Σελιδοδείκτες

Battlefield 1942

Εναλλακτικές ονομασίες: Battlefield 1942

Battlefield Game 1942 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι λατρεία του υπολογιστή. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στο στυλ shooter δράσης και σε αυτό είναι σε πρώτο πρόσωπο.

Battlefield 1942 το παιχνίδι, μπορείτε να κατεβάσετε τα παιχνίδια για το PC σας από τον κεντρικό χώρο. BF1942 να κατεβάσετε μόνο ενήλικες χρήστες, αλλά για αυτό θα πρέπει να δώσει ένα προ-εφαρμογή.

Πριν από το παιχνίδι, σας συμβουλεύουμε να δείτε το pro παιχνίδι Battlefield 1942 βίντεο. Σε αυτό θα βρείτε τα πλήρη γραφικά του παιχνιδιού, το gameplay και άλλα χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το παιχνίδι Battlefield 1942 ανασκόπηση αποκαλύπτει τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: gameplay, τάξεις παιχνίδι και τεχνικές περιγραφής.

Batelfild Game 1942 θα σας παρουσιάσουμε τις τάξεις τους στο παιχνίδι:

 1. Sniper. Το κύριο όπλο - ένα τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών. Έχει επίσης ένα 3-χειροβομβίδες, μαχαίρι, κιάλια και μοναδικά, τα συμβατικά όπλο.
 2. Assault. Το κύριο όπλο - μια μηχανή ή ένα πολυβόλο. Assault είναι ένα μαχαίρι, ένα όπλο και ένα πρότυπο 3 χειροβομβίδες.
 3. Thrower. Ο κύριος οπλισμός είναι ένα εκτοξευτή χειροβομβίδων. Επιπλέον, έχει έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων πιστόλι, τρεις χειροβομβίδες και μια καθολική μαχαίρι.
 4. Νοσοκόμα. Ο κύριος οπλισμός είναι ένα οπλοπολυβόλο. Έχει ένα κουτί πρώτων βοηθειών. Με το κιτ μπορείτε να θεραπεύσει τους συμμάχους τους. Έχουμε 3 Medic χειροβομβίδες, καθώς και το συνηθισμένο μαχαίρι και πιστόλι.
 5. Μηχανικός. Ο κύριος οπλισμός είναι το όπλο μηχανικός. Μηχανικός έχει δύο κλουβιά περισσότερο από έναν ελεύθερο σκοπευτή. Επιπλέον, έχει 4 αντιαρματικές νάρκες, ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι, τέσσερις δέσμες δυναμίτη. Με δυναμίτη μπορεί να υπονομεύσει τα διάφορα αντικείμενα χρησιμοποιώντας τον πυροκροτητή. Χρησιμοποιώντας ένα κλειδί, που είναι σε θέση να επισκευάσει μια ποικιλία τεχνικών και μπορεί επίσης να εκτονώσει ορυχεία δυναμίτη και αντιαρματικών.

Παίξτε batelfild 1942 θα χρησιμοποιείτε τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά:

 1. SUV - ένα αυτοκίνητο που μπορεί να οδηγήσει στο δρόμο.
 2. Θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού - αυτό το τεθωρακισμένο όχημα, το οποίο έχει ένα υψηλό σταυρό.
 3. Tank - μια μηχανή μάχης, τα οποία παρακολουθούνται.
 4. Βαρύ δεξαμενή - είναι, επίσης, όπως μια κανονική δεξαμενή, αλλά ανώτερη από το βάρος.
 5. Πυροβολικού - είναι η κύρια στρατιωτική δύναμη της γης.
 6. Fighter - ένα στρατιωτικό αεροσκάφος που καταστρέφει τους εχθρούς στον ουρανό.
 7. Assault - αυτή η μάχη ιπτάμενη μηχανή, η οποία αναφέρεται στο αεροσκάφος επίθεσης.
 8. Αμφίβια βάρκα - αυτό το σκάφος για τη μεταφορά
 9. Destroyer - αυτή η κατηγορία των πλοίων, η οποία αγωνίζεται με τα υποβρύχια.
 10. Cruiser - ένα πλοίο που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί μια συγκεκριμένη εργασία.
 11. USS - αυτό το πολεμικό ορμή στέλνει ένα φορέα αερομεταφορών.
 12. Βομβαρδιστικά - το τζετ που βομβάρδισαν διάφορες στρατιωτικές δυνάμεις.
 13. Ο στόχος είναι να κατακτήσει άλλες περιοχές και την προστασία διατήρησης στις βάσεις τους. Κάθε παράταξη είναι διαφορετική τεχνική. Οι εχθροπραξίες βρίσκονται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Συνολικά σε αυτό το παιχνίδι τέσσερις ζώνες.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more