Σελιδοδείκτες

Bioshock Άπειρο

Εναλλακτικές ονομασίες: Bioshock Άπειρο, bioshok

Game Bioshock Infinity είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στον υπολογιστή. Οι δράσεις σε αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο πρόσωπο. Είναι σχεδιασμένο με στοιχεία της επιστημονικής φαντασίας και steampunk.

Κατεβάστε το Bioshock Infinity μπορείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, διαχειριστές της ιστοσελίδας εφαρμογής προ της κοινοποίησης. Κατεβάστε το Bioshock Άπειρο μπορεί μόνο ενήλικα άτομα που ζουν σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη μας.

Μπορείτε να δείτε το pro παιχνίδι Bioshock Άπειρο βίντεο online παιχνίδια. Στο βίντεο μπορείτε να γνωριστείτε με όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: χαρακτήρες, το gameplay, και άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το παιχνίδι.

Το παιχνίδι Bioshock Άπειρο Μπορείτε να παίξετε τους ακόλουθους χαρακτήρες:

1. Booker DeWitt είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Κοιτάζει 38 χρόνια Μηδέν, λευκό αρσενικό. Από μόνη της δεν είναι ένα κοινωνικό χαρακτήρα. Είναι εκπροσωπείται σε ένα τατουάζ στο χέρι - ένα σύμβολο «AD». Τα αρχικά της αγαπημένης του κόρης. Αυτός πρέπει να πληρώσει όλα τα χρέη τα τυχερά παιχνίδια. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να στείλει στην Κολομβία, προκειμένου να βρει ένα μυστηριώδες κορίτσι, του οποίου το όνομα ήταν Elizabeth.

2. Elizabeth - αυτό είναι ένα κορίτσι είκοσι. Έχει υπερφυσικές ικανότητες. Απήχθη και φυλακίστηκε σε έναν πύργο "Lamb" στην Κολομβία. Elizabeth προστατεύει ειδικό μηχάνημα φτερωτό Nightingale. Αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα τα πάντα γύρω, επειδή για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή μου πέρασε κλειδωμένο. Elizabeth είναι ένα πολύ καλά διαβάσετε γυναίκα. Το όνειρό της - πρόκειται για το Παρίσι. Στο τέλος, μαθαίνει ότι είναι η κόρη του Booker.

3. Zachary Hale Comstock είναι ένας ανταγωνιστής του παιχνιδιού. Είναι ο ιδρυτής και αυτοαποκαλούμενος ηγέτης της όμορφης Κολούμπια. Το παρατσούκλι του - ένας προφήτης. Στο τέλος, σκοτώνει τον πρωταγωνιστή.

4. Nightingale - αυτό είναι 30 - πόδι κινητά κλιματιστικά μηχανικό birdlike μηχάνημα. Προστατεύει Elizabeth. Nightingale φτάνει μόνο όταν ακούει μια ειδική μελωδία του φλάουτου. Ως αποτέλεσμα, Nightingale πεθαίνει, ο ακριβής χρόνος και ο τόπος δεν είναι γνωστή.

5. Daisy Fitzroy είναι ένα σκούρο δέρμα αμερικανικό παιχνίδι. Είναι ο ηγέτης της οργάνωσης ανταρτών «Φωνή του Λαού». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, απαιτεί τον πρωταγωνιστή να τους παρέχει όπλα, και σε αντάλλαγμα να πάρει το αερόπλοιο. Της Ελισάβετ σκοτώνει.

6. Cornelius Slate είναι ένας χαρακτήρας οικόπεδο. Προηγουμένως, υπηρέτησε με τον κύριο χαρακτήρα. Τώρα καταζητείται για την εξουσία προκάλεσε την εξέγερση. Όπως σχεδιάστηκε από τον κύριο χαρακτήρα στο παιχνίδι, θα τον υποχρεώσουν ένα πράγμα. Στο τέλος έπρεπε να αποφασίσει: να αφήσει Cornelius ζωντανά ή σκοτώνονται.

7. Ιερεμίας Fink είναι ένας από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους της Κολομβίας. Ήταν ο ιδρυτής της "Finca Εργοστάσιο». Daisy Fitzroy τον πυροβόλησε κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.

8. Robert και Rosalind Lutece - είναι δύο πολύ μυστηριώδης χαρακτήρας. Οργάνωσαν μια επίσκεψη στην πόλη του DeWitt.

Game Bioshock Άπειρο έχει ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών παζλ και ενδιαφέροντα γεγονότα:

- Μπορείτε να βρείτε επιπλέον στοιχεία?

- Ο πρωταγωνιστής κάνει 122 φορές όσο Elizabeth?

- Κρυφό σύνολο των κασετών.

Στο παιχνίδι Bioshock Άπειρο pc, θα μάθετε πώς θα πρέπει να είναι πολυμήχανοι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more