Σελιδοδείκτες

Μάχη Space

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχη Space

Μάχη Space online - είναι ένα multiplayer online παιχνίδι με θέμα το διάστημα. Όταν σχεδόν όλη την ανθρωπότητα πέθανε, αφήνοντας μόνο την ισχυρότερη, του οποίου η ζωή συνεχίζεται διαστημόπλοιο, ο πρωταρχικός στόχος του κάθε ατόμου είναι - για να προστατεύσει τη ζωή του και να απαλλαγούμε από τους αντιπάλους. Θα γίνει ένας από τους καπετάνιους του πλοίου, καθώς και όλη η ευθύνη για τους ανθρώπους σας θα πέσει στους ώμους σας.

Μάχη Space εγγραφής είναι αρκετά απλή και δεν διαφέρει από τα άλλα online παιχνίδια, γι 'αυτό θα πρέπει:

1. S IT επίσημο site του παιχνιδιού, γιατί μόνο εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι δωρεάν,

2. Για να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση της δική σας διεύθυνση e-mail?

3. Επινοήθηκε εισάγετε τον κωδικό σας?

4. Πάλι για να εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης?

5. Σημειώστε το κατάλληλο πλαίσιο για τις συμφωνίες με τους κανόνες του παιχνιδιού?

6. Σημειώστε το αντίστοιχο τετραγωνίδιο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το παιχνίδι.

Ξεκίνησε παίζοντας Battle Space, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η κύρια αρχή είναι Παραγγελίας - έναν οργανισμό του οποίου κύριος στόχος, η διατήρηση της ανθρωπότητας.

Πρώτα θα πρέπει να επιλέξετε κάθε πλανήτη και να αρχίσουν να δούμε τους πόρους της, τότε οι πόροι αυτοί μεταφράζονται σε κτίρια για την δύναμη μάχης. Ο αποικισμός νέων πλανητών, μπορείτε να διαχειριστείτε και να δημιουργήσετε τη δική σας αυτοκρατορία, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε πολλούς εχθρούς που θα προσπαθήσουν να την αρπάξει.

Game Μάχη Space έχει το δικό της νόμισμα - Kuidy, μπορούν να πληρώσουν για την πρόσληψη των στρατιωτών, ή συμμαχίες.

Μάχη Space μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα χαρακτήρες, καθώς θα συνεργαστεί με τους εξής χαρακτήρες:

· Γεωλόγος?

· Admiral?

· Destroyer?

· Γενική?

· Repairman.

Γεωλόγος - ο καλύτερος επιστήμονας που γνωρίζει την αστρονομία και την αστροφυσική, μπορεί να μάθει οποιαδήποτε χημικό στοιχείο, καθώς και να βρείτε τη σωστή πηγή, καθώς γνωρίζουμε στη χημεία.

Admiral - ένας βετεράνος του πολλές μάχες και πολεμιστής, ο αυτοκράτορας μπορεί να αναθέσει πλήρως τη διαχείριση του ναυάρχου του στόλου από κάθε κατάσταση ανακαλύπτει, αυτός είναι έξυπνος στη μάχη.

Destroyer - η πιο επικίνδυνη πολεμιστή, μπορεί να καταστρέψει τον πλανήτη για τις δικές τους απολαύσεις.

Γενικά - ο πιο σεβαστός άνθρωπος στην αυτοκρατορία, αγαπά πειθαρχία και όταν εμφανίζεται μεγαλώνει δύναμη του κάθε πλοίου.

Repairman - αυτό πολεμιστής χρειάζεται για να υπερασπιστεί την αυτοκρατορία σας, θα σας προστατεύσει σε όλες τις περιστάσεις, και ποτέ δεν προδίδουν.

Game Μάχη Space έχει τη δική του chat και το ραδιόφωνο του, το οποίο είναι σημαντικά διαφορετικό από τα άλλα online παιχνίδια. Εδώ θα βρείτε όχι μόνο τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, αλλά και να επικοινωνούν με άλλους παίκτες, και το σημαντικότερο να ακούσετε κάποια από τα αγαπημένα σας τραγούδι. Απλά μαζί με τους φίλους σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συμμαχία που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό σας αγώνα ενάντια στους αντιπάλους σας και να εμπλουτίσουν τους πόρους αυτοκρατορία σας. Να θυμάστε ότι κάθε πλοίο μπορεί να βάλει μόνο σε ορισμένους τύπους εχθρικά πλοία, έτσι ώστε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην υπεράσπιση των κατασκευών σας.

Παίξτε Μάχη Space σε απευθείας σύνδεση και να γίνει ένας πραγματικός σωτήρας της ανθρωπότητας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more