Σελιδοδείκτες

Battlestar Galactica σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Batlstar Galactica σε απευθείας σύνδεση

Σε αυτόν τον γαλαξία, υπάρχουν δύο αγώνες για να επιλέξετε τη συσκευή - Οι άνθρωποι και Κύλωνες (ρομπότ). Αναβάθμιση διαστημόπλοια, ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατό να καταλάβει και να καταστρέψει τον εχθρό. Με κάθε ολοκληρώσει την αποστολή ανοίξει ανεξερεύνητα μυστήρια του σύμπαντος, και η ομάδα γίνεται όλο και ισχυρότερη και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και τις επιθέσεις ευκαιρίες.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι τα 3D γραφικά, κάνοντας την μάχη εντυπωσιακό και πολύχρωμο.

Ένα άλλο παιδί, που στο είδος του browser που βασίζεται παιχνίδι για το θέμα της επιστημονικής φαντασίας αμαυρωθεί όχι μόνο την εικόνα της, αλλά και ξεπέρασε τις προσδοκίες πολλών φανταστικά παιχνίδια αυτού του είδους. Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για όσους δεν είναι αλλοδαπός Φαντασίας: Battlestar Galactica Online.

Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η γνωστή εταιρεία-developer Bigpoint θεωρείται ότι είναι ένας πραγματικός μαέστρος σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια στον υπολογιστή, και ακόμα περισσότερο - browser-based σε απευθείας σύνδεση ρόλος-παίζοντας παιχνίδια. Επόμενο παιδί της, που στο είδος του browser παιχνιδιού σχετικά με το θέμα της επιστημονικής φαντασίας αμαυρωθεί όχι μόνο την εικόνα της, αλλά και ξεπέρασε τις προσδοκίες πολλών φανταστικά παιχνίδια αυτού του είδους. Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για όσους δεν είναι αλλοδαπός Φαντασίας: Battlestar Galactica Online.

Αμέσως ικανοποιημένος ευχάριστα ότι ακόμα κι αν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Battlestar Galactica Online και βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης, αλλά τα γραφικά δεν είναι κατώτερη από τους αδελφούς ηλικιωμένων πελατών της. Τα αλιεύματα είναι ότι κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε από την πραγματική τρισδιάστατη μηχανή γραφικών, έτσι ώστε ο κάθε παίκτης θα μπορούσε να πάρει μια πραγματική ευχαρίστηση από το gameplay, δεν zamorachivayas απαιτήσεις συστήματος. Με την ευκαιρία, αν Battlestar Galactica on-line μπορείτε να παίξετε ακόμα και για τους πιο αδύναμους υπολογιστή, επειδή δεν τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι εκεί. Μόνο που πρέπει να έχετε μια ενεργή σύνδεση στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Battlestar Galactica Online δεν θα σας πάρει πολύ καιρό και θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε - εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα του παιχνιδιού σας, έναν κωδικό πρόσβασης για την πρόσβαση στο παιχνίδι και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα ειδοποιηθείτε ότι η καταχώριση Battlestar Galactica σε απευθείας σύνδεση έχει ολοκληρωθεί.

Σε γενικές γραμμές, αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η σειρά για την τύχη του Battlestar Galactica - είναι μια λατρεία, τα τρόφιμα ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η οποία θα βυθίσει στο παιχνίδι Battlestar Galactica σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση. Και στη διαδικασία της δημιουργίας του παιχνιδιού, οι προγραμματιστές ξοδεύουν αρκετό χρόνο δημιουργώντας απλά η ίδια αυτή ατμόσφαιρα, καθώς πολλοί οπαδοί του είδους λένε ότι Battlestar Galactica σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση - είναι σαν την πραγματική σειρά, κινούμενα δικαίωμα στον υπολογιστή σας. Και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ένα διαστημικές μάχες, βίαιες συγκρούσεις και ίντριγκες ύπουλη πλούσια σε αυτή τη σειρά, αλλά και φιλοσοφικό συστατικό του, διακριτικά υφασμένα στο ιστορία. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για να δούμε τι μπορούμε να είμαστε στο μέλλον και γι 'αυτό που συνέβη με αυτόν τον τρόπο, και όχι το αντίθετο.

Στην πραγματικότητα, οι βασικοί αντίπαλοι της ανθρώπινης φυλής Battlestar Galactica Online - Κύλωνες, ανδροειδή, με τεράστιες πνευματικές και σωματικές ικανότητες. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν, αλλά από τη στιγμή που ήταν βοηθοί, ακόμη και σε ανθρώπους, αλλά επαναστάτησαν και άναψε έναν πόλεμο εναντία στους δημιουργούς τους. Και τώρα, μετά από σχεδόν μισό αιώνα μετά τον πρώτο πόλεμο Silonskoy ρομπότ αποφάσισε να κάνει μια σάρωση, αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων σε κάθε μια από τις δώδεκα αποικίες, αλλά Battlestar Galactica κατάφερε να ξεφύγει από το δαχτυλίδι της πολιορκίας και να χαράξει μια πορεία για τα ήδη ξεχάσει όλα και αμφίβολη την ύπαρξη της μητρικής πλανήτη με ένα παράξενο όνομα «Γη». Εδώ είναι μια τέτοια επιπλοκή μας συναντά το παιχνίδι.

Ξεκινώντας να παίξετε, μπορείτε να επιλέξετε ως προς τη φυλή ή τη φυλή των ανθρώπων ή Κύλωνα αγώνα τους. Είναι όλα εξαρτώνται από εσάς. Μετά από αυτό, θα πάρετε ένα κουτί επιλογής είναι η εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Πρέπει να πω ότι αυτό το μέρος του παιχνιδιού οι προγραμματιστές δεν έχουν πληρώσει πολύ χρόνο, αλλά μην πανικοβάλλεστε, γιατί στα περισσότερα μέρη του παιχνιδιού, μπορείτε να ελέγχετε ένα πλοίο και καθοδηγούμενου σας θα είναι μέσα. Αν και πρέπει να παίξει σε τακτά χρονικά διαστήματα και Battlestar Galactica Online είναι σε απευθείας σύνδεση για τον ήρωα σας.

Αποστολές και αποστολές υλοποιούνται πάνω απ 'όλα έπαινος ευχαριστεί όχι μόνο τη μελέτη και τη γραμμικότητα, αλλά και διαδραστικότητα των διαφορετικές αναζητήσεις, ο κορεσμός των δυναμικών σκηνών και πολύ ευχάριστο ανταμοιβές για την εκτέλεσή τους. Παίξτε online παιχνίδι Battlestar Galactica σε απευθείας σύνδεση από το να γίνει ανεφάρμοστες καλύτερο.

Έτσι, συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι, αν πραγματικά ποθείτε την περιπέτεια και θέλουν να είναι στο διάστημα μεταξύ των αμέτρητους αριθμούς των άστρων και των πλανητών - ξεκινήσετε με ασφάλεια παίζει Battlestar Galactica σε απευθείας σύνδεση και να αποδείξει σε όλους ότι είσαι ο πιο ο χώρος αυτός ήρωας που μπορεί να σώσει το σύμπαν!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more