Σελιδοδείκτες

Battlefield 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Battlefield 2, Battlefield 2, BF, BF

Παιχνίδι Battlefield 2 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τακτικής δικτύου. Αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει, επίσης, ένα παιχνίδι που παίζουν ρόλο-και τα στοιχεία της στρατηγικής.

Battlefield 2 παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε από το επίσημο site του παιχνιδιού, αν έχετε μια πλήρη δεκαοκτώ χρόνια. Κατεβάστε το BF2 μπορείτε μόνο μετά την προ-υποβάλετε το αίτημά σας.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο του Battlefield 2, στην οποία θα είναι πλήρως εξοικειωμένοι με όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: gameplay, μαθήματα στο παιχνίδι και άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Στο Battlefield 2 παιχνίδι μπορείτε να παίξετε τις ακόλουθες κατηγορίες στο παιχνίδι:

1. Saboteur. Αυτή η κατηγορία είναι εύκολο. Ειδικεύεται κυρίως σε ανατρεπτικές ενέργειες πίσω από τις εχθρικές γραμμές, για παράδειγμα, η έκρηξη των στρατηγικών εγκαταστάσεων. Για το σκοπό αυτό, πέντε καθολική ελεγχόμενες χρεώσεις. Τα τέλη αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τεθωρακισμένων οχημάτων.

2. Sniper. Είναι επίσης πολύ εύκολο τάξη. Για αυτή την κατηγορία ο κύριος στόχος είναι η εξόντωση του πεζικού του εχθρού σε μεγάλες αποστάσεις.

3. Assault. Αυτή η κατηγορία είναι βαριά. Assault είναι πολύ κατάλληλη για τη διεξαγωγή μάχες με τον εχθρό πεζικού σε διαφορετικές αποστάσεις.

4. Υποστήριξη. Αυτή η κατηγορία είναι βαριά. Κύριος στόχος της είναι να καλύψει τις Συμμάχων από τη βαριά πυρκαγιά από πολυβόλα, καθώς και την προσφορά τους με τα πυρομαχικά.

5. Τεχνικές. Αυτή η κατηγορία είναι ένα από τους πνεύμονες. Τεχνικοί ειδικεύονται σε εξοπλισμό (σε άμεση επαφή) και κατασκευές (γέφυρες και στρατηγικές αντικείμενα) επισκευή.

6. Medic. Κλάσης φως-βάρους είναι οι γιατροί. Η κατηγορία αυτή μπορεί να θεραπεύσει τραυματισμένους στρατιώτες.

7. Thrower. Η κατηγορία αυτή αναφέρεται σε μια σοβαρή τύπο. Εκτοξευτήρες χειροβομβίδων είναι, σε γενικές γραμμές, για να καταστρέψει τον εχθρό δεξαμενές σε μεγάλο εύρος.

Σε παιχνίδι Battlefield 2 όπλα δεν έχουν απολύτως σε κάθε τάξη

1. Saboteur: φιμώνονται πιστόλι, ένα μαχαίρι, ένα σύντομο καραμπίνα, χειροβομβίδες και εκρηκτικά.

2. Sniper: Ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι με σιγαστήρα, χειροβομβίδες και νάρκες.

3. Assault: τυφέκιο με εκτοξευτή χειροβομβίδων, ένα πιστόλι, ένα μαχαίρι και μια χειροβομβίδα καπνού.

4. Υποστήριξη: πολυβόλο, πιστόλι, μαχαίρι καθολική και χειροβομβίδες. Επιπλέον, η τάξη αυτή έχει μια σχεδόν άπειρη ποσότητα πυρομαχικών των διαφόρων τύπων όπλων.

5. Τεχνικός: ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι, ένα μοναδικό όπλο, χειροβομβίδες και αντιαρματικές νάρκες. Τεχνικός κατέχει το κλειδί με το οποίο μπορεί να εκτονώσει τα ορυχεία και επισκευή του εξοπλισμού.

6. Medic: τυφέκιο, ένα πιστόλι, ένα μαχαίρι, χειροβομβίδες. Medic έχει ένα κουτί πρώτων βοηθειών. Αυξάνει το επίπεδο της υγείας του χαρακτήρα σας και βοηθά τους άλλους χαρακτήρες. Επιπλέον έχει ένα απινιδωτή. Αυτή η συσκευή βοηθά τους πεθαίνουν συμμάχους, αλλά με αυτό μπορείτε να σκοτώσουν τους εχθρούς.

7. Ρίπτης: αντιαρματικά πυραυλικό σύστημα, καθώς και ένα πυροβόλο όπλο, υποπολυβόλο και ένα μαχαίρι.

Σε παιχνίδι Battlefield 2 pc μπορείτε να αλλάξετε τα όπλα σε ορισμένες κατηγορίες μάχης.

Παιχνίδι BF2 έχει ένα τεράστιο αριθμό των οχημάτων

1) Επίθεση ελικόπτερα.

2) μαχητικά-βομβαρδιστικά.

3) Fighters.

4) Τεθωρακισμένα.

5) μεταγωγικά ελικόπτερα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more