Σελιδοδείκτες

Blacklight Retribution

Εναλλακτικές ονομασίες: Blacklight Retribution

Παιχνίδι Blacklight Retribution είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι που αναπτύχθηκε για το PC. Σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει το πρώτο πρόσωπο.

Στα αγγλικά πηγαίνετε μια άλλη γλώσσα της επιλογής σας, με την προϋπόθεση σε ένα online παιχνίδι Blacklight Retribution εγγραφής. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να καθορίσετε:

1) το όνομα χρήστη και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

2) έναν κωδικό πρόσβασης και έναν κωδικό, ο οποίος φαίνεται στην εικόνα.

Παίξτε το παιχνίδι Blacklight Retribution Θα πληρούν τους ακόλουθους χαρακτήρες:

1. Grendel χαρακτηρίζεται ένα τεράστιο οπλοστάσιο των όπλων , συμπεριλαμβανομένων τρεις θάνατοι και ένα [ _19_] επισημαίνουν καταστροφική εξοπλισμού. Έχει επίσης βαριά πανοπλία . Απολαύστε όλες τις δυνατότητες, μπορείτε να Grendel μόνο την τριακοστή επίπεδο.

2. Μ. Παρέχει καλή προστασία με την ακριβή όπλων κοντά και μακριά σειρά. Ένα τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά MARS είναι εξαιρετικά υψηλό πανοπλία του που παρέχει 25% μείωση της βλάβης. Άρης έχει επίσης κατά μέσο όρο και την αντοχή δρομική ταχύτητα , αλλά η υψηλή ισχύς πανοπλία.

3. Viper είναι ακόμα ο γρηγορότερος και πιο ευέλικτη ήρωα. Έχουν μια ποικιλία από όπλα στενό αγώνα. Viper είναι ο πρώτος ήρωας , η οποία θα κυκλοφορήσει με melee όπλα ως πρότυπο.

4. Η Δούκισσα είναι ένα εξειδικευμένο ελεύθερος σκοπευτής όλες τις καταστάσεις μάχης. Είναι εξοπλισμένο με ένα τουφέκι και μια εμπρηστική περίστροφο, το οποίο μπορεί να φέρει τον εχθρό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δούκισσα θυσίασε το αριστερό της χέρι για ένα ρομποτικό βραχίονα.

5. Διάκονος - με χρήστη σφράγιση βραχίονα που μπορεί να χειριστεί ακρίβεια , ακόμη και στην επικίνδυνων στο χώρο εργασίας. Έχει μια εντελώς μοναδική εμφάνιση από οποιοδήποτε άλλα παράγοντα στο παιχνίδι.

6. Γ. Καραλής - με την κωδική ονομασία "Lilith" - ένας έμπειρος πιλότος. Σκοπός του είναι η μάχη, και έχει τρεις χειροβομβίδες υποστήριξης. Lilith είναι πολύ βαρύ πλήγμα και μετά είναι δύσκολο να επιβιώσουν.

7. Περίπου το Corner. Είναι πάντα σε επιφυλακή και μπορεί να οδηγήσει κάθε εχθρό σε μια παγίδα.

8. Β. Hinds - αυτό το γιατρό. Κινείται με μεγάλη ταχύτητα και μπορεί να αυξήσει υγεία, αλλά στερείται πανοπλία. Χρήσεις θεραπεία ατόμων και το τουφέκι.

9. J. Haussen - αυτό ελεύθερος σκοπευτής που έχει καλή αντοχή.

10. A. Hernandez - έχει υψηλή υγεία και την πανοπλία από ταχύτητα. Χρήσεις για την επούλωση έγχυσης και την καταπολέμηση της - καραμπίνα .

11. Μ. Akimoto - Pilot φοράει ένα κοστούμι και έναν ειδικό πρώτης τάξεως.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Blacklight Retribution θα αλλάξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Όλα αυτά γίνονται μόνο μετά από αίτημά σας.

Εδώ, Blacklight Retribution σε απευθείας σύνδεση, θα δείτε σκληρές μάχες, αλλά απίστευτα μεγάλη γραφικά, επειδή φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό.

Το παιχνίδι έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να δείτε τον εχθρό μέσα από έναν τοίχο.

Παίξτε το παιχνίδι Blacklight Retribution δωρεάν, να πάρει περάσει από τη μέγιστη απόλαυση της αποστολής.

Καλή τύχη στο παιχνίδι Blacklight Retribution!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more