Σελιδοδείκτες

Berserker

Εναλλακτικές ονομασίες: Berserker, Berserker

Παιχνίδι Berserker - αυτό είναι ένα παιχνίδι για τους οπαδούς των Βίκινγκ με το ρόλο-mode! Με πολύ μεγάλο χάρτη και πολλοί τρόποι για να αυξηθεί η Berserker παιχνίδι σας μαγέψει με την όμορφη και πολύ σύνθετη εφαρμογή της. Ανάπτυξη του χαρακτήρα πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, και μπορείτε εύκολα να βρείτε μια μέθοδο που λειτουργεί καλύτερα για σας.

Σε παιχνίδι Berserker , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ωμή βία, την ευκινησία για να αποφύγει τα χτυπήματα, την αντοχή για να πάρει καλύτερα, ή τα στοιχεία, να χρησιμοποιούν την αρχαία ρουνικός δύναμη, θα θα χτίσει ένα χαρακτήρα που σας αρέσει! Εξερευνήστε την απεραντοσύνη του Midgard μέσα από τις πράσινες πεδιάδες, πυκνά δάση και τα βουνά, γεμάτο κινδύνους σε Berserker σε απευθείας σύνδεση . Σε κάθε χωριό, θα πάρει νέα όπλα, πανοπλίες και τις δεξιότητες! Οι Βίκινγκς ήταν πάντα που σχετίζονται με τον αγώνα, το ίδιο πράγμα που θα παρατηρήσετε στο παιχνίδι Berserker.

Πράγματι, αυτό το πρόγραμμα περιήγησης στο παιχνίδι θα ανακαλύψετε το συναρπαστικό κόσμο της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Berserker παιχνίδι θα σας παρουσιάσουμε τους Βίκινγκς, ένας από τους πιο ισχυρούς πολεμιστές.

Πριν από την αναπαραγωγή Berserker , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, Κάρτα Γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Berserker δεν θα πάρει πολύ χρόνο και εύκολη:

1.                   Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "εγγραφή"?

2.                   Εισάγετε?

3.                   Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail?

4.                   Εισάγετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης?

5.                   Επιλέξτε "Εγγραφή", και Berserker εγγραφή είναι πάνω.

Κατά την άφιξη στο διακομιστή, θα πρέπει να πάρετε ένα τσεκούρι και να πάει να καλύψει τα τέρατα και άλλους παίκτες, θα είναι σταδιακή, και στην αρχή ξεκινάμε με τις διάφορες κατηγορίες των παιχνιδιών, για παράδειγμα, μια ταβέρνα, μια κατάθεση, ένας έμπορος στην αρένα. Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε πώς οι Βίκινγκς βρουν το δρόμο τους σε Berserker σε απευθείας σύνδεση . Ευτυχώς, το σύστημα συνομιλίας σε "πραγματικό χρόνο" σας δίνει την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους άλλους παίκτες.

Χαρακτήρα Δεξιότητες Berserker σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να εξελιχθεί μια στρατηγική browser-based παιχνίδι που σας επιτρέπει να επιλέξετε μία από τις τέσσερις εξίσου σημαντικές δεξιότητες: δύναμη, την ευκινησία και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών των Βίκινγκς, για παράδειγμα, μια αύξηση της ισχύος σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερη ζημιά.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξοπλιστούν τα όπλα και αντικείμενα για τον χαρακτήρα σας. Τι είναι εντυπωσιακό σχετικά με αυτό το πρόγραμμα περιήγησης είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι Berserker έχει πολλές επιλογές του εξοπλισμού που αξίζει μια αληθινή MMORPG, όπως το Diablo ή WOW. Μπορούμε να δώσουμε πραγματικά Βίκινγκ κράνος μας, κολιέ, δαχτυλίδια όλων των ειδών, ή ασπίδα. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα κλασικά όπλα, πανοπλίες, μπότες, κ.λπ. κλπ. σε Berserker σε απευθείας σύνδεση .

Ένα άλλο πλεονέκτημα για τις ικανότητες του χαρακτήρα είναι. Θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε τα όπλα ή να αγωνιστεί με μια συγκεκριμένη ειδικότητα στο παιχνίδι Berserker . Παρ 'όλα αυτά, μια πολύ σημαντική πτυχή είναι η ανάπτυξη ενός στρατηγικού χαρακτήρα. Υπάρχουν 4 τμήματα Berserker σε απευθείας σύνδεση : "όπλο", όπου μπορείτε να αναβαθμίσετε τα όπλα και τα μπόνους, καθώς και ασπίδες, «προστασία» σας δίνει την ευκαιρία να φορέσει την καλύτερη θωράκιση, το καλύτερο Μπότες, «τακτική» μπορεί να ξεκλειδώσει Arena, φέρνουν περισσότερο χρυσό ή να μειώσει τις αποστολές του χρόνου εργασίας? "στολίδι" σας δίνει την ευκαιρία να φορούν δαχτυλίδια και περιδέραια μπόνους.

Θα Berserker παιχνίδι και να συνειδητοποιήσουμε ότι στο χωριό των Βίκινγκς, κάθε κτίριο έχει τη δική του σημασία. Εστιατόριο - αποστολές, τις τέχνες - να εργαστούν, PvP arena - για την καταπολέμηση, κλπ.

Berserker παιχνίδι είναι το παιχνίδι του προγράμματος περιήγησης με τη δράση και συναρπαστικές περιπέτειες, καθώς και την εργασία σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Berserker σε απευθείας σύνδεση θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την εξαιρετική γραφικά, τόσο μεγάλη επιτυχία, ότι χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε η ατμόσφαιρα των Βίκινγκς σε κάθε ένα από εμάς ότι οι προγραμματιστές ήθελε να μας πει !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more