Σελιδοδείκτες

Μαύρη σφαίρα

Εναλλακτικές ονομασίες: Μαύρο Σφαίρα, Μαύρη Σφαίρα

μαύρο παιχνίδι Bullet από στρατιώτη σε έφορο.

The Black Bullet παιχνίδι θα προσελκύσει όλους τους εραστές όπλων, τακτικές μάχες και επιβίωση κάτω από χαλάζι σφαίρες. Το shooter πολλαπλών παικτών τρέχει απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης και δεν απαιτεί τη λήψη του προγράμματος-πελάτη, παρόλα αυτά, έχει πολύ όμορφα, σαφώς επισημασμένα γραφικά και εξαιρετικά ειδικά εφέ.

Game γεγονότα που οι παίκτες βλέπουν από το πρώτο άτομο, δίνει πραγματικότητα σε αυτό που συμβαίνει στην οθόνη του υπολογιστή και η θαυμάσια φωνητική δράση όλων των ενεργειών και πυροβολισμών που πραγματικά φέρνει στον εικονικό κόσμο. Ως εκ τούτου, η πλοκή σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι, εδώ όλα είναι μόνο η επιλογή της πλευράς της σύγκρουσης και μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να πολεμήσετε το βάπτισμα. Υπάρχουν πέντε τρόποι παιχνιδιού στο Black Bullet, το παιχνίδι θα ξεκινήσει με μια μικρή προπόνηση, όπου οι άπειροι χρήστες θα εξοικειωθούν με τη διαχείριση χαρακτήρων και τις βασικές λειτουργίες του μενού, δίνονται περαιτέρω ενέργειες στον παίκτη, μπορεί να:

  • Γίνετε μέλος της συμμαχίας και μάθετε μάχες ομάδων σε μάχες μεταξύ διαφορετικών ομάδων,
  • Για να συμμετάσχετε στην επίθεση προσπαθώντας να απελευθερώσετε στρατηγικά αντικείμενα από τις δυνάμεις του εχθρού,
  • Ανεξάρτητη είσοδος στο πεδίο της μάχης σε ελεύθερη λειτουργία και να κερδίσετε την εμπειρία της μάχης καταστρέφοντας τον εχθρό
  • Ο τρόπος ανταγωνισμού περιλαμβάνει κάτι σαν ένα αιματηρό άθλημα, διαθέσιμο σε οποιοδήποτε επίπεδο.
  • Κάθε μέρα ανοίγει ένας τρόπος σκάλας, όπου οι παίκτες μπορούν να εισέλθουν σε αγώνα βαθμολόγησης.
Το παιχνίδι Black Bullet

Play είναι μια πραγματική δοκιμασία για τα άτομα που αναζητούν συγκίνηση, ο ήρωάς τους θα ξεκινήσει τον τρόπο του ως απλός στρατιώτης με τις χαμηλότερες επιδόσεις και εξοπλισμό και μπορεί να τελειώσει πλήρως οπλισμένος με τον βαθμό στρατάρχη στο εκατοστό επίπεδο άντλησης χαρακτήρων.

Πρότητες του παιχνιδιού Black Bullet.

Το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές, παρά το γεγονός ότι δημοσιεύθηκε όχι πολύ καιρό πριν. Περισσότεροι από 100 χιλιάδες χρήστες έχουν ήδη επιλέξει το μονοπάτι του γενναίου πολεμιστή, γεγονός που καθιστά το παιχνίδι πολύ πιο ενδιαφέρον, αφού μπορείτε να ενώσετε και να αγωνιστείτε με πραγματικούς ανθρώπους και όχι με bots που γράφουν οι συγγραφείς. Η εγγραφή στο Black Bullet είναι απαραίτητη διαδικασία, αλλά δεν διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να αποθηκεύονται όλα τα επιτεύγματα και τα επιτεύγματα για τον παίκτη σε κάθε είσοδο.

Εκτός από τους διάφορους τρόπους, υπάρχουν πολλοί τόποι μάχης στο παιχνίδι, περισσότεροι από τριάντα από αυτούς. Κάθε κάρτα απαιτεί έναν παίκτη ή μια ομάδα διαφορετικών τακτικών, κάπου καλύτερα να κατακλύζεται ο εχθρός και να τον δελεάσει σε μια θανατηφόρα παγίδα. Σε άλλο χάρτη, η πιο σωστή στρατηγική θα είναι να κρυφτεί από τα μάτια με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και πρώτα να καταστρέψει την πλειοψηφία των εχθρών από ένα μυστικό κρησφύγετο, προκειμένου να εισέλθει στην ανοιχτή μάχη, αλλάζοντας το σιωπηλό όπλο σε μια γρήγορη φωτιά μηχανή. Οι τοποθεσίες είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, υπάρχει ένας ανοικτός χώρος, εγκαταλελειμμένες αποθήκες και κλειστές αποθήκες με στενούς διαδρόμους, όπου η ομάδα δεν ταιριάζει.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και εμπειρίες παιχνιδιού με πολλούς τρόπους, στο Black Bullet μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή στην εταιρεία φίλων απλά επιλέγοντας μια κάρτα, λειτουργία και μάχη ή μπορείτε να ολοκληρώσετε εργασίες από προγραμματιστές, περιορισμένη, για τους παίκτες που τους αποδίδουν πολύτιμα έπαθλα, εργαλεία τυχερών παιχνιδιών, εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και ισχυρά όπλα.

Παρεμπιπτόντως, στο iPlayer Black Bullet, η επιλογή των όπλων είναι πολύ διαφορετική, τα πιστόλια διαφόρων εμπορικών σημάτων, τα ελεύθερα σκοπευτικά και τα τουφέκια, τα τουφέκια με διαφορετική θανατηφόρα δύναμη και ο αριθμός των κασετών στο κάτοχο, οι χειροβομβίδες. Για όλα τα πυροβόλα όπλα χρειάζονται κασέτες, τα μαχαίρια δεν απαιτούν σφαίρες και δεν δημιουργούν θόρυβο, οπότε δεν πρέπει να παραμεληθούν στο οπλοστάσιο τους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more