Σελιδοδείκτες

Μάχες για τη Δόξα 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχη για τη δόξα 2

Αν σας ελκύει και γοητεύει τον παγκόσμιο πόλεμο, αν και στην πραγματική ζωή σας, ποτέ δεν πήρε να συμμετάσχουν σε μάχες μεγάλης κλίμακας (και θέλουν), σε απευθείας σύνδεση Μάχες παιχνίδι για τη Δόξα 2 θα ανοίξει μπροστά σας ένα παγκόσμιο πόλεμο με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Για να παίξετε τα Μάχες παιχνίδι για τη Δόξα 2 σε απευθείας σύνδεση, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή που πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος: Pentium 4 2. 0 Ghz? RAM 512 MB κάρτα γραφικών: NVidia GeForceFX 5700 ή ATi Radeon 9600, περίπου 9 GB χώρου στο σκληρό δίσκο, και μια σύνδεση στο Internet. Συμφωνώ απαιτήσεις είναι μικρές.

Εγγραφή Μάχες για τη Δόξα 2 είναι πολύ απλή. Παρακαλώ πηγαίνετε στο μενού Quick Start, να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη και Patch (ειδικά προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε όλα τα είδη των λαθών). Στη συνέχεια, δημιουργήστε το λογαριασμό σας - σκεφτείτε ένα όνομα του παιχνιδιού και πληκτρολογήστε τον στο κατάλληλο τετραγωνίδιο παρακάτω, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι Μάχες για τη Δόξα 2 τελείωσε, πηγαίνετε στο inbox σας και ακολουθήστε το σύνδεσμο. Μάχες για τη Δόξα 2 σε απευθείας σύνδεση εγγραφή ήταν επιτυχής και τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Εκτελέστε τον πελάτη, πληκτρολογήστε το όνομα του λογαριασμού (ή username) και τον κωδικό πρόσβασης σας, να δημιουργήσετε ένα νέο χαρακτήρα και να αρχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι.

Μάχες παιχνίδι για τη Δόξα 2 σε απευθείας σύνδεση θα σας μεταφέρει στον κόσμο των τριών διαστάσεων πεδίο μάχης, όπου ο στόχος σας είναι η βασική - είναι κατάσχεση του εδάφους σε μια παρατεταμένη αντιπαράθεση μεταξύ των μερών, δεδομένου ότι η πολύ μεγάλη μάζα των πόρων σε αυτό το παιχνίδι προέρχεται μόνο από τα κατεχόμενα εδάφη. Μάχες πλεονέκτημα για τη Δόξα 2 σε απευθείας σύνδεση είναι η κοινωνική διάσταση του παιχνιδιού. Τι σημαίνει αυτό; Στο παιχνίδι μπορείτε να γίνετε μέλος ενός από τους πέντε αγώνες, που έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και τα επαγγέλματα. Φυλής είναι μακριά από το άλλο και είναι συνεχώς σε πόλεμο, έτσι ώστε η σχέση μέσα σε μια πολύ ισχυρή φυλή.

Είναι διασκέδαση για να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μάχες για τη Δόξα 2, μπορείτε να αυξήσετε την κατάταξη της φυλής τους, αυξάνοντας τον αριθμό των αντιπροσώπων και την επέκταση των κατεχόμενων εδαφών. Δοκιμάστε τις ηγετικές τους ικανότητες - όπως η επιτυχία του αγώνα σας εξαρτάται από την επιτυχία των ηγετών της, που θα γίνει. Αλλά τι είναι ο ηγέτης χωρίς βοηθούς - μπορείτε να διορίσει τρεις βοηθούς (Άρχοντες), ο οποίος θα εκτελέσει τις παραγγελίες σας.

Μάχες για τη Δόξα 2 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι τα βασικά αντικείμενα της πόλης, η οποία αντιπροσώπευε για τρεις ελεγχόμενες κινητό φυλάκιο να εισπράξει φόρους από τα εδάφη. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα πολιορκήσει την πόλη, αλλά να θυμάστε να καταστρέψει την κύρια σημαία της πόλης θα πρέπει να εξαλειφθούν και δευτερεύουσες σημαίες που βρίσκονται στην πόλη. Πάρτε την πόλη δεν είναι τόσο εύκολο - αλλά επιδέξιος τακτική σκέψη σας θα σας βοηθήσει.

Πώς να με επιτυχία και εύκολα να παίξει Μάχες για τη Δόξα 2, πώς να κερδίσει - η απάντηση είναι απλή: συλλέξει όσες αντικείμενα, το συντομότερο αυτά περιέχουν σημαντικές ποσότητες των αρχαίων δυνάμεων που θα συμβάλει στην αύξηση κούρσα ταχύτητας, τη φυσική και μαγική δύναμη και προστασία, την ακρίβεια και την ευκινησία, και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, τόσο περισσότερο θα έχετε αντικείμενα, η πιο ισχυρή επίδραση τους. Artifacts δεν χάνουν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντεχνία και το φρούριο σύλληψη, ανακαλύπτοντας επιπλέον ικανότητες και δεξιότητες. Με οπλοστάσιο Φρούριο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία από συμμαχίες με άλλους ιδιοκτήτες φρούρια.

Μάχες για τη Δόξα 2 είναι εύκολο να παίξει και συναρπαστικό. Μάχες σε πλήρη κλίμακα και πολιορκίες, διαφορετικές φυλές με πολυλειτουργικές χαρακτήρες θα σας δώσει μια ασυνήθιστα έντονα συναισθήματα και τις αισθήσεις.

Game μάχη για τη δόξα 2 παίρνει πολλή διασκέδαση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more