Σελιδοδείκτες

Έξω φρενών on-line

Εναλλακτικές ονομασίες: Έξω φρενών

Έξω φρενών Online Game - ρωσική έκδοση του επιτραπέζιου υπολογιστή του παιχνιδιού καρτών. Σταδιακή TCG Berserk απαιτεί από τους παίκτες να στρατηγική σκέψη και την επιδεξιότητα. Επιδέξια εντοπιστεί κάρτα φαντασία θα καταπλήξουν τη φαντασία σας και συναρπαστική διαδικασία κατέχουν εξ ολοκλήρου από την προσοχή σας από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Έξω φρενών on-line παιχνίδι είναι δυνατή ακόμη και με χαμηλή ισχύ του υπολογιστή. Φορολόγηση παιχνίδι όφελος σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος:
- Σύστημα Windows 2000/XP/Vista?
- 256 MB RAM?
- Επεξεργαστής: Celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron?
- σύνδεση στο Internet (χαμηλή κατανάλωση bandwidth).

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Έξω φρενών μπορείτε, κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού και να περάσει τη διαδικασία εγγραφής. Συμμετοχή στο παιχνίδι Berserk Online είναι ως εξής:
1) Εισάγετε το e-mail?
2) να εφεύρουν έναν κωδικό πρόσβασης?
3) εισήγαγε ψευδώνυμο?
4) Καθορίστε το πάτωμα?
5) Βάλτε ένα σημάδι ότι συμφωνείτε με την Άδεια.

Μετά Έξω φρενών OnLAN εγγραφή πέρασε, ξεκινώντας νεοσύλλεκτος παίρνει μια τράπουλα των 30 καρτών. Έξω φρενών on-line παιχνίδι χωρίζεται σε φάσεις (το ίδιο το παιχνίδι). Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν εκ περιτροπής που παίζουν. Χάρτες έχουν ιδιότητες, όπως η οδήγηση, που φέρουν, δράση, επίθεση, τη ζωή.

Κίνημα - αυτό είναι ένας χάρτης μετατόπισης στα κύτταρα στα οποία η συμβατική μάχης. Η κατεύθυνση της κίνησης μπορεί να είναι πάνω, κάτω ή δεξιά και αριστερά. Διαγώνια κίνηση αδύνατη. Μπορείτε, επίσης, δεν μπορεί να αλλάξει τις κάρτες σε μέρη.
Ζώδια - χαρακτηριστικό χαρτών, η οποία μετά την κίνηση ανοίγματος στην δευτερεύουσα ζώνη. Είναι ακίνητος, αλλά μπορούν να επιτεθούν σε κανέναν.
Δράση - χρησιμοποιούν αυτή την κάρτα κατά τη διάρκεια της σειρά σας. Τώρα η κάρτα είναι ήδη κλειστό και δεν θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος.
Επίθεση προκαλεί πληγές ουσιαστικά εχθρό, αν ο τελευταίος δεν έχει την αντίστοιχη προστασία.
Κάθε κάρτα διαθέτει έναν ορισμένο αριθμό ζωών. Μετά τη χρήση τους, πρέπει να βγούμε από το πεδίο της μάχης στο νεκροταφείο.

Αντιπάλους μάχη θα διαρκέσει για όσο διάστημα δεν είναι όλα τα όντα χάνονται ένας από τους παίκτες. Όταν επιτίθεστε, μπορείτε να πάρετε ένα χτύπημα, να διορίσει συνήγορο ή να χρησιμοποιούν το ίδιο ξαφνική δράση.

Έξω φρενών on-line παιχνίδι απαιτεί να οργανώσει τις κάρτες στο πεδίο της μάχης σε τρεις σειρές. 1η σειρά - είναι πολεμιστές, που δεν πρόκειται να χάσετε τον εχθρό στο πίσω μέρος, είναι 2η μορφή σειράς αδύναμη τοξότες και τα πλάσματα που μπορεί να χτυπήσει σε όλο το φάσμα, και στην 3η σειρά τοποθετούνται κυμάνθηκε τοξότες και μάγους. Πεδίο της μάχης, όπου η κύρια δράση του παιχνιδιού, είναι μία από τις ζώνες τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, υπάρχουν τομείς, όπως είναι μια γέφυρα, επιπλέον καθίσματα και το έχει ήδη αναφερθεί νεκροταφείο. Στο κατάστρωμα είναι οι κάρτες που δεν έχετε λάβει για να σχηματίσουν ένα απόσπασμα για μια συγκεκριμένη μάχη. Με τον τρόπο, αντιπροσωπεύει μία στροφή 15 κάρτες, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν επ 'αόριστον. Στο δευτερογενή τομέα είναι έδαφος και ιπτάμενα πλάσματα. Λοιπόν, το νεκροταφείο - ένα καταφύγιο νεκρά φύλλα.

Έξω φρενών Online Registration που εκδίδονται σε εσάς μόνο την ελάχιστη κάρτα. Ωστόσο, περιορίζονται τα οριστικά αδύνατη μόνο. Τρόπος για να αγοράσουν νέες κάρτες - αγοράζουν ενισχυτές (σετ που αποτελείται από 7-τυχαία φύλλα). Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να έχετε νόμισμα παιχνίδι - γρ. Oz μπορεί να αγοράσει για την πραγματική χρήση Webmoney, Yandex. Χρήματα, τραπεζικής κάρτας ή άλλες διαθέσιμες μεθόδους.
Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Berserk είναι ενδιαφέρουσα με έναν αντίπαλο του οποίου οι δυνάμεις είναι περίπου ίσες με τα δικά σας. Για να το κάνετε αυτό, υπάρχει ένα εκτεταμένο σύστημα των επιπέδων των χαρακτήρων. Το επίπεδο αυξάνει με την αύξηση βαθμολογία μονομαχία. Οι πιο καλοί παίκτες θα νικήσει, τόσο μεγαλύτερη είναι η βαθμολογία. Πιστός στο επίπεδο του παιχνιδιού δεν επηρεάζεται. Έτσι, ισοπέδωση είναι κατά την κρίση σας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη.

Αν είστε ένας άνθρωπος τυχερά παιχνίδια, τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού δεν θα αποτελέσει την προσοχή σας. Συμμετοχή στο συναρπαστικό κόσμο των καρτών και να συμμετέχουν σε μια ποικιλία των αναζητήσεων, οι πόλεμοι των συμμοριών και τουρνουά. Η παρουσία στο παιχνίδι περίπου 900 τέρατα θα είναι για σας μια ευχάριστη έκπληξη. Μετά από όλα, καθώς, όταν η επιλογή είναι απεριόριστες! Ξεκινήστε το παιχνίδι είναι τώρα και να θυμάστε ότι η ανάπτυξη εξαρτάται κυρίως από τον εαυτό σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more