Σελιδοδείκτες

Space Battles

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχης

Μάχη Space online - είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης στρατιωτική στρατηγική που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που θα σας πάρει σε εξωγήινους κόσμους και το απέραντο των γαλαξιών.
... Μια σειρά από ανεπιτυχή πειράματα έφερε τον πλανήτη μας σε μια καταστροφική απώλεια ζωών και 2240 ήταν η χρονιά που η ανθρωπότητα ήταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Ώρα να σώσει την κατάσταση ήταν πολύ μικρή και όλοι με κάποιο τρόπο κατοικήσιμους πλανήτες πήγε πλοία με τους εποίκους ...

Εγγραφή Space Battles στο παιχνίδι είναι απλή και περιλαμβάνει την πλήρωση τομείς όπως:
• Σύνδεση
• Κωδικός
• E-mail

Στη συνέχεια θα είναι σε θέση να επιλέξουν ένα πλανητικό σύστημα και στην πραγματικότητα τον ίδιο τον πλανήτη, η οποία θα είναι για τους ανθρώπους διαμονής σας. Επί του παρόντος διατίθενται σε παιχνίδι δύο σύμπαντα, είναι Beta και Gamma, είναι στην ευχάριστη θέση να σας πάρει στην αγκαλιά του.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση διαστημικές μάχες τόσο συναρπαστικό που στρέφονται στο άλλο παιχνίδι δεν θέλει.
Θα πρέπει να οικοδομήσουμε ηλιακής ενέργειας, ορυχείο μετάλλου, κρύσταλλο και δευτέριο, το οποίο θα ήταν απαραίτητο να πετάξει στα διαστημόπλοια και χώρο για τα φυτά. Κατασκευάζοντας ένα εργαστήριο, θα μάθετε νέες διαστημικές τεχνολογίες, οι οποίες σας επιτρέπουν να συνεχίσει να δημιουργεί ισχυρούς κινητήρες για διαστημόπλοια και ανάπτυξη της υποδομής του πλανήτη σας. Επιπλέον, θα πρέπει να οικοδομήσουμε διαφορετικά καταστήματα και εργοστάσια για την παραγωγή ρομπότ. Με όλα αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ναυπηγείο, όπου θα είναι δυνατή η κατασκευή διαστημοπλοίων και διάφορες προστατευτικές δομές.

On-line παιχνίδι Space Battles θα δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να αναπτύξουν τις υποδομές τους, αλλά και να εμπλέκονται σε κατασκοπεία, και τις επιθέσεις κατά των γειτόνων της και να διατηρήσει τις διαστημικές μάχες.

Play Space Battles μέντορες θα σας βοηθήσει, αν έχετε ανάγκη για τέτοιου είδους βοήθεια. Ποιο είναι το νόημα αυτής της βοήθειας, το γεγονός είναι ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στις νέες παίκτες μπορούν να βιώσουν μια ποικιλία των ερωτήσεων που μπορεί να ρυθμιστεί με τη μετάβαση στο chat του παιχνιδιού. Αν κάποιος συμφωνεί να ενεργεί ως σύμβουλος και τη βοήθειά σας σε πρώιμο στάδιο για να ασχοληθεί με όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν από την πλευρά σας, ανταμοιβή μέντορα σας για μια τέτοια βοήθεια θα παίξει μπόνους. Ως εκ τούτου, οι δύο πλευρές με μια τέτοια συνεργασία να λάβει κάθε δική του.

Space Battles online παιχνίδι, εκτός από μέντορες, προσφέροντας περισσότερη βοήθεια λεγόμενη "όργανα". Δεν πρέπει να συγχέεται με συμβούλους! Αξιωματικοί θα σας βοηθήσει να φτάσετε γρήγορα στο επίπεδο της ανάπτυξης με τη βελτίωση ορισμένων χαρακτηριστικών (για παράδειγμα, να αυξήσει την ισχύ του κινητήρα του πλοίου ή για την αύξηση της παραγωγικότητας των ορυχείων). Για τέτοιου είδους βοήθεια θα χρειαστεί να πληρώσει kuidami (αυτό το νόμισμα του παιχνιδιού).
Kuidy μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα (WebMoney, SMS, άμεση πληρωμή) ή με την προσέλκυση νέων παικτών. Για kuidy μπορεί να αγοράσει κάποια πράγματα και τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού.

Σε kuidov στο online παιχνίδι Μάχη Space έχει ένα άλλο νόμισμα - πιστώσεις. Μπορείτε να κερδίσετε πιστώσεις, λαμβάνοντας μέρος σε αποστολές ασχολούνται με το εμπόριο ή ολοκληρώνοντας αποστολές. Αυτό το νόμισμα χρησιμοποιείται κυρίως για τον υπολογισμό της μεταξύ των παικτών.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μάχες χώρου, την κατασκευή αυτοκρατορία σας, ολομόναχος, και μπορείτε να δημιουργήσετε συμμαχία σας και να την οδηγήσει. Αν θέλετε, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια υπάρχουσα συμμαχία, αλλά πρέπει να ξέρετε τι οι συμμαχίες δεν είναι στατική, είναι συνεχώς σε πόλεμο με κάποιον και να κάνουν ειρήνη, την επίθεση και την υπεράσπιση.

Θέλω να πω λίγα λόγια για το πώς οι μάχες είναι σε αυτό το παιχνίδι: η ίδια η μάχη, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει, είναι με τη μορφή μιας έκθεσης σχετικά με τις πράξεις του παιχνιδιού (δηλαδή, ποιος έκανε τι).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more