Σελιδοδείκτες

Battlefield 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Battlefield 3

Battlefield Παιχνίδι 3 είναι ένα συναρπαστικό online παιχνίδι στον υπολογιστή. Παίξτε BF3 μπορείτε μόνο σε πρώτο πρόσωπο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Battlefield 3 παιχνίδι από τον κεντρικό χώρο. Batelfild 3 κατεβάσετε το παιχνίδι μπορεί μόνο ενήλικες χρήστες, δηλαδή, αυτοί που έχουν αυτή τη στιγμή μια πλήρη δεκαοκτώ χρόνια.

Πριν από την έναρξη της ένα συναρπαστικό παιχνίδι, θα πρέπει να δείτε για το Battlefield 3 βίντεο. Στο παιχνίδι βίντεο, μπορείτε να μάθετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον εαυτό σας: gameplay, τεχνικές χαρακτηρισμού και τάξεις.

Game 3 batelfild σας γνωρίσουν με όλες τους χαρακτήρες σας. Όλοι οι χαρακτήρες χωρίζονται σε τρεις ομάδες:

1. Πρωταγωνιστές. Αυτά περιλαμβάνουν: Henry "Μαύρο" Jonathan "Jono" Jennifer "Colby» και Ντμίτρι "Dima".

2. Ανταγωνιστές. Αυτά περιλαμβάνουν: Solomon, Farouk al-Bashir, Amir Kafarov.

3. Μικρά χαρακτήρες: David Montes, Captain Cole, Steve Campo, Christian Matkovic, Jack Chaffin, Vladimir Kamarivsky και Κυρίλλου.

Η batelfild παιχνίδι 3 μπορείτε να παίξετε με το να ενταχθεί μία από τις κατηγορίες:

1. Assault - ένας στρατιώτης που αγωνίζεται στην πρώτη γραμμή. Μπορεί, εκτός από τις μάχες να παρέχουν ιατρική βοήθεια σε άλλους στρατιώτες. Για να το κάνετε αυτό, έχει ένα κουτί πρώτων βοηθειών και απινιδωτή.

2. Μηχανικός - μια τάξη που εργάζεται συνεχώς με την τεχνολογία. Το κύριο έργο του μηχανικού είναι η εξόντωση των εχθρών και των συμμάχων των συνεργείων επισκευής. Επιπλέον, μπορεί να εκτονώσει εκρηκτικά εχθρό

3. Υποστήριξη. Αυτή είναι μια κατηγορία που μπορεί να βοηθήσει πυρομαχικά άλλους μαχητές. Υποστήριξη μπορεί να οριστεί εκρηκτικά, και να χρησιμοποιούν κονίαμα.

4. Εξερεύνηση - είναι ένας μαχητής που συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την εύρεση του εχθρού. Εξερεύνηση χρησιμοποιεί το σύστημα στόχευσης λέιζερ, και να δημιουργήσουν ένα κινητό hotspot για τη διάθεση ομάδα σας.

Το Battlefield 3 όπλα έχουν κάθε ταξικό χαρακτήρα:

1. Assault: τυφέκιο, κουτί πρώτων βοηθειών, απινιδωτές, AK-47

2. Μηχανικός: εκτοξευτές πυραύλων, οπλοπολυβόλα, καραμπίνες, RC ανιχνευτή.

3. Υποστήριξη: πολυβόλα διαφόρων τύπων.

4. Εξερεύνηση: τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών, αισθητήρα κίνησης.

Εκτός διαφορετικά όπλα έχουν όλες κοινούς τύπους των όπλων: καραμπίνες, πιστόλια, όπλα, η οποία ανήκει σε μια κατηγορία PDW.

Σε παιχνίδι BF3 θα συναντήσετε τους ακόλουθους τύπους οχημάτων:

1. Reconnaissance ελικόπτερα

2. Jets.

3. Υποστήριξη αεροπλάνο.

4. Στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη.

5. Οχήματα μάχης πεζικού.

6. Μαχητικά ελικόπτερα.

7. Δεξαμενές.

8. Δεξαμενή τους καταστροφείς.

9. Αντιαεροπορικά όπλα.

10. Κινητό πυροβολικό.

11. Μεταφορές:

- Θωρακισμένα αυτοκίνητα.

- Ανοικτή αυτοκίνητα.

- Boat RHIB.

- Αμφίβιο όχημα.

- Μεταφορές ελικόπτερα.

- Αυτο.

- Quad.

- Motocross ποδήλατο.

12. TOW

- Εγκατάσταση Αντιαεροπορικά.

- Εγκατάσταση Anti-tank.

Ξεκινήστε το παιχνίδι θα είναι στο Ιράκ. Θα πρέπει να εκτελέσετε ένα τεράστιο αριθμό των αποστολών, βόλτα με τα τρένα, να αποτρέψει την καταστροφή, και πολλά άλλα συναρπαστικά γεγονότα σας περιμένουν στο Battlefield 3.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more