Σελιδοδείκτες

BioShock

Εναλλακτικές ονομασίες: BioShock

Παιχνίδι BioShock - έργο κατά 2K Boston , το οποίο είναι ένα first-person shooter με RPG στοιχεία. Οι χρήστες πρέπει να πάμε πίσω στο φανταστικό κόσμο και να βυθίσει σε συναρπαστικές περιπέτειες. Το οικόπεδο αφηγείται την ιστορία της ανάπτυξης των στιγμιαίων και όχι λιγότερο ταχεία πτώση εκπληκτικά υποβρύχια πόλη Rapture. Ο δημιουργός του ήθελε να συγκεντρώσει κάτω από τη σημαία μοναδικές προσωπικότητες του, τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που αξίζουν να ζήσουν σε μια ελεύθερη κοινωνία. Σύμφωνα με το σχέδιο φιλόδοξο εκατομμυριούχος Andrew Ryan και αυτό το μοναδικό βιότοπο για τους άνδρες της ιδιοφυΐας ήταν να είναι ένα νέο είδος της κοινωνίας στην κυριολεξία. Ryan πίστευαν ότι ανίκανοι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση σε μια τέτοια θαυμάσια γωνιά του πυθμένα του ωκεανού. Και όπως με την πρώτη όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, Nutty επιχειρηματίας κατάφερε να δημιουργήσει το επιθυμητό ειδύλλιο. Αλλά πολύ σύντομα τα πρώτα προβλήματα που εμφανίστηκαν. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο το γεγονός ότι σε μια ιδανική κοινωνία, κανείς δεν φάνηκε να μαγειρέψουν ένα γεύμα, να επιδίδονται σε εργασίες επισκευής, καθαρισμού και τη φροντίδα των άλλων ανάγκες του νοικοκυριού. Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση της μαύρης αγοράς. Η απαγόρευση της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο γίνεται μόνο το πρόβλημα χειρότερο. Εδώ παρενέβη επίσης υπόθεση που οδήγησε στην τελική πτώση της ουτοπίας. Ανακάλυψη μιας ουσίας που ονομάζεται ADAM γίνεται μοιραία στιγμή. Ουσία που παράγεται από τα μαλάκια, όπως έμαθε γερμανικά γενετιστής Brigid Τενενμπάουμ, μπορεί να δώσει στους ανθρώπους την υπεράνθρωπη δύναμη. Επιθυμία για τη δική αυτής της ουσίας οδηγεί σε μια κοινωνία διασπασμένη. Τώρα, ακόμη και ο δημιουργός της πόλης εγκατέλειψε την ιδέα να υποστηρίξει πληγή πριν νόμους. Απληστία δυσκολεύει το μυαλό, επειδή η παραγωγή ενός σκευάσματος που περιέχει μία πολύτιμη ουσία φέρνει μυθικά κέρδη! Τι σημαίνουν όλα αυτά οδηγούν; Μάθετε γι 'αυτό και θα είναι σε θέση να παρέμβει σε ό, τι συμβαίνει, ο καθένας ο οποίος έλυσε κατεβάσετε BioShock.

Τρέξτε στην οθόνη σας βίντεο BioShock, θα εμφανιστεί στον κόσμο του παιχνιδιού, όπως Τζακ, ο οποίος είναι ο μόνος επιζών της συντριβής του αεροσκάφους των επιβατών. Jack πέφτει κατά λάθος στον υποβρύχιο κόσμο και εδώ σε επαφή μαζί του έρχεται ένας άνδρας με το όνομα Άτλας - ο αρχηγός της Αντίστασης. Atlas κεφάλια αυτών που τόλμησαν να πολεμήσουν ενάντια στην εξουσία του Ryan και τώρα είναι έτοιμο να βοηθήσει Jack συνηθίσουν σε αυτόν τον κόσμο, περιμένοντας για μια ένδειξη της συμμετοχής ευγνωμοσύνη νεοφερμένος σε αυτές τις ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να εκδικηθεί την ξεδιάντροπη διοργανώτρια πόλη. Jack μαθαίνει την απίστευτη ιστορία του Αδάμ και της ουσίας για το πώς μια Frank Fontaine καθιερωμένη εταιρεία που ασχολείται με την ανάπτυξη μιας σειράς από γενετικές τροποποιήσεις που ονομάζεται "πλασμίδια." Η χρήση αυτών των ουσιών έχει πληθυσμό ανεπανόρθωτες συνέπειες. Όχι μόνο ότι τα προϊόντα αυτά περιέχουν την ανωτέρω ADAM, έτσι ώστε να είναι ακόμη ακαταμάχητη εξάρτηση από αιτία. Η ανάγκη για περισσότερα από τα ναρκωτικά αυξάνεται κάθε μέρα και μετά την αποφοίτησή Brigid Tenenbaum έμαθε ένα ζουμερό λεπτομέρεια. Αν βάλετε το μαλάκιο στο ανθρώπινο σώμα, αρχίζει να παράγει 10-20 φορές πιο πολύτιμη ουσία. Και όπως απαιτείται για μια τέτοια λειτουργία του σώματος, άποροι, ανήμπορος ορφανά Frank Fontaine έκανε φιλοξενεί οστρακοειδή που έχουν γίνει εμφυτεύεται στην κοιλιακή κοιλότητα κορίτσια. Έχοντας μάθει όλα αυτά, ο Jack αντιμετωπίζει το εξής δίλημμα: να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ανθρωπότητας μικρή αδελφή ή να τους σκοτώσει, έτσι εξόρυξη ADAM ατυχές. Από την απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί τελικά από τη λήξη του αγώνα.

Φυσικά, έχετε ένα λογικό ερώτημα που τίθεται είναι παίξει BioShock; Έτσι, δυο λόγια για το gameplay. Θα είναι, όπως ο Jack ταξιδεύουν σε περιοχές, και στη συνέχεια να αγωνίζονται για να αποκρούσουν ένα εχθρικό πληθυσμό. Όταν ήταν όλη η ιστορία του Αδάμ, πολλοί χωρικοί στο κάτω μέρος Ατλαντικού μεταλλαγμένα. Είναι με αυτές τις μεταλλάξεις έχει να καταπολεμήσει τον κύριο χαρακτήρα. Επίσης, το παιχνίδι περιλαμβάνει τη συλλογή bioshoke όπλα κιτ και πλασμίδια. Χωρίς αφιερωμένη πόρους για να επιβιώσει είναι απλά αδύνατο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τον χαρακτήρα σας. Εκείνοι που λαμβάνουν BioShock pc download, θα πρέπει να γνωρίζετε ένα πράγμα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρία επίπεδα δυσκολίας, δηλαδή, εύκολο, μέσης και σκληρά. Διαφέρουν ως προς το ότι αυξάνει την ευπάθεια του ήρωα, και οι αντίπαλοι είναι όλο και ισχυρότερη. Γι 'αυτό πληρώνει για να είναι προετοιμασμένοι για κάποιες δυσκολίες. Αλλά, όπως είναι ενδιαφέρον να περάσει από όλες τις δοκιμές και να επιτευχθεί η επιθυμητή! Από τη στιγμή που επιλέξατε να κατεβάσετε Bioshock, μην διστάσετε ένα λεπτό παραπάνω. Λυπηθείτε η επιλογή αυτή δεν είναι απαραίτητη, επειδή το παιχνίδι θα φέρει πολλές συναρπαστικές αναψυχής και πλούσια συναισθήματα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more