε στον προσδιορισμό του στόχου επιλέγοντας ποιους από τους εχθρούς θα επιτεθούν οι μαχητές σας. Μερικές φορές το αποτέλεσμα της μάχης μπορεί να εξαρτηθεί από αυτό.

Συνδεθείτε συχνά και λάβετε καθημερινές και εβδομαδιαίες ανταμοιβές για την επίσκεψη.

Προσέξτε ιδιαίτερα να μην χάσετε τις εποχιακές διακοπές. Τέτοιες μέρες γίνονται ειδικές εκδηλώσεις με διαγωνισμούς και πολύτιμα έπαθλα.

Στο κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τους πιο σπάνιους και ισχυρούς μαχητές τόσο για νόμισμα εντός του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε ολοκληρώνοντας αποστολές, όσο και για πραγματικά χρήματα. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα για αγορά ενισχυτές και είδη εξοπλισμού. Όταν κάνετε αγορές στο κατάστημα, εκφράζετε ευγνωμοσύνη στους προγραμματιστές για τους οποίους θα χαρούν. Αυτό θα κάνει το παιχνίδι λίγο πιο εύκολο για εσάς, αλλά το κύριο πράγμα εδώ δεν είναι το ποσό των χρημάτων που ξοδέψατε, αλλά η ικανότητά σας.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του

Bloodline: Heroes of Lithas δωρεάν στο Android κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο σε αυτήν τη σελίδα.

Σώστε τον κόσμο των νεραϊδών από την καταστροφή, εγκαταστήστε το παιχνίδι τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more