Σελιδοδείκτες

BiteFight

Εναλλακτικές ονομασίες: BiteFight 1. Κομητεία

BiteFight online - είναι ένα δωρεάν παιχνίδι ρόλων προγράμματος περιήγησης που σχετίζεται με το είδος της PTG (χρόνος Περίοδος Games), δηλαδή, το παιχνίδι μπορεί να κλείσει και να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, και όλες τις δράσεις του χαρακτήρα θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Συνδεδεμένοι BiteFight παιχνίδι, μιλάει για την αιώνια αντιπαράθεση μεταξύ βαμπίρ και λυκάνθρωπους.

BiteFight online παιχνίδι δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση πελάτη και τα διαθέσιμα παιχνίδια σχεδόν σε κάθε browser.

Για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι για να εγγραφείτε BiteFight: στην αρχική σελίδα κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" για την επόμενη σελίδα, επιλέξτε για τον εαυτό σας έναν από τους αγώνες (Βρικόλακες Λυκάνθρωποι ή, που μαζί δεν διαφέρουν πολύ, εκτός από τόσο στην εμφάνιση όσο και το εικονίδιο αγώνα παραγόμενων τροφίμων). Στη συνέχεια, εισάγετε στο πεδία της εγγραφής για nick (όνομα), τον κωδικό πρόσβασης και το e-mail σας. Στη συνέχεια, συμφωνείτε με τους όρους της υπηρεσίας και την προστασία των πληροφοριών και ότι BiteFight Εγγραφή έχει τελειώσει, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε.

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση", μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο προφίλ σας (επιλέξτε το φύλο και να προσαρμόσετε την εμφάνιση), κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία, οι βελτιώσεις μάχης, να αποκτήσουν το ταλέντο.

Κάθε χαρακτήρας έχει ορισμένες ικανότητες: δύναμη, άμυνα, ευκινησία, αντοχή, Charisma, την εμπειρία και τη ζωτικότητα. Εκτός από τις ικανότητες, υπάρχουν οκτώ πτυχές που περιγράφουν τη φύση του χαρακτήρα: Ο άνθρωπος, Γνώση, Παραγγελία, Nature, Θηρίο, την καταστροφή, το χάος και την αποσύνθεση.

BiteFight online παιχνίδι έχει λεγόμενες περιοχές - είναι κρυστάλλινες σφαίρες, το οποίο μπορεί να βελτιώσει προσωρινά πράγματα. Επίδραση ενεργεί σε κάθε κομμάτι του εξοπλισμού, αλλά αν αλλάξετε τα όπλα κατά τη διάρκεια της σφαίρας δράσης, το αποτέλεσμα θα λειτουργούν με το νέο όπλο. Με τη βοήθεια του μερικές περιοχές μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ταλέντο.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορεί να bitefight με την αγορά ενός premium λογαριασμό (κατάσταση Lord of Shadows). Λόγω αυτής της κατάστασης:

1) Δεν θα υπάρξει τρίτων διαφημιστικά μέσα?

2) Για την ενεργοποίηση, θα λάβετε μια ημερήσια αμοιβή χρυσό?

3) δύο φορές την αναγέννηση των σημείων δράσης?

4) 50% περισσότερους πόντους δράσης?

5) Σύνθετη Αναζήτηση αντιπάλους?

6) Στατιστικά κυνήγι?

7) Επιπλέον φίλτρο 100% αποκατάσταση της υγείας?

8) Μεμονωμένες εικόνες των χαρακτήρων (για να αλλάξετε το φύλο τους, το χρώμα του δέρματος και των ματιών, καθώς και πολλοί άλλοι. κλπ. )

9) 5 επιπλέον φακέλους για τα μηνύματά του συστήματός σας.

Παίξτε BiteFight διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε το νόμισμα του παιχνιδιού: χρυσό (βασικό νόμισμα) και ignitsit / κρυστάλλων (πρόσθετο νόμισμα για αυτό, από τον τρόπο, μπορείτε να αγοράσετε το καθεστώς του Lord of Shadows, 14 days/15 ignitsita). Ignitsity μπορεί να αγοραστεί για την «πραγματική».

Αν έχετε την θέληση να αλλάξετε την κούρσα του αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των Stone μετενσάρκωσης (αφήσει αυτόματα clan σας, και αν είστε ο δημιουργός της φυλής, θα πρέπει να απορριφθεί). Αγοράστε αυτή η πέτρα μπορεί να ignitsitov 50.

Όλες οι δράσεις, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα να συμβεί στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τα παιχνίδι ειδικά πλαίσια κειμένου. Οι παίκτες δεν επηρεάζουν την πορεία των γεγονότων στο παιχνίδι, όλα τα αποτελέσματα υπολογίζονται αυτόματα και εμφανίζονται στην οθόνη.

Για την παραγωγή των τροφίμων και του χρυσού (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άντληση ικανότητες και να βελτιώσουν τη φωλιά τους), θα χρειαστεί να πάει για κυνήγι

Manhunt - εδώ θα πρέπει να τρέχει γύρω από την έρευνα για τους ανθρώπους για να πάρει την επιθυμητή εμπειρία, εξόρυξη χρυσού και?

Κυνήγι για το αντίθετο αγώνα - εδώ θα πρέπει να επιτεθούν στους παίκτες στην αντίθετη αγώνα, όπου ο νικητής πάρει το χρυσό και την εμπειρία, και για την απώλεια - μόνο χάνουν το χρυσό.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση BiteFight, κερδίζοντας νόμισμα του παιχνιδιού απαραίτητα πράγματα και δεξιότητες που μπορεί να είναι σε τέτοια σημεία

Νεκροταφείο - Μπορείτε να στείλετε τον χαρακτήρα σας να εργαστούν για την ώρα 1-8 ώρες για το χρυσό και την εμπειρία

Cave - εδώ μπορείτε να καταπολεμήσει τους δαίμονες, 10 - 30 λεπτά (με premium λογαριασμός - 5-15 λεπτά), το οποίο αφαιρείται από το κυνήγι του χρόνου

Αγορά - εδώ μπορείτε να βάλετε τα πράγματα τους για πώληση και τα αγοράζουν από άλλους παίκτες (αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μεταφέρετε πράγματα στο παιχνίδι). Για την προσφορά προς πώληση θέλουν να πληρώσουν ένα μικρό χρυσό

Ταβέρνα - εδώ μπορείτε να πάρετε την αναζήτηση, ένα από τα 4 επίπεδα (εύκολη, μέτρια, δύσκολη και εμπειρογνωμόνων).

BiteFight Game 1. Ο νομός έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα: μπορείτε να παίξετε σε BiteFight επικοινωνώντας με άλλους παίκτες που χρησιμοποιούν το φόρουμ, αλλά αν θέλετε να επεκτείνετε τις δυνατότητές τους, μπορείτε να μπείτε σε μία ομάδα ή να δημιουργήσετε το δικό σας.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι είναι άξια προσοχής και BiteFight εγγραφής θα ανοίξει τις πόρτες στον κόσμο της!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more