Σελιδοδείκτες

Μαύρο Πόλη

Εναλλακτικές ονομασίες: Μαύρο Town

Μαύρη πόλη online - δωρεάν multiplayer παιχνίδι ρόλων, το οποίο βρίσκεται σε μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, στο στυλ του κυβερνοπάνκ. Μαύρο Town σε απευθείας σύνδεση θα σας πω για τον κόσμο που επέζησε της έκρηξης της βόμβας σουπερνόβα. Οι περιοχές αυτές που επέζησαν είχαν πλημμυρίσει. Οι άνθρωποι έχουν ζήσει σε καταφύγια, τότε τα ρομπότ άρχισαν να χτίζουν νέες πόλεις. Μερικοί άνθρωποι τηλεμεταφερθεί σε αυτές τις πόλεις, κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Black πόλη έχει βελτιστοποιηθεί για τον Internet Explorer 6. 0, έτσι ώστε οι προγραμματιστές δεν εγγυώνται τη σωστή παιχνίδι σε άλλα προγράμματα περιήγησης. Μερικά επιπλέον πρόγραμμα για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι δεν χρειάζεται να κατέβουν.

Συμμετοχή Μαύρη πόλη στο παιχνίδι παίρνει λίγο χρόνο και σας μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό πόλη. Μέχρι Μαύρο πόλη σας ζητήσει να εισάγετε

- Εξουσιοδότηση - το όνομα χρήστη που επιθυμείτε,

- Nickname - για να εμφανιστεί στο παιχνίδι με το ίδιο όνομα θα ξέρετε όλους τους παίκτες,

- Password, επαναλαμβάνω,

- E-mail,

- Κωδικός από την εικόνα.

Έτσι θα πρέπει να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη και να διαβάσετε τους κανόνες. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το κατάλληλο τετραγωνίδιο, αν θέλετε να έρθετε επιστολή σας από τη διοίκηση του έργου και άλλους παίκτες. Μαύρο City Online εγγραφή τελειώνει όταν επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό το παιχνίδι, κάνοντας κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έρχεται σε συγκεκριμένη διεύθυνση e-mail σας.

Μαύρη πόλη online παιχνίδι σας προσφέρει για να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας με αυτά τα αρχικά χαρακτηριστικά:

- Force

- Endurance

- Intelligence,

- Καλή τύχη

- Ευελιξία.

Τα χαρακτηριστικά αυτά θα αυξηθούν ανάλογα με την εμπειρία που έχετε κερδίσει. Απλά η εμπειρία θα εξαρτηθεί από το πώς να αυξηθεί το επίπεδο του χαρακτήρα σας. Χαρακτηριστικά επηρεάζουν επίσης το πόσο πυρομαχικά μπορεί να μεταφέρει τον χαρακτήρα σας, ποια δύναμη κρούσης του και να νικήσει τον εχθρό.

Κατά τη διάρκεια της μάχης, όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μαύρη πόλη, σε διάφορα μέρη του σώματος του αντιπάλου θα αναγράφονται αριθμητικά στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν το ποσοστό της καταστροφής που το προκαλούν, καθώς και την πιθανότητα να χτυπήσει. Φυσικά, οι αριθμοί αυτοί δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι ο εχθρός μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αποφύγει ή αντεπίθεση. Γι 'αυτό, θα καταστρέψουν τον αντίπαλό σας στο δαχτυλίδι, θα κερδίσουν μπόνους και έπαθλα. Φυσήξτε στο κεφάλι δίνει μια διπλή νίκη.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Black City έχει τρία είδη της μάχης, ανάλογα με την απόσταση

- Αν ο αντίπαλός σας φαίνεται γροθιά, αυτό αερομαχία,

- Μαχαίρι - καταπολέμηση melee όπλο

- Gun - μάχη όπλο που επηρεάζει την απόσταση.

Όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μαύρη πόλη και να περιφέρονται στους λόγους, στη συνέχεια, ενώ ο χαρακτήρας σας μπορεί να έχει τρεις λειτουργίες:

- Επιθετική (κόκκινο), το οποίο σημαίνει ότι θέλετε να αγωνιστεί με όποιον θα συναντηθούν και θα επιτεθεί χωρίς προειδοποίηση,

- Κανονική (κίτρινο), για άλλους σημαίνει ότι θα υπερασπιστεί, και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να επιτεθεί σε αυτή τη λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή

- Ειρηνικό (πράσινο) δεν σας επιτρέπει να περιμένει τη σειρά του αντιπάλου και να πηγαίνουν για την επιχείρησή τους.

Μαύρη πόλη online παιχνίδι νομίζει ότι έχασε τον αγώνα, αν κατά το χρόνο που τρέχει χτυπήσει σημεία ή εάν το βήμα μέχρι το τελευταίο κελί στο δαχτυλίδι.

Όταν παίζετε στη Μαύρη πόλη, οι κύριες μάχες θα είναι σε ένα ειδικό δαχτυλίδι. Έρχονται σε τέτοια είδη

- Duel, κατά την οποία θα είναι σε θέση να αγωνιστεί είτε με άλλο παίκτη ή ενάντια στην τεχνητή νοημοσύνη, αν δεν είστε πρόθυμοι να πολεμήσουν εκεί,

- Ένας εναντίον όλων - για τους παίκτες με περισσότερη εμπειρία, θα είναι κατά το

- Team Battle - αίτηση για αυτόν τον αγώνα εκ των προτέρων υπηρετήσει δύο ομάδες των παικτών,

- Χάος - κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του χωρίς περιορισμούς σχετικά με το επίπεδο των μαχών, διαρκεί όσο θα υπάρχει ένας νικητής.

Όταν παίζετε στη Μαύρη City, μπορείτε να μπείτε στον κόσμο του μέλλοντος και να γίνει ο ισχυρότερος μαχητής εκεί έξω.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more