Σελιδοδείκτες

Battlefield 2142

Εναλλακτικές ονομασίες: Battlefield 2142

Battlefield Game 2142 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στον υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί στο στυλ shooter. Σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει το πρώτο πρόσωπο.

Battlefield 2142 το παιχνίδι, μπορείτε να κατεβάσετε από το επίσημο site του παιχνιδιού, εάν έχετε ήδη εκπληρώσει δεκαοκτώ χρόνια. Ανήλικοι πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι είναι κλειστό. Batelfild 2142 το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι, σας συμβουλεύουμε να δείτε το βίντεο του Battlefield 2142. Σε αυτό θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

BF2142 παιχνίδι θα σας παρουσιάσουμε συναρπαστικές κατηγορίες χαρακτήρα τους:

 1. Sniper-σαμποτέρ. Αυτή η κατηγορία είναι μια επίθεση ελεύθερων σκοπευτών από πεζικού, καθώς επίσης και σε μια διαρκή δραστηριότητα σαμποτάζ. Έχει συσκευές για σαμποτάζ και τέλειο καμουφλάζ. Κροτίδες τους Μπορείτε να επισυνάψετε όλα τα είδη των επιφανειών, ανατινάξεις διαφορετικές τεχνικές και ειδικές ενότητες εντολών. Χρησιμοποιώντας συγκάλυψης μπορεί να γίνει αόρατος κατά 90%. Μπορείτε να το δείτε μόνο στην περιοχή.
 2. Assault. Η κατηγορία αυτή μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε απόσταση. Μάχεται πολύ καλά σε διαφορετικές αποστάσεις. Μπροστά φέρει επίσης ευθύνες γιατρό τομέα. Με τη βοήθεια ενός απινιδωτή, μπορεί να αναβιώσει γρήγορα συμμάχους των τραυματιών και να σκοτώσει τους στρατιώτες του εχθρού, μόνο σε πολύ κοντινή απόσταση.
 3. Μηχανικός. Η κατηγορία αυτή μπορεί να αγωνιστεί με την τεχνική, καθώς και εναντίον της. Αυτή η τάξη επισκευές από την ποικιλία των τεχνικών μάχης, βάζει νάρκες στο πεδίο της μάχης, και πραγματοποιεί την αποναρκοθέτηση. Ειδικές συμπληρωματικές συσκευές ανήκουν στον μηχανικό και έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξει την τεχνολογία.
 4. Fighter υποστήριξης. Η κατηγορία αυτή ασχολείται κυρίως με δίσκο πυρομαχικά και τις θέσεις της άμυνας. Υποστήριξη μαχητής για την ανάπτυξη αυτόματη προστατευτική πυργίσκος και μπορεί να ακινητοποιήσει τα οχήματα και αυτόματη πυργίσκο. Επίσης, έχει άλλα ειδικά στοιχεία για να στηρίξει στη μάχη.

Σε παιχνίδι Battlefield 2142 όπλα έχουν όλες τις τάξεις. Με ορισμένους τύπους των όπλων που μπορείτε να ανακαλύψετε σε αυτή την έκθεση:

 1. Sniper-σαμποτέρ: τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, Lambert (με αυτόματη καραμπίνα) και ευέλικτο όπλο.
 2. Assault: τυφέκιο, πιστόλι, κυνηγετικό όπλο και ρόκα underbarrel εκτοξευτή χειροβομβίδων.
 3. Μηχανικός: αντιαρματικά και αντιαεροπορικά εκτοξευτή ρουκετών, αντιαρματικά όπλο "pilum" προσγείωση και ένα οπλοπολυβόλο.
 4. Fighter υποστήριξη: δύο πιστόλια, ένα κυνηγετικό όπλο και μια καθολική όπλο.

Επιπλέον, κάθε χαρακτήρας μπορεί να ελέγξει τον τρόπο την τεχνική του και την τεχνική των αντιπάλων τους.

Το 2142 το παιχνίδι batelfild παίξετε θα σας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη τεχνική:

 1. Τα SUV - μπορεί να είναι έως και 3 άτομα: ο οδηγός, πυροβολητής και ένας επιβάτης. Δεν έχει καμία πανοπλία.
 2. Πολεμικές tiltrotor - αυτό το διπλό συσκευές. Θα τοποθετηθεί εκτοξευτές πυραύλων.
 3. Tiltrotor Μεταφορές - αποτελείται από 7 άτομα. Προστατεύονται από πολυβόλα.
 4. Θωρακισμένα. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Χρησιμοποιήστε τα όπλα να πολεμήσει.
 5. Καταπολέμηση ρομπότ. Ταιριάζουν δύο άτομα. Οπλισμένοι με εκτοξευτές πυραύλων, όπλα και άλλα όπλα.

Game batelfild 2142 αυτό το φανταστικό μάχες και την τεχνολογία.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more