Σελιδοδείκτες

Heroes Μάχη

Εναλλακτικές ονομασίες: Heroes Μάχη

Μάχη Heroes - δωρεάν online παιχνίδι φυλλομετρητή. Ήρωες παιχνίδι μάχης που αναπτύχθηκε από σαλιγκάρι παιχνίδι, και να επενδύσει σε αυτό όλη τη δύναμη και την ψυχή του κάθε κόμματος. Εδώ θα εφαρμόσει τον εαυτό σας ως ήρωα, ενώ είναι αντιπροσωπευτικά της κάθε φυλής. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το παιχνίδι έχει ένα τέτοιο όνομα. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να αισθάνονται όλα από τον εαυτό σας.

Πριν περάσουμε στην πραγματική gameplay, σας προτείνουμε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο βίντεο Ήρωες μάχης και να το δείτε, και έχοντας διαβάσει μια άλλη κριτική που υποβλήθηκαν. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στο χώρο του ξενοδοχείου και δωρεάν λήψη Ηρώων Μάχης.

Αυτό είναι το πόσο γρήγορα θα διαβιβάζει στον κόσμο της φαντασίας. Οι ήρωες Battle παιχνίδι Θα παίξει για λογαριασμό του χαρακτήρα του αγώνα που έχετε επιλέξει. Και εδώ αντιπροσώπευαν μόνο τέσσερις

• Άτομα?

• Elves?

• Barbara?

• Necromancers.

Άνθρωποι - έχουν μέσο όρο παραμέτρους, αλλά έχουν ένα ισχυρό στρατό προχωρήσει. Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι έχουν τις καλύτερες και χρήσιμες δεξιότητες. Elaziya βασίλειό τους.

Elves - αναπτύξει τις δεξιότητες και την ταχύτητα επίθεσης. αφού ορισμένα όπλα μπορούν να εκπαιδευτούν στη χρήση τους από αυτό. Συνιστούν κρατική Welling.

Barbara - εκπρόσωποι σωματικά ισχυρότερη φυλή. Ήρωες έχουν την υψηλότερη βιωσιμότητα και την επίθεση. Προηγουμένως, οι άνθρωποι ήταν σύμμαχοι. Τώρα, ένα ξεχωριστό κράτος.

Necromancers - εκπρόσωποι των ζόμπι, οι μεγαλύτεροι μάγοι. Εκπρόσωποι φθηνά και έχουν μεγάλα αποθέματα της υγείας, και να έχουν άριστη γνώση της επίθεσης. Κάθε μέρα πρέπει νωπών κρεάτων - επίθεση ανθρώπους.

Μετά την επιλογή ενός χαρακτήρα, δεν έχει σημασία τι φυλή που ανήκει, μπορείτε αναμόρφωση επιλεγμένα κλειδαριά σας. Στο μέλλον, αυτό είναι το σπίτι σας, το κάστρο και το πιο σημαντικό μέρος στο παιχνίδι. Θα πρέπει να προστατεύσει το κάστρο με όλα τα μέσα. Μέχρι θα κερδίσει τα άλλα φρούρια, και να αγαπάμε τους και ακόμα ξύπνιοι. Αλλά υπάρχει επίσης και το πιο σημαντικό κτίριο - Capitol - κατά την ανύψωση του επιπέδου, μπορείτε να βελτιώσετε άλλα κτίρια.

Επίσης, από την αρχή θα περάσετε αναζητήσεις τεστ για τους αρχάριους που έχουν ήδη για να σας δείξει την έννοια του παιχνιδιού. Και πληκτρολογώντας είναι μια μεγάλη εμπειρία, θα βρείτε την λύση σε μερικά πρόβλημα καθήκοντα, σίγουρα από την έναρξη του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να συλλέγουν σημαντικές τέσσερις τύπους των πόρων: ξύλο, μεταλλευμάτων, θείου και κρύσταλλα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα βρείτε μερικά σημεία στο χάρτη με μεγάλες καταθέσεις των πόρων. Και θα πρέπει να είναι συνεχώς στην κατοχή.

Μάχες να πραγματοποιηθεί σταδιακά, βήμα προς βήμα. Επίσης, έχει ένα αυτόματο μάχες λειτουργία. Διαρκεί περίπου 3 λεπτά - 4. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή τους ή απλά να ξεκουραστείτε.

Παίξτε Heroes Μάχη αρκετά διασκεδαστικό, ειδικά αν μην ξεχάσετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας. Και για να κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο φωτεινή και πιο συναρπαστικό.

Γραφικά στο παιχνίδι, αν και δεν είναι της υψηλότερης ποιότητας, αλλά μόνο προκαλεί θετικά συναισθήματα, την επιθυμία να μην παίξει. Ήχος καλή προσθήκη σε μια πλήρη εικόνα του παιχνιδιού

Game Battle Heroes Online σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε σαν ήρωας, αισθανθείτε τη δύναμη της οποίας είστε ικανοί. Έτσι βιάζεται να βυθίσει στον κόσμο του παιχνιδιού Heroes μάχη.

Χρόνια παίζετε!

 

Heroes Μάχη